verrassende webshop nooit van gehoord maar kan wel een product leveren waar velen in het duister tasten. ik kom daar zeker nog eens terug ! succes met de shop
Snackje is een hele goeie bedrijf, snelle levering, snel verzonden en goedkoop! PostNL verzendingen kosten wel €7.50, maar dpd pickup is maar €4.99 Hun TikTok is ook altijd geinig. Plus pu... Toon meer
Anders altijd hele goede ervaring en nooit problemen, bestelling altijd tijdig en correct ontvangen! Echter wanneer er zich wel een probleem voor doet, is het zeer moeilijk om een reactie te kri... Toon meer
Je ontvangt een bericht als producten die je interesseren opnieuw in stock zijn. Eenvoudig bestellen, zeer snelle service ook naar België. Eerlijke prijzen, groot aanbod. Gewoonweg TOP!
Fotograaf 32, 6921RR, Duiven, Nederland
- +31 85 060 1060
- hello@snackje.com
- snackje.com
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Alles smaakte heel muf alleen de…
Alles smaakte heel muf alleen de redbull was lekker de rest was de 44 euro niet waard

Antwoord van Snackje
Goede klantenservice en goedkoop
Perfecte service
Perfecte service. Probleempje gehad bij de verzending maar dat hebben ze direct opgelost !
Prima en snel
Levertijd snel, heerlijke snacks waarvan ik dacht dat ze nergens in NL te koop waren.
Top klantenservice!
Ondanks dat het de eerste keer mis ging bij de pakketdienst is het allemaal netjes opgelost door Snackje! Top klantenservice 😊👍🏻
Zoals altijd perfecte service
Super snelle levering
Super snelle levering. Goed verpakt en een leuk extraatje in de doos waar de kinderen erg blij mee waren.
Super service
In de avond nog besteld, Volgende dag al verzonden en dag erna binnen gekregen
Top!
Ik heb al meerdere malen besteld bij Snack.je en ben nog nooit teleurgesteld.
Producten waar ik heel blij van word, snelle verzending en goede prijzen.
Gedeukte blikjes
Alle blikjes waren flink gedeukt ik heb ze gekocht om te fotograferen maar in deze staat word dat lastig 😅
Snel bezorgd en alles naar wens!
Goede website snelle levering
snelle levering
hele snelle levering!
Super lekker snoep
5 producten niet binnengekregen ik ben…
5 producten niet binnengekregen ik ben er ontevreden

Antwoord van Snackje
Super en snel besteld en geleverd!