Bedrijfsgegevens

1. Softwarebedrijf
  2. Online samenwerkingsplatform

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Test, fortæl, hvad du synes, og del – via Smartson kan du teste nye produkter og tjenester og dele dine oplevelser på de sociale medier.

4,3

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,3

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Indtil nu får de 5 stjerner

Indtil nu får de 5 stjerner
Jeg tilmeldte mig og et stykke tid efter får jeg mail om en pakke på vej (havde faktisk glemt alt om det) og i dag hentede jeg en pakke med 2x hårfarve ..
Er dog nødt til at vente lidt da jeg for nylig har farvet mit hår men jeg vil naturligvis holde vores aftale..

Tror det blir et godt samarbejde

13 juli 2026

Meget tilfreds

Jeg har været tilknyttet Smartson et års tid efterhånden, og har testet flere ting, lige fra rengørings klude til dyre parfumer og hudpleje produkter. Jeg har kun haft positive oplevelser med dem. Ser frem til at teste og anmelde flere produkter fremover 👍🏼

22 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Håbløst

Håbløst!

Modtog aldrig den tilsendte pakke i November 2023 og ny rykkes der for svar på testen og trues med man får en regning for produkterne.
Dog kan man ikke åbne nogle af de vedhæftede links, og kontakten er som altid utrolig sparsom - faktisk kan man ikke komme i kontakt med dem.

26 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har tilmeldt mig som deres testpilot…

Har tilmeldt mig som deres testpilot uden at forvente meget ud af det
Og efter ca en måned få jeg en email at en pakke er på vej fra dem
Da jeg åbnede pakken var der den nyeste Armani Code 75ml parfume som koster ca 995kr i butikker
Så meget positiv overrasket, og selvfølgelig skal man afgive sin ærlige mening om den på 2 forskellige side på nettet
5 stjerner fra mig

11 december 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har testet eau de toillette stronger…n dag

Har testet eau de toillette stronger with YOU fra EMPORIO ARMANI. Lidt kraftig i starten når man tager den på men giv den lige 5 min så er den helt perfekt. Til en dag på kontoret eller en tur i byen👍👍
Kan klart anbefale den

Har testet den igennem smartson

8 december 2023

Mega god oplevelse

Jeg blev tester hos Smartson og modtog produkterne Effaclar Cleansing Gel +M og Effaclar Duo +M fra La Roche-Posay gratis. Jeg havde en utrolig god oplevelse både i samarbejde med Smartson og angående selve produkterne jeg modtog. Kort efter jeg havde ansøgt, som tester i forbindelse med at afprøve ovenstående produkter, fik jeg en bekræftelse via mail om, at jeg snart ville modtage produkterne. De kom hurtigt og direkte til døren. Efterfølgende var alt vejledning om hvad jeg skulle gøre i forbindelse med at anmelde produkterne både nemt og overskueligt. Jeg havde en virkelig god oplevelse og kan klart anbefale at blive tester hos smartson.

1 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dette er den værste behandling jeg til…

Dette er den værste behandling jeg til dato har fået.
Købte AEGs topmodel af vaske/tørremaskine - og det er blevet et langt mareridt.

Jeg vil gøre en lang historie kort.

Kort sagt, så har den ikke virket, overhovedet. Den tørrer ikke tøjet - overhovedet. Touch-knapperne er elendige og registrerer ikke, at man "trykker". Døren har vi voldsomt problemer med.

Da vi lavede en ticket med problemet, fik vi 2 gange sendt én fyr ud for at "se på det". Den første gang, fik vi en regning på kr. 800 da han tømte filteret for snavs (hvilket ikke var de problemer vi stod med).

Anden gang, lavede vedkommende heller ikke vores maskine, da han sagde "det er ikke til at lave".

Da vi klagede over det, sendte Smartson os videre til Electrolux, som slet ikke ville tage sig af det. Da jeg havde brugt måneder med at skrive frem og tilbage, sendte jeg teten videre til Smartson, som måtte finde en løsning.

Til dags dato, har jeg ENDELIGT fået et svar (det er snart ét år siden jeg indsendte min klage....og alt jeg fik var et "oops, ja det var ikke lige den bedste service..".

De fralægger sig også al' ansvar.

Jeg er færdige med dem og køber mig et ordentlig mærke og går fremover langt uden om Smartson. Det håber jeg også at i gør! I skal passe meget på. Service er en by i Rusland hos Smartson. Det er den værste oplevelse jeg nogensinde har fået.

FØJ for en omgang.

23 april 2020