Allt var jättebra och personalen var…
Allt var jättebra och personalen var glada, vänliga och välkomnande
Sminklagret är specialiserat på försäljning av smink och skönhetsprodukter till rabatterade priser. Vi fungerar som en outlet där vi erbjuder ett brett utbud av kända märkesvaror inom kosmetik och hudvård till förmånliga priser. Vår mission är att göra kvalitetssmink och skönhetsprodukter tillgängliga för alla genom att erbjuda dem till överkomliga priser. Vi strävar efter att ge våra kunder en bra upplevelse vid varje köp, både genom attraktiva priser och bra kundservice.
Karupvej 7, 8000, Aarhus C, Denemarken
Allt var jättebra och personalen var glada, vänliga och välkomnande
Inte så billigt alls. Smink var inte plomberat
Älskar att handla hos Sminklagret! Bra priser, snabb leverans och alltid fina produkter
Beställde från Sminklagret och blev positivt överraskad över hur snabbt leveransen gick – paketet kom redan dagen efter! Produkterna var välpackade och precis som förväntat. Kommer absolut att handla här igen. Rekommenderas varmt!
Företaget är ett skam beställ inget här ifrån. De tar dina pengar och du får inte dina varor. Skickar inte ditt paket, säger att leveransen är mellan 1-3 arbetsdagar. Har beställt mina varor för 3 veckor sen men har ännu inte fått den

Antwoord van Sminklagret
Dåligt! Jag har inte fått min paket som jag beställde för över 3 veckor sen. När jag ringer så lovar de mig att ringa till kaka med nu vägrar svara när jag ringer. De lovade 1-3 dagars leveranstid men funkar inte!!!!!

Antwoord van Sminklagret
Jag har inte fått min paket än och jag fick min bekräftelse 3/3. Det står 1-3 dagar leverans.
Jag har dessutom mejlat till dem utan återkoppling, sjukt dålig service!!!

Antwoord van Sminklagret
Snabb med leveransen. Billigare produkter här jämfört med andra ställen. Väldigt nöjd!

Antwoord van Sminklagret
Inte fått paketet ännu och går inte heller att kontakta kundservice via mejl.

Antwoord van Sminklagret
Har jätte svårt att få tag i kundtjänsten gällande ett fel på beställning, funkar inte skicka mail då mailet skickas tillbaka och när jag ringer så funkar inte det heller.

Antwoord van Sminklagret
Superbra service, och superbra produkter! Toppen!🩷

Antwoord van Sminklagret
Stort utbud med välkända märken till bra priser. Hudvård, hårvård, smink mm. Smidig sajt med betalning via Apple Pay.

Antwoord van Sminklagret
Jättetrevlig kundservice, bra produkter till rätt pris. Toppen hemsida, rekommenderar starkt!

Antwoord van Sminklagret
Grymt koncept!! Det är kul att man får chansen att kunna köpa trendiga och bra produkter för ett rimligt pris

Antwoord van Sminklagret
Hur bra som helst!! Billiga priser, bra service och snabb leverering😍😍 rekommenderar verkligen

Antwoord van Sminklagret
Lees meer over geverifieerde reviews.