Bestelling retour gestuurd maar nooit mijn geld terug ontvangen. Contact met klantenservice gehad maar ze hebben geen moeite meer gedaan om het uit te zoeken. Nooit meer iets van gehoord.

Lastig te bereiken, maar verder prima webshop Zijn niet via mail te bereiken dus dan maar op deze manier. Hebben jullie voor mij een track en trace voor bestelling id 1061499? Deze is volgens julli... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Shoes Sneakers known producers in SneakerStudio.com. Returns up to 30 days!

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

1K reviews

Bestelling retour, geld weg

15 september 2023

Retourproces en klantenservice een groot drama

De truien waren relatief snel in huis. Het retourproces is echter een drama. Je moet een formulier uitprinten dat vaag vertaald is naar het Nederlands. De verwerking daarvan is ruim 3 weken later dan het pakket retour was aangekomen. Ook is de klantenservice alleen bereikbaar via social media kanalen. Ik ga hier niet nog een keer bestellen.

1 mei 2023

Bestel hier NOOIT iets...

Bestel hier NOOIT iets. Via Sneaker Studio een jas besteld. Omdat hij te klein was heb ik de jas retour gestuurd. Bij dit bedrijf moet je dus ZELF betalen voor de retour. Het heeft mij €12 gekost, wat echt absurd en belachelijk is.

Omdat ik het niet vertrouwde heb ik het pakket aangetekend laten opsturen. Sneakerstudio heeft het product al op 11 februari ontvangen en nog steeds geen terugbetaling gedaan. Ze zijn nergens te bereiken, alleen via Facebook.

Ik ben bang dat ik mijn geld nooit meer terug ga zien.

23 februari 2023

Sneakerstudio

Dus ook sneakers besteld, paar uur later een email van ze dat de betaling niet kon worden voltooid. Bedrag zou teruggestort worden. Ingelogd op hun site. Staat er dat we zelf geannuleerd hebben. Wat niet het geval is. Hebben jullie ooit het geld retour gekregen? Update, bedrag is zojuist teruggestort, dus dat is positief.

24 januari 2023

Heb sneakers besteld op 13-11-2022 en…

Heb sneakers besteld op 13-11-2022 en betaald via IDeal. Nu is m’n bestelling echter geannuleerd omdat deze niet betaald zou zijn.
Via Facebook contact gelegd met bedrijf, printscreen gestuurd van de bank dat het daadwerkelijk van m’n rekening is geboekt.
Krijg als reactie terug;
Hi
Your order has not been paid and therefore has been automatically cancelled.

Ik zou heel graag m’n geld terug zien.

13 november 2022

Uiteindelijk goed gekomen.

Duurde wel even maar uiteindelijk netjes schoenen ontvangen. Tevens meteen antwoord na het schrijven van een recensie. Zou wel netter zijn om wat eerder een mail te sturen dat alles wat langer duurt……

26 januari 2022

Hoi Marjolein,

Onze excuses voor de vertragingen veroorzaakt door Covid 19 in Europa.

Bedankt voor uw geduld, we stellen het op prijs!

Uw trackingnummer is 1Z4151VE6853082627

We zijn er voor jou. Fijne dag.

Tracking werkt morgen.

Geschatte bezorging
Maandag, Januari 31 tussen 10:00 - 13:00

Lastig te bereiken

Lastig te bereiken, maar verder prima webshop
Deze is volgens jullie mail op 1 januari 2022 al verzonden namelijk.
Bij voorbaat dank!

10 januari 2022

Hoi R.,

Ik wil nogmaals mijn excuses aanbieden voor deze situatie.

Ik zal dat onderzoeken en u antwoorden.

CustomerCareSneakerstudio

Duidelijk website, snelle bezorging, je krijgt wat je hebt besteld.

Duidelijk website, zeer vlotte bezorging, netjes verpakt en vriendelijke support. Ik ga zeer zeker weer bij jullie bestellen!

26 november 2021

Hoi,

Dank je wel Petra voor de 5-sterren review.

We worden hier gelukkig van.

We zijn ontzetten blij en trots dat we zoveel leuke en trouwe klanten hebben.

Graag tot ziens weer,
Marcin
customercare@sneakerstudio.com

In orde

Schoenen komen netjes double-boxed binnen. Had 2 paar besteld en heb 1 retour gestuurd. Was beetje huiverig door wat slechte recensies, maar gewoon binnen redelijke termijn van 2 weken bij aankomst bij hen mijn geld terug gehad.

Tip: mail niet naar hun algemene mailadres. Hier krijg je GEEN antwoord op. Op Instagram via Direct Messages word je binnen een paar uur vriendelijk geholpen. Vandaar de ene ster er af (niet beantwoorden van mail).

12 oktober 2021

Hoi Klant,

CustomerCareSneakerstudio

Reageren in eerst instantie niet

Netjes afgehandelde gecancelde order

22 september 2021

Hoi Thijs,

Bestelling geannuleerd.

We hebben een volledige terugbetaling gedaan.

iD
bevestigd Dotpay
2021-09-22 16:31

Het spijt me zeer.

De schoenen komen uit Polen

De schoenen komen uit Polen, op de site staat Heerlen (NL). Het duurt een aantal dagen voordat je ze binnenkrijgt, maar nog steeds prima levering met UPS.
De klantenservice is wel aan verbetering toe, ze reageren niet op mails. Gelukkig passen mijn schoenen en hoef ik ze niet te retourneren, anders zou het wel een probleem worden vrees ik bij het lezen van alle andere recensies.

16 september 2021

Hoi Michelle,

Retouren netjes afgeleverd bij UPS

Retouren netjes afgeleverd bij UPS. (814829) Niets ontvangen echter wordt gezegd. Zeggen niets meer te kunnen doen. Verwacht nog enige coulance. Ben benieuwd.

14 juli 2021

Hoi Peter,
Onze excuses voor de vertragingen veroorzaakt door Covid 19 in Europa.
Informatie van de retourafdeling.
De klant moet contact opnemen met UPS.
De bezorgstad in Nederland zegt niets en is geen bevestiging.
De klant, als verzender van het pakket, heeft het recht om van UPS informatie te krijgen over waar het pakket precies is afgeleverd.
Als de klant dergelijke informatie ontvangt, laat hem dan bij ons terugkomen, als we iets meer weten, dan kunnen we een retourzending doen, met een bevestiging die iets bewijst.

Stuur me een kopie van de factuur van UPS met het volledige adres.

CustomerCareSneakerstudio

fast and well packaged; snelle levering & goed ingepakt,

Because of all the negative reviews i was a bit worried but i was pleasantly surprised. My order arrived in 3 days. packaging was beat up. but as it was only the outer box the inner shoe box was alright. Expect more order from me. i bought mine on the .nl site but as there are no reviews on the .nl variant i thought it better to place the review here.

In Dutch:
Omdat er zo veel negatieve recensies waren maakte ik me wel iets zorgen over mijn bestelling. Maar ik ben aangenaam verrast. Binnen 3 dagen heb ik mijn bestelling ontvangen buiten verpakken was goed door de molen gehaald maar de schoendoos zelf heeft het goed overleeft en de schoenen zelf ook.
ik ben zeer tevreden en ga in de toekomst zeker weer bij hun bestellen. ik ben naar de .nl site gegaan. maar hier waren meer recensies dus heb ik mijn gedachten hier gedeeld.

3 juni 2021

Hello TuxKey,

Thank you for your review.

I am pleased to hear that you are happy with your shopping experience with us!

Nothing pleases us more than when our customers are happy!

We look forward to seeing you again soon.

Many thanks.
CustomerCareSneakerstudio

Wacht inmiddels al een week op een…

Wacht inmiddels al een week op een verzendbevestiging van order 738454. Ik zou zo spoedig mogelijk willen weten wanneer dit wordt verzonden en een track en trace link ontvangen. Wanneer dit niet binnen 3 dagen gebeurd wil ik de order annuleren.

16 februari 2021

Hoi Ruben,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze recensie achter te laten.

Onze excuses voor de vertragingen veroorzaakt door Covid 19 in Europa.

Goglobal24 heeft uw pakket verloren.

We hebben je geld teruggegeven toen ze ons belden.

iD
738454-1
geld terug in opdracht van sneakerstudio.com
- € 279,50
PayPal (PayPal)
bevestigd
2021-02-17 11:16

Bedankt voor uw geduld, we stellen het op prijs!

Nogmaals mijn excuses.

Bedankt voor het winkelen bij ons en we hopen je snel weer te spreken.

CustomerCareSneakerstudio

Prachtige jas en goede prijs

Prachtige jas, deze kleur was alleen beschikbaar bij sneakerstudio en ook nog eens voor een erg goede prijs. Binnen paar dagen ontvangen: erg blij mee!

29 januari 2021

Hoi RL,

Ik ben blij te horen dat u tevreden bent met uw winkelervaring bij ons!

We willen niets liever dan wanneer onze klanten tevreden zijn.

CustomerCareSneakerstudio

Schoenen besteld met handmatige…

Schoenen besteld met handmatige betaling. Een dag later was ineens de bestelling geannuleerd omdat de betaling niet was ontvangen. Ik heb contact opgenomen en dit werd door de klantenservice bevestigd. Geen antwoord op of/hoe ik mijn geld weer terug zou krijgen.
Wat schetst mijn verbazing: mail van ups: pakket is onderweg. En hij is een week later ook gewoon bezorgd. Op diezelfde dag weer een mail van de klantenservice met het antwoord dat ik mijn geld binnen enkele dagen terug krijg. Lijkt er dus op dat de order en info niet echt overeenkomen. Maar ik ben blij want ik heb mijn schoenen :-)

15 januari 2021

Hoi Stephanie,

Ik ben blij te horen dat u tevreden bent met uw winkelervaring bij ons!

We willen niets liever dan wanneer onze klanten tevreden zijn.

CustomerCareSneakerstudio

Het was moeilijk om contact te krijgen…

Het was moeilijk om contact te krijgen maar uiteindelijk werd de klacht keurig opgelost

14 januari 2021

Hoi T. van Zanten,