Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg hoppede på deres gode tilbud med klippekort til Botox behandlinger under Black friday. Jeg nåede at få en behandling, og 2 eller 3 kontroller på den behandling, og nåede aldrig i mål med et g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har nu gået hos Silke i 1,5 år, flyttede sågar med da hun rykkede til Østerbro. Det skyldes ikke kun den gode sparring omkring diverse behandlinger, hvor hendes kompetencer altid skinner klart... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kathrine kosmetisk sygeplejerske som er i Aalborg klinikken, har mine varmeste anbefalinger. Hun er dygtig, grundig og går virkelig op i præcision og et godt håndværk. Jeg har fået lavet en del kosmet... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Silke på Østerbro. Allerede fra starten følte jeg mig både tryg og godt taget imod, og hele behandlingen foregik i en rolig og professionel atmosfære. Silke... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoonheidssalon
  2. Gezichtsbehandelingsspa
  3. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  4. Gespecialiseerde kliniek

Info over Smooth

Geschreven door het bedrijf

Lev dit bedste liv – et SMOOTH liv! SMOOTH er din vej til et nemt liv fyldt med selvtillid.

Promo Image

SMOOTH er Danmarks bedste løsning på permanent hårfjerning. Bliv fri for uønsket hår, røde knopper og indgroede hår og få selvtilliden til at stråle som dit bedste selv! Og hvis du er bange for at permanent hårfjerning ikke virker på dig, så er du nu sikret med vores 100% tilfredshedsgaranti.

SMOOTH er skabt af Selima – en helt almindelig kvinde, med et helt almindeligt problem, som hun ønskede at hjælpe andre kvinder med. Det gør hun nu med hele 4 klinikker i Danmark, hvor vi arbejder med den mest innovative teknologi på markedet, som virker på alle hud- og hårtyper, og til en pris, hvor alle kan være med! Hos SMOOTH er vi ca. 30% billigere end andre klinikker, og nu kan du endda blive hårfri for kun 499 kr. om måneden med vores afbetalingsløsning, hvor du får et lån helt gratis, uden renter og gebyrer.

Hos SMOOTH er vi specialister i hårfjerning med laser og glat hud, og vi går ikke på kompromis med kvalitet. Vi har en you do you-attitude og vægter ærlighed højt i vores kommunikation.

Bliv en SMOOTH BABE og få mange eksklusive fordele. Med vores nye medlemsklub kan du optjene point og få rabat, få cashback ved henvisning af en ven, modtage invitation til eksklusive events og meget mere!

SMOOTH er meget mere end permanent hårfjerning – det er et community. Bliv en del af klubben og følg med på Instagram og TikTok.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 12% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været utrolig glad for mit…

Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Smooth i Odense. De tager altid godt imod mig og har styr på mine tider - jeg har aldrig oplevet en eneste forsinkelse.
Jeg har primært fået behandlet af søde Tammy, men alle på klinikken har været dygtige og imødekommende. Stor anbefaling. 🥰

9 april 2026

Skuffende

Jeg nåede at få en behandling, og 2 eller 3 kontroller på den behandling, og nåede aldrig i mål med et godt resultat, fordi vi så ramte ind i helligdage. Har fået Botox tidligere hos en anden klinik med gode resultater.
Jeg havde booket ny tid, som flere gange blev aflyst på dagen me undskyldning om sygdom hos personalet. Jeg havde taget fri fra arbejde, så det var mildest talt træls.
Ydermere er der virkelig lang svartid.
Jeg endte med at true med ombudsmanden og fik mine penge retur.
Jeg kender mange der har haft samme oplevelse.

23 januari 2026

STAY AWAY

STAY AWAY

Det eneste smooth er smooth og gode til er at aflyse den ene tid efter den anden !
Derudover at tage sig godt betalt for behandling der ingen effekt har !

2 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Katrine!

Jeg kan varmt anbefale Katrine!

Hun er utrolig dygtig, venlig og meget professionel. Samtidig er hun ærlig i sin rådgivning og forsøger ikke at sælge noget, der ikke giver mening - hun hjælper i stedet med at finde den løsning, der passer bedst til dig.

Man føler sig virkelig i trygge og kompetente hænder hos Katrine!

20 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aflyser ens tid og klinikken er lukket når man har en tid

Jeg mødte op til min bookede tid i Lyngby kl. 11.00 efter at være kørt over en time og have arrangeret pasning til min baby. Jeg ankom kl. 10.45, men klinikken var lukket, døren låst, lyset slukket og uden nogen form for information om aflysning. Jeg ventede i en time, der var stadig ingen. Min booking stod stadig som aktiv, og jeg havde modtaget bekræftelse på tiden.
Jeg forsøgte gentagne gange at ringe til alle deres afdelinger uden svar.

Dette var ikke en enkeltstående hændelse. Mine tre forrige tider var også blevet aflyst med kort varsel af klinikken, og denne gang blev jeg slet ikke informeret om aflysning, men mødte op til en lukket klinik.

Jeg hørte intet fra dem, først fire dage senere og oplyste, at behandleren var sygemeldt, og at jeg “ikke havde modtaget besked”. De tilbød en gratis behandling og point til fremtidige behandlinger, men ingen refundering, selvom jeg allerede har betalt for to klippekort, i alt 6 klip og haft udgifter til transport og parkering.
Jeg bad om refundering af de ubrugte klip samt mine udgifter, da jeg ikke længere har tillid til, at et behandlingsforløb kan gennemføres, da mine bookinger hele tiden bliver aflyst, både på Frederiksberg, Østerbro og Lyngby, og de heller ikke vender tilbage med en ny tid når de har aflyst. Når jeg så selv har ville booke en ny tid har der været fire ugera ventetid. Så går der hurtigt mange måneder og måske år mellem ens behandlinger, som ellers anbefales at ligge med fire ugers interval, når kombinationen af deres aflysninger, fire uhers ventetid på onlinebooking og de ikke selv tilbyder nye tider hurtigst muligt efter de har aflyst.
Siden min sidste mail har jeg ikke modtaget yderligere svar.

Jeg kan ikke anbefale klinikken på grund af manglende kommunikation, gentagne aflysninger og manglende ansvar, når fejl opstår. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

6 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Betaling ikke annulleret efter aflyst tid

Jeg har desværre haft en frustrerende oplevelse med Smooth. Min oprindelige behandling blev aflyst af klinikken på dagen for behandling, da de ikke havde modtaget det produkt (botox), der skulle bruges til behandlingen. Det er i sig selv jo ærgerligt, men det kan ske.

Det problematiske er dog, at jeg efterfølgende selv skulle ind og booke en ny tid, samtidig med at betalingen via Anyday ikke blev annulleret automatisk til første behandling. Tiderne er virkelig få, og man burde få tilbudt en ny tid af klinikken eftersom de selv aflyser.

Anyday har oplyst, at det er klinikken, der skal annullere betalingen i deres system, før den kan stoppes. Jeg har derfor kontaktet den specifikke klinik samt deres kundeservice. Den specifikke klinik har svaret og har været ekstrem imødekommende og søde, men kunderservice, som skal annullere ordren og betalingen hos Anyday, har endnu ikke responderet.

Det efterlader mig i en situation, hvor jeg står med aktiv betaling for en behandling, som jeg ikke har modtaget.

Jeg håber selvfølgelig, at sagen bliver løst hurtigt, men oplevelsen har indtil videre været præget af manglende respons og en lidt besværlig håndtering for kunden.

12 maart 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har købt et gavekort til en…

Jeg har købt et gavekort til en behandling hos Smooth i Lyngby. Jeg er efter samtale med lægen kommet i tvivl om, om Botox er en god ide for mig, men det er fuldstændigt umuligt at komme i kontakt med klinikkerne. Det er meget frustrerende, og har gjort mig usikker i det forløb jeg egentlig er startet op i, og som er blevet udskudt grundet sygemelding af den behandler jeg skulle have været hos.

11 maart 2026

Kæmpe anbefaling!!

Det er altid en fornøjelse at komme ind i klinikken i Århus, hvor sødeste Mia altid levere høj faglighed og den varmeste energi ❤️ Det er tydeligt de både har høj faglighed, fokusere på æstetik over unødvendige behandlinger og har det sødeste personale. Jeg kommer helt sikkert der igen! - Mia har både stået for mit filler og botox forløb.

10 maart 2026

Jeg har nu gået hos Silke i 1,5 år

Det skyldes ikke kun den gode sparring omkring diverse behandlinger, hvor hendes kompetencer altid skinner klart igennem. Men fordi Silke er sådan en varm person, så man går altid derfra i godt humør samt med et mere end tilfredstillende resultat! Kæmpe anbefaling til Silke💕

24 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har desværre haft en meget dårlig…

Jeg har desværre haft en meget dårlig oplevelse hos Smooth Kosmetisk Klinik.

Dette er nu tredje gang, at min tid bliver aflyst dagen inden min aftale. Hver gang skal jeg selv ind og booke en ny tid, og når jeg forsøger at finde en ny, er der ofte ingen ledige tider i flere uger – hvilket er ekstra frustrerende, når det er klinikken selv, der har aflyst aftalen.

Derudover har der været flere problemer med deres booking. På et tidspunkt blev jeg booket til en tid på Frederiksberg, men jeg modtog en besked fra Lyngby og kørte derfor derud. Da jeg ankom, fik jeg at vide, at min tid i virkeligheden var på Frederiksberg. De beklagede fejlen og gav mig en ny tid – som desværre også endte med at være forgæves.

Ved en anden booking havde jeg fået en tid til laserbehandling, som en af deres sygeplejersker havde booket for mig. Da jeg mødte op, sagde kosmetologen, at hun ikke kunne behandle mig, fordi jeg ikke havde booket en forundersøgelse. Jeg forklarede, at det var hendes kollega, der havde booket tiden og havde sagt, at jeg godt kunne komme direkte til behandling. Efter en længere diskussion ringede hun til kollegaen, som bekræftede, at jeg godt kunne blive behandlet.

Samlet set har hele forløbet virket meget uprofessionelt og uorganiseret. Jeg har betalt omkring 5000 kr. for behandlinger, men har oplevet gentagne aflysninger og problemer med bookinger.

Jeg kommer personligt ikke til at bruge Smooth igen, når mine klip er brugt op.

10 maart 2026

Den bedste oplevelse

Jeg har været hos Silke flere gange og kan kun anbefale det. Senest fik jeg lavet PRF under øjnene efter rigtig god sparring, og jeg er blevet så glad for det!! Man er altid i så dygtige og trygge hænder, og der bliver lyttet til ens behov og ønsker fra start. Kan KUN give min varmeste anbefaling :D

10 februari 2026

Katrine hos Smooth Aalborg

Jeg ELSKER at blive behandlet af Katrine hos Smooth i Aalborg. Hun er dygtig, professionel og altid imødekommende. Hun har stor erfaring og ved hvad hun laver. Jeg kan helt klart anbefale klinikken og jeg kommer igen trofast💉✨

6 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smooth er min yndlings klinik

Smooth er min yndlings klinik, katrine fra smooth i aalborg er og har været min faste behandler altid. Hun er en ægte og ærlig person føler mig meget tryg hvilket jeg syntes er vigtigt hun er meget professionel og dygtig til sit job, jeg får lavet botox og filler ved katrine.

5 maart 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kathrine er klart den behandler jeg har…

Kathrine er klart den behandler jeg har været gladest for. Hun er super professionel og guider og rådgiver altid på en virkelig professionel måde. Så man er i stand til at tage den bedste beslutning for ens forløb.

8 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukt og naturligt resultat – kæmpe anbefaling til Mia!

Jeg kan varmt anbefale Mia! ✨
Jeg har fået lavet botox hos hende, og resultatet er blevet utrolig naturligt – præcis som jeg håbede på. Hun er både meget dygtig, sød og professionel, og hun tog sig virkelig tid til at lytte til mine ønsker og forklare behandlingen grundigt.

Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og resultatet er blevet så flot og naturligt. Jeg kommer helt sikkert igen! 💉😊

24 februari 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fra mig.

Kæmpe anbefalelse herfra.
Jeg har fået behandlinger af Mia i Århus, og hun får de største anbefalinger herfra. 🥰 Hun er meget professionel og helt styr på hvad hun laver. Hun er det sødeste og varmeste menneske og Hun laver et rigtig flot “stykke arbejde” så det ser pænt og naturligt ud. 😊
Kun rosende ord fra min side. 🌷

5 maart 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.