Sneakers Legend Reviews 338

2,4

(13-04-23 Zojuist het contact formulier over dit incident ingevuld bij BOOS BNN VARA Tim Hoffman, ik wil iedereen oproepen dit ook te doen met bijbehorende factuur als je die hebt ontvangen) Vorig... Toon meer

Oplichter 😡😡Slechtste bedrijf ooit wat een… Slechtste bedrijf ooit wat een oplichters 788 euro aan schoenen betaald niet bereikbaar via mail en telefoon slechtste bedrijf ooit haal hier je schoene... Toon meer

Beste mensen, Opgelet !!!!!! Sneakerslegend heeft al een jaar geen website, diegene die denken dat ze nu worden opgelicht Sneakerslegend hebben het fout !!! Kijk goed waar u besteld heeft Sn... Toon meer

Vandaag twee sneakers aangeschaft met behulp van alle lieve behulpzame medewerkers. Zij hebben mij allen supergoed geholpen met een keuze maken tussen verschillende sneakers. Personeel is erg geduldig... Toon meer

2,4

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zeer teleurgesteld in deze flut firma 🤮🤮🤮

19-03-2022
Mijn dochter wacht al vanaf half december 2020 op schoenen van deze firma. Na meerdere mail gehad te hebben met excuses dat het zo lang duurt en dat de schoenen onderweg zijn en dat de firma geen invloed heeft op de levertijd van de schoenen ga ik het traject inzetten dat als de firma na 14 dagen vanaf nu de deurwaarder langs laat gaan bij de firma om het geld terug te vorderen Incl de incassokosten. Men is verplicht om na 30 dagen over te gaan tot terug betaleing als de klant daarom vraagt. Maar de firma zegt maar steeds dat ze geen geld terug kunnen geven alleen een tegoedbon. Hiermee ga ik niet akkoord.

Zeer teleurgesteld in deze flut firma 🤮🤮🤮

23-03-2022 Update, inmiddels ook mijn rechtsbijstand verzekering ingeschakeld.

30-03-2022 update, rechtsbijstand ziet er een zaak in en gaat achter het geld aan. Dus de flut firma kan binnenkort een zaak aan de broek krijgen.

05-04-2022 update, rechtsbijstand heeft ons schadeloos gesteld en zal het geld bij deze firma terug vorderen.

14-05-2022 update, firma belde ons met de mededeling dat de schoenen klaar lagen in Amsterdam. We zeiden dat we ze bezorgd wilden hebben thuis zoals aangegeven tijdens de bestelling. Maat 39 was besteld (hadden ze niet meer) maat 40 wel. Stuur maar op (hopende dat deze ook zouden passen, wat ook nog uitkwam) zeiden we. Echt een dag later (dus 15-05-2022) de schoenen bezorgd gekregen.

16-05-2022 update, rechtsbijstand terug gebeld dat de schoenen uiteindelijk toch ontvangen zijn. Schadeloosstellings bedrag terug betaald aan rechtsbijstand en hen bedankt voor de goede zorgen.

Al met al een langdurige geschiedenis die uiteindelijk na bijna 6 maand goed afgelopen is.

Zullen wij daar opnieuw bestellen???

NEEEEE!!!

Goed de review lezen SneakersLegend!
Dan zie je dat de schoenen uiteindelijk toch bezorgd zijn….

Uiteindelijke conclusie:
Zullen wij daar opnieuw bestellen???

NEEEEE!!!

19 maart 2022
Logo Sneakers Legend

Antwoord van Sneakers Legend

Hi,
Wat jammer om dit te lezen. Zouden we je ordernummer mogen zodat we met je mee kunnen kijken?

Zeeer tevreden

Zeeer tevreden , heb er inmiddels 10 paar schoenen besteld , altijd keurig op tijd , paar keer in winkel geweest met me zoon en paar mooie Jordans gekocht , vriendelijk personeel ,

Die aandacht aan je besteden en niet een aanval willen doen op je portefeuille,

Toppers!

Goede, snelle service en super klantvriendelijk.
Leuke acties en fijne openingstijden. Ga zo door toppers!

Fijn en net bedrijf

Ik vind het ideaal dat ze 7 dagen per week geopend zijn en ik geloof zelfs tot 20:00 zodat ik met mijn drukke baan altijd 'n plekje kan vinden om bij ze terecht te kunnen, daar ik het erg fijn vind de schoenen eerst te passen voor ik ze koop. Altijd vriendelijk behandeld en goede service vanuit het personeel.

Super service!

Super fijn dat we de schoenen even konden komen passen. Yeezy’s vallen echt altijd anders. De medewerkers denken ook echt met je mee! Bedankt voor de goede klantenservice, wij komen zeker terug!

Heel fijn sfeer

Heel fijn sfeer, denken graag mee in de advies welke schoenen het beste bij je passen. En wat een geduld hebben ze.
Heel erg bedankt voor de mooie yeezys.🙌🙏

15 maart 2022