Schuchardt Maskin Reviews 83

TrustScore 4 uit 5

4,2

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ved hjelp av produkt katalogen er det lett å finne frem i nettbutikken. Er jeg usikker på noe får jeg hjelp via kundetelefon deres. Jeg handler som bedrift og selger da varene videre så eneste minus... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt fornøyd med selve handleopplevelsen på nettsiden. Er derimot svært misfornøyd med bruken av PostNord. Det tok 18 dager fra bestillingsbekreftelsen fra Schucardt til leveringsbeskjed fra PostNord.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra utvalg og god lagerføring, ingen uforutsett ventetid på forsendelse fra fjernlager eller sekundær leverandør. Det er bra. Litt dyrt, men bra kvalitet. Rask forsendel og bra at det ikke blir noe to... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Desverre har ikke Pakken med verktøyet ankommet ennå. Pakken ble forsøkt levert 28.oktober men jeg var ikke hjemme. Hvor pakken er nå veit ikke jeg og har kontaktet postnord. De har opprettet sa... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Gereedschapwinkel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Schuchardt Maskin! Vi leverer maskiner, verktøy og tilbehør for kuttende bearbeiding innenfor verkstedsindustrien. Vi importerer selv, og leverer direkte fra eget lager. Bedriften ble startet i 1899 og har i over 100 år servet den nordiske verkstedsindustrien med maskiner og verktøy. Vårt kontor, lager og vår utstilling, finner du i Huskvarna.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

usikker levering

Hei
har betalt varen med kort, men varen er ikkje sendt til meg, har heller ikkje fått leveringstidspunkt.
Dette gjeld ordre nr. 6000008468

Mvh Magnar Garatun

12 november 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det tok 10 dager før varene var fremme

Det tok 10 dager før varene var fremme, og hvis jeg ikke hadde ringt hadde det kanskje tatt enda lenger tid.
Ikke at det er noen katastrofe, men websidene gir inntrykk av at varene sendes samme dag - omtrent.

25 oktober 2024

Hei!
Takk for tilbakemeldingen din, og vi kan bare beklage at leveringen tok lengre tid enn forventet. Vi streber alltid etter å ha så kort leveringstid som mulig. Vi håper likevel at du er fornøyd med varene dine og at du ønsker å handle hos oss igjen.

Med vennlig hilsen,
Schuchardt Maskin

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Desverre har ikke Pakken med verktøyet…

De har opprettet sak med saksnummer.
Håper at jeg snart får pakken da jeg skal bruke måleverktøyet.
Mvh Ulf Vidar Grønli
Kløverveien 8

24 oktober 2024

Hei Ulf Vidar,

Hvor bra at Postnord ønsker å løse det.
Vi beklager virkelig at pakken din ikke har kommet frem som forventet, og vi forstår hvor viktig det er for deg å motta verktøyet så snart som mulig.

Skulle du ha behov for ytterligere hjelp, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss!

Vennlig hilsen,
Schuchardt Maskin

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Nettstedet gir seg ut for å være norsk

Nettstedet gir seg ut for å være norsk, men er det tydeligvis ikke. Blir spurt om en vurdering men varene har ikke kommet enda. Ingen informasjon har blitt mottatt om når jeg kan forvente å motta varene.

14 juni 2024

Hei Runar!

Vi beklager at du er misfornøyd.

Vi har påstår ikke å være norsk, som du kan lese på nettsiden vår, er vi et svensk selskap med hovedkontor og lager i Sverige. Vi leverer også til Norge, og har derfor en norsk nettside :)

Bestillingen din er på vei til deg, men akkurat nå er den under tollkontroll. Du skal ha mottatt en e-post fra oss når bestillingen din forlot lageret med et sporingsnummer for å kunne se hvor bestillingen din er.

Beklager bryet, håper du blir fornøyd med produktene dine! :D
/smaskin

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er dette firma bare juks??

Er dette firma bare juks??
Har ikke mottatt sporingsnummer eller annen informasjon om at varen er sendt!

15 maart 2024

Hei!

Det er ingen juks. Dessverre måtte vi hente produktet ditt fra vår leverandør i Tyskland, men bestillingen sendes fra oss denne uken.

Vi beklager ulempene med bestillingen din!

/Kajsa, smaskin.no

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.