Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tragedia, czas realizacji zamówienia. Paczka zamówiona w poniedziałek, w teorii wysłana w środę do sklepu, jest poniedziałek paczka dalej nie dotarła. Nikt nic nie wie, w biurze obsługi zgłoszenie prz... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam, czekałam na paczkę, zamówioną z odbiorem w sklepie, przez 2 tygodnie. Po tym czasie okazało się, że paczka została uszkodzona, więc teraz mam czekać kolejne 2 tygodnie na zwrot pieniędzy... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówiłam kurtkę dla syna 7 września, która podobno zaginęła gdzieś po drodze, teraz sklep zamiast nadać do mnie paczkę ponownie, każe mi czekać na łaskawy zwrot aż do 14 dni. ABSURD. Nie polecam.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Musialam reklamowac zepsuta laleczke. Pani Marianna, w Smyku, w Plazie Poznan, podeszla do reklamacji w sposob nieslychanie profesjonaly i mily! Pomimo tego, ze za mna rosla kolejka, Pani Marianna... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Speelgoedwinkel
  2. ook in
  3. Babywinkel
  4. Kinderkleding
  5. Kinderspeelgoedwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Smyk.com - tysiące produktów dla dzieci i niemowląt. Zabawki, ubranka, artykuły dla mamy, dzieci i niemowląt. Szybka wysyłka. Dostawa do sklepów Smyk za 0zł

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,6

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zastanawiam się czemu jeszcze nikt z…

Zastanawiam się czemu jeszcze nikt z managementu Smyka nie zainteresował się partactwem, które odstawia szef eCommerce. Przechodząc do mojej opinii to sposób, w który zostałem potraktowany to zwykła amatorka. Złożyłem zamówienie na przewijak, który rzekomo po dwóch dnia został wysłany z tym, że nie dostałem ani informacji o wysyłce, ani kurier nie zadzwonił, dosłownie nic. Następnie paczka wróciła do Smyka po czym obsługa klienta anulowała zamówienie i oczywiście nie odesłali peniedzy od razu tylko po upomnieniu. Prawda natomiast jest trochę inna i potwierdziła to Pani na infolinii - przewijak sprzedali mimo, że go nie mieli. Niby wysłali, niby nikt nie odebrał i po cichutku anulowali zamówienie. Nie rozumiem jak taka duża firma jak Smyk może tak kuleć w ecommercie. Imitacja lewej ręki. Nie polecam.

25 november 2025

Radzę omijać szerokim łukiem

Radzę omijać szerokim łukiem. Kupiłam 6 krzeseł, dostałam jedno, na dodatek mokre. 5 zostało anulowanych i już ich nie dostanę, bo nie ma. Nie mam pojęcia , co mam zrobić z tym jednym. Zadzwoniłam ,żeby je odebrali. Okazuje się ,że nie ma takiej możliwości , mogę odesłac na swój koszt. Za dostawę tego jednego krzesła, które jest mi do niczego niepotrzebne zapłaciłam 99 zł. Krzesło kosztowało 240. Bardzo nie polecam, nigdy więcej

3 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kręcenie przy reklamacji zepsutego towaru

Kupiłem zabawkę dla dla dziecka grające pianinko. Niestety jeden klawisz nie działał. Złożyłem reklamację i zaznaczyłem że chce naprawę lub wymianę na nowy produkt. Po kilkunastodniowy oczekiwaniu otrzymałem informację że produkt zostanie naprawiony. Czekałem kolejne kilka dni i dostałem informację że jednak nie da się naprawić i otrzymam pieniądze. Wyjaśniłem. Że nie chce pieniędzy tylko nowy produkt (dodam że produkt był na stanie na stronie smyk, chciałem nowy towar bo mi na nim zależało) osoba na infolinii powiedziała, że sprawdzi czy pianinko jest na stanie. Po kolejnych kilku dniach dostałem o formacje że nie mają towaru na magazynie i mi go bie wyślą choć był i można go było zamówić na stronie. W końcu przyznałem pieniądze i kupiłem zabawkę taniej gdzieś indziej. Łącznie reklamacja trwała miesiąc.

6 oktober 2025

Jednym słowem Porażka …

Kupiłam śniadaniówkę ,na urodziny dziecka z klasy córki .I co się okazało ?!że pod naklejką na pokrywce są same głębokie rysy !!!! Wstyd!!! Dziewczynka zawiedziona a mi przykro ! Produkt kupiłam nowy i taki oczekuję !bezczelne zagranie naprawdę więcej nie zrobię zakupów w tym sklepie ! Na infolini za każdym razem mówią co innego !Czekam na rozstrzygnięcie reklamacji ale czytając komentarze muszę się nastawić na długą drogę 😧

4 september 2025

Unikać szerokim łukiem

Kupiłam wózek kindekraft 3 w 1. Przysłali mi uszkodzone siedzisko spacerówki. Musiałam oddać do reklamacji cały towar i jestem bez wózka już 3 tygodnie. Dla mnie było oczywistym że dostanę nowe siedzisko, a oni to naprawiają już 2 tygodnie.

6 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ta firma to burdel na kółkach i badziew…

Ta firma to burdel na kółkach i badziew totalny. Niestety większość osób które to czyta tak jak ja jest już ich ofiarą. Zakupiłem perfumy YSL Opium. Perfumy dotarły otworzone i używane. To druga taka sytuacja, wcześniej zamawiałem Versace Eros. Zignorowałem w dobrej wierze, sądząc że to jednostkowa sytuacja. Mam nauczkę na całe życie. Ostatni zakup w tym paździerzu. Jeśli ktoś czyta te opinie przed zakupem! Odradzam nie warto, raczej dopłacić te kilkadziesiąt złotych i mieć pewność co do jakości i nowości zamawianych perfum. NIE POLECAM I ODRADZAM ZAKUPY W SMYKU

8 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zakupiłam zestaw lego dla syna za 550…

Zakupiłam zestaw lego dla syna za 550 zł. Po złożeniu okazało się się, że klocki są wadliwe i oddałam je na reklamacje. Dostałam odpowiedź że zestawu nie da się naprawić ( wymienić) I otrzymam zwrot gotówki, minęło 14 dni, żadnego zwrotu nie otrzymałam oraz żadnej odpowiedzi, jak wygląda proces zwrotu gotówki. Dogadać się z kimś na infolini graniczy z cudem, nic nie wiedzą i każą czekać. Zero profesjonalizmu . Na maile nie odpisują... powinny być jakieś zasady , że na maila odpowiada się w wyznaczonym czasie. Nic zero . Gotówki dalej nie mam... nie polecam... !!

24 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zakupiłam wózek kinderkraft spacerowy…

Zakupiłam wózek kinderkraft spacerowy po 2miesiacach zepsuł się stelaż .Oddałam do reklamacji wózka zastępczego nie dostałam i poprostu miałam czekać na odp.odpowiedzieli po 2tyg,że będzie naprawiony ale mijają kolejne 2tyg odzewu nie ma tym samym jesteśmy beż wózka juz prawie miesiąc...tragedia nie polecam smyka do zakupu wózka absolutnie !

12 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skaczący djCórką zamówiła dla wnuczki skaczącą…

Córką zamówiła dla wnuczki skaczącą zabawkę dj.Kosztowalq nie małe pieniądze!!!po pewnym czasie zaczęła się zacinać,więc wymieniliśmy baterię i nadal nie działał jak trzeba.Córka oddała w sklepie do reklamacji.po jakimś czasie dostala maila ze nie naprawią,gdyż jest zalany wodą!!!!!dodam że jak był oddawany do reklamacji to nie było mowy o żadnej wodzie!!!!nie uwzględniili reklamacji o odesłali na adres domowy.Był to ostatni zakup w Smyku.Nie polecam!!!!!!

28 april 2025

Brak szacunku do klienta

Kupiłam wózek Chicco baby hug w lipcu 2024. Praktycznie od początku coś było nie tak z kółkami, ale tłumaczyłam sobie, że się dotrą. Po pewnym czasie rozleciały się całkiem. W sklepie i infolinii poradzili żeby odesłać do producenta na ich koszt, tak zostało zrobione. Odesłali naprawione, stwierdzili że nieprawidłowo użytkuje wózek (chyba miałam nim nie jeździć?!). Po kilku miesiącach ponownie kółka się rozleciały. Zgłosiłam do smyka, kazali odesłać na własny koszt do magazynu. Odesłałam chcąc zwrot pieniędzy. Ta sama firma co poprzednio, czyli producenta, stwierdziła że źle użytkuje, nie uznali wady produktu, ciągle czepiając się że źle użytkowane itd.
Firma smyk i Chicco nie są godne zaufania. Produkt ewidentnie ma wadę techniczną, a oni twierdzą że klient kłamie. Dno totalne! Nie polecam! Nigdy więcej nie kupię nic na smyk.com ani w sklepie. To samo tyczy się firmy Chicco!

10 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Niedostarczenie zamówienia, przekroczony czas zwrotu pieniędzy

Zakupiłam LEGO w sklepie internetowym, miało być prezentem urodzinowym. Towar nie dotarł na czas, dopiero po tygodniu dostałam informację, że przesyłka zaginęła i że zwrot pieniędzy już został zlecony. Minął kolejny tydzień, zwrotu pieniędzy nie otrzymałam, zadzwoniłam na infolinię i powiedziano mi, że sklep ma na to 14 dni, więc muszę czekać. Po upływie 14 dni, zwrotu pieniędzy dalej nie było, napisałam maila i po upływie kolejnych 2 dni, w końcu zwrócili mi pieniądze. Sklep nie przeprasza, nie bierze winy na siebie, nie zwraca odsetek, nie proponuje choćby jakieś bonu, czy czegokolwiek. Wszystko jest nie z ich winy, system, przewoźnik itp. Nie dostarczyli zamówienia, nie oddali pieniędzy w terminie, fatalna obsługa i traktowanie klienta. Nie polecam i z pewnością nie będę już korzystała z ich usług.

29 mei 2025

Nieprofesjonalnie i niezbyt miło

Bardzo nieprofesjonalny kontakt online - odpowiedz konsultanta jest inna za każdym razem, a za mylnie udzieloną poprzednio odpowiedź zero jakiegoś przepraszam czy cokolwiek - na zasadzie no to teraz udzieliłem dobrej odpowiedzi. Nieprofesjonalna i niemiła rozmowa. I uwaga - różne opcje i ceny dostawy dla tego samego produktu w zależności od koloru. Nie lubię zakupów w smyku i nie robię - dostałam kartę podarunkową, na szczęście już ją wykorzystałam

16 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Od lat kupuję ubrania w Smyku i zawsze…

Od lat kupuję ubrania w Smyku i zawsze długo służą. Wyjątkowo po raz pierwszy zareklamowałam kurtkę, ku mojemu zaskoczeniu reklamacja została rozpatrzona na miejscu, od razu otrzymałam zwrot środków.
Jak dla mnie firma jak najbardziej godna polecenia. W dzisiejszych czasach niewiele firm ma tak profesjonalne podejście do klienta. Szczerze polecam

11 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

brak możliwości realizacji kodu promocyjnego

Wczoraj 5 kwietnia byłam z dzieckiem w smyk Otwock w celu wykorzystania kodu promocyjnego, który otrzymałam od Tefel. Dziecko wybrało sobie rzeczy na kwotę 239, 99 zł a kod miałam na 200 zł. Niestety przy kasie okazało się, że w związku z problemami technicznymi nie mogę wykorzystać kodu. Jak Państwo się pewnie domyślacie nie mogłam zawieść dziecka i zapłaciłam za wybrane produkty. Przyszłam do sklepu jednak wykorzystać kod, a nie że były to rzeczy mi potrzebne i nie planowałam kolejnych zakupów. Zgłosiłam reklamację a oni zaproponowali, że mogę ZWRÓCIĆ towar i dostać zwrot kasy. Tak idę już dziecku odebrać rzeczy, które sam sobie wybrał i dokonam zwrotu. Firma, która prowadzi taki biznes i nie ma rozwiązań zgodnych ze specyfiką... Masakra. Oni mają problem techniczny od 2 tygodni!!! i brak rozwiązania tego problemu.

5 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Otrzymałem połowę zamówienia i odmowę reklamacji

Dałbym -5 jakby można było. 17.02 zamówiłem klocki lego plus dodatkowy produkt w postaci jakiejś pasty (promocja 10% przy zakupie 2 produktów). Smyk wysłał samą pastę bo klocki anulował bez żadnej informacji czy wyjaśnienia. 29.03 zamówiłem te same klocki plus dodatkowy produkt (ta sama promocja). Dostałem klocki w pogniecionym pudle bez dodatkowego produktu. Normalnie takie pudło jest sprzedawane w outlecie. Napisałem reklamację, dostałem informację, że mają nagranie, że wszystko spakowali, którego nie udostępnią, żebym poszukał sobie w pudle i mogę iść sobie do sądu jak mi się nie podoba. NIE POLECAM tego sklepu. Mam pastę której nie chcę, klocki w pudle wyjętym komuś z gardła i 15 złotych w plecy których nie odzyskam. Życzę szybkiej plajty.

7 april 2025

Dyskryminacja i różnicowanie dzieci

/p/lexibook-psi-patrol-laptop-edukacyjny-124-aktywnosci-i7103134

/p/lexibook-psi-patrol-laptop-edukacyjny-dwujezyczny-186-zadan-wersja-ukrainska-i7684160

Wy tak na serio? Nie dość, że polska wersja ma mniej funkcji, to jest droższa...

Rozróżniacie dzieci na lepsze i gorsze? Ukraińskie są lepsze w waszych oczach niż polskie?

Może jakiś bojkot?

6 april 2025