Pakken kom allerede dagen efter min bestilling, og der var både en lille spiselig overraskelse og en rabatkode med. Rigtig god oplevelse 😊
Bestille den 31/3/2026 modtog pakke. 1-4-2026 og have en meget glad dreng der glæder sig til at bruge sine nye madkasser og drikkedunk. Pakken var pakket super godt ind uden tvivl jeg kommer til at ha... Toon meer
Jeg gennemførte min ordre tirsdag kl 12.45. Under et døgn senere er ordren leveret hjemme. Pakket både godt og flot ind. Det er absolut ikke kina-varer, som jeg ellers blev nervøs for, grundet en ande... Toon meer
Købte 2 pakker madpinde. De lugter langt væk af temu eller shein. Derudover ligner indpakningen også noget der kunne komme derfra. Har haft dialog med firmaet som nægter at det skulle komme fra te... Toon meer
Voldbyvej 5A, 5500, Middelfart, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Snack Boxen
Bestille den 31/3/2026 modtog pakke. 1-4-2026 og have en meget glad dreng der glæder sig til at bruge sine nye madkasser og drikkedunk. Pakken var pakket super godt ind uden tvivl jeg kommer til at handle der igen

Antwoord van Snack Boxen
Madkassen er vist fin nok 👌 men at de der frugt poser er ved at gå op i syningen efter 6 dage i skole dur vist ikke.

Antwoord van Snack Boxen
Jeg har købt de fineste madkasser og snackbokse, og jeg er meget tilfreds med kvalitet og leveringstid.

Antwoord van Snack Boxen
Fandt de juice flasker jeg havde ledt efter og så til en fornuftig pris..
Handler helt sikkert hos Snackboxen igen...🙂

Antwoord van Snack Boxen
Virkelig god madkasse god kvalitet hurtig levering

Antwoord van Snack Boxen
Det er virkelig nogle lækre produkter. Jeg købte små opbevarings bøtter som er meget nemme at håndtere. Og bedst af alt, er de fri for alt kemi. God beskrivelse medfølger

Antwoord van Snack Boxen
Super nemt at bestille og få leveret dag til dag👌

Antwoord van Snack Boxen
Rigtig god madkasse. Meget tyk i materialet og hurtig levering hvilket er rart når man står og mangler den

Antwoord van Snack Boxen
Fra bestilling til varen var modtaget gik rigtig hurtigt. Yderst tilfreds

Hurtig levering.
Det eneste minus var at der ikke stod om drikkedunkene jeg købe måtte komme i opvaskemaskine, den info havde været rar, måtte gå ud fra at de kunne eftersom der ikk stod de ikke kunne.