Smykkekunstneren.dk / Rolf Magnussen Design Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har nu to gange bestilt et dåbsflag hos smykkekunstneren og kan varmt anbefale andre at handle hos denne hjemmeside. Ved det første flag havde jeg lavet en fejl i datoerne og der ringede firmaet f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service fra start til slut. Mit køb ligger knapt 1½ år tilbage og alt i forløbet var super - produkt af træ, som skulle indgraveres. Meget flot og professionelt udført. Nu er noget ved prod... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt en dåbsgave inkl. gravering. Jeg fik meget hjælpsom feedback på mine spørgsmål via telefon, og leveringen var hurtig. Resultatet er perfekt, og de var endda så søde at imødekomme et lille... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte dåbsgaver med indgravering hos Smykkekunstneren, der har et bredt udvalg af både klassiske gaver og eget unikke design. Hjemmesiden fungerer, og det er nemt at handle. Derudover bliver man m... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Smykkekunstneren.dk er en dansk e-mærket webshop, der forhandler smykker, dansk design & gaveartikler med gravering til enhver anledning - dåbsgaver, bryllupsgaver, studentergaver, konfirmationsgaver mm. Vi er autoriseret forhandler af Georg Jensen, Piet Hein, Nordahl Andersen, Spring Copenhagen m.fl. Stort udvalg af titanium smykker og håndlavede sølvsmykker fra eget værksted i Storkøbenhavn samt smykker med gravering. Køb personlige gaver med gratis gravering og hurtig levering hos Smykkekunstneren.dk - vi er e-mærket med en kundescore på 10/10 og 100% i fragtscore.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

En fænomenal oplevelse

En fuldstændig fænomenal oplevelse. Indenfor 24 timer fra bestilling var min pakke leveret, smukt graveringsarbejde og fantastisk service. Jeg vil bestemt benytte Rolf igen.
Jeg vil anbefale dig til andre 😊

17 maart 2021

Virkelig flot gravering

Virkelig flot gravering, og imponerende hurtig levering.
En flot gave, der kommer til at holde i mange år til gavn og glæde.
Jeg kan varmt anbefale andre at købe her.

16 februari 2021

Super tilfreds

Super tilfreds
Nem hjemmeside, super flot resultat, god service, hurtig levering og god pris.

12 februari 2021

Den bedste opleves

Den bedste opleves.
Det bliver ikke sidste gang jeg køber her fra.
Tusind tak for dit smukke arbejde.

16 januari 2021

Fantastisk sted

Fantastisk flot indgravering og super hurtig levering, varer bestilt i lørdags og leveret onsdag. Behagelig samtale ved kontakt. Vil klart benytte smykkekunstneren igen ved given lejlighed.

16 december 2020

Jeg var sent ude - Rolf hjalp mig i mål

Jeg var sent ude - og alligevel kunne smykkekunsteren.dk - Rolf, hjælpe - der gik ikke 3 timer fra bestilling til jeg kunne afhente - og så var der både graveret og lavet en flot gaveindpakning - bedste anbefalinger herfra - og fra gavemodtageren - hun blev glad / Michael B.

20 november 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flot gravering og hurtig…

Super flot gravering og hurtig levering. Jeg bestilte et indgraveret dåbsflag fredag middag. Lørdag formiddag blev det leveret. Utrolig hurtig levering og produktet er super flot. Varme anbefalinger herfra 😉

9 november 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Bestilt lørdag en gave med gravering, der skulle bruges torsdag... ville ringe mandag for at tjekke om det kunne lade sig gøre, men Rolf kom mig i forkøbet, ringede og tjekkede op om der var ændringer ellers ville han sende produktet samme dag og dagen efter kunne jeg afhentet i postbutikken. Så til stor glæde kunne gaven afleveres torsdag. Super service og mega kundevenligt

25 september 2020

Super Kundeservice

Super produkter - hurtig levering indenfor 2 dage og en fantastisk flot gravering - STOR TAK TIL ROLF !!!

18 september 2020

Varmeste anbefalinger

Aldrig har jeg oplevet hurtigere service, jeg bestilte et Georg Jensen flag med personlig indgravering fredag efter kl 16 og modtog allerede pakken dagen efter om formiddagen! Super smukt resultat! Jeg er en meget tilfreds kunde og sender de varmeste anbefalinger

9 september 2020