Alle bijkomende zaken die bij een verhuis komen kijken worden voor je geregeld en je bepaald zelf bij welk bedrijf je je aansluit, bovendien kan je alle prijzen vergelijken en hun voor en nadelen... h... Toon meer
Ik ben erg ontevreden over de dienst die smooved aanbiedt. Ik geef meermaals aan om een energiecontract te willen afsluiten bij Luminus en de enige offertes die aangeboden worden zijn van Engie. Ook t... Toon meer
Smooved blijkt totaal onbekwaam om zelfs een eenvoudige energieoverdracht correct uit te voeren. Een maand na de verhuis is dit nog steeds niet in orde. Dit is onaanvaardbaar voor een dienst die bewee... Toon meer
Verhuizen uit Nederland naar België was enorm stressvol en we waren enorm blij om via een vriend te horen over Smooved. Het feit dat ze voor ons konden uitzoeken welke abonnementen voor energie, mobie... Toon meer
Smooved offers a free, online one-stop-shop to optimize all your moving administration in one go - through smart comparison modules for energy, telecom, insurance, moving equipment etc. It's 100% free for the mover. An essential part of our product is focused on real estate brokers: through a co-branded interface, brokers can boost customer satisfaction and extend their reach in the months after the transaction.
Kolonel Begaultlaan 1A, 3012, Leuven, België
Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Toegankelijke en duidelijke info, aangename communicatie, snelle service, kortom alles loopt zeer vlot. Ik kan Smooved aan iedereen aanraden!

Antwoord van Smooved
Zeer professionele service! We hebben onze verhuisdata zeer eenvoudig via de website kunnen invoeren. Ignace heeft ons daarna bijgestaan met duidelijk, no-nonsense advies - met oog voor de nodige afwegingen (bv. eenmalige korting bij 1 energieleverancier versus het eco-label van een andere). Voor we het wisten was alles geregeld - dit zou ik zeker opnieuw doen!

Antwoord van Smooved
Zeer vlotte overgang en aangename communicatie door smooved te gebruiken. Nog is merci om alles zo vlot te regelen.

Antwoord van Smooved
We werden zowel via de chat als via mail heel snel en goed geholpen! Wij zijn tevreden over Smooved

Antwoord van Smooved
Bedankt voor de TOP-sercice! Supervriendelijk en heel vlot geholpen!

Antwoord van Smooved
Zeer klantvriendelijkheid en goede service! Een aanrader voor ieder die moet verhuizen! Toppers die een deel van je overnemen en alles regelen!

Antwoord van Smooved
Een zeer vlotte afhandeling en prima service! Ik raad iedereen aan om met smooved te verhuizen!

Antwoord van Smooved
Vanaf het begin al zeer tevreden over Smooved. Personeel is zeer behulpzaam en gaat geen uitdaging uit de weg. Aanrader!

Antwoord van Smooved
Werken met Smooved is zoals de lift nemen in plaats van de trap, zoals rijden met een Tesla nadat je je 2 pk'tje voorgoed op stal hebt gezet. Het gaat allemaal zo gemakkelijk.
Naast hun vlotte dienstverlening zijn ze ook heel makkelijk bereikbaar en super professioneel.
Een ware aanrader.

Antwoord van Smooved
kort op de bal, correct en snel. Elke mail wordt vrijwel direct beantwoord, zelfs bij mij op zondagavond. Zoeken naar ingewikkelde documenten is niet meer nodig.
Een fantastische service.

Antwoord van Smooved
Vorige week gebruik gemaakt van Smooved voor onze verhuis. Absolute aanrader. Geen nood meer om prijzen te vergelijken, 17 documenten af te printen en in te scannen, constant over en weer te bellen. Doe zo verder!