2,5

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Super slecht bedrijf

SUPER SLECHT BEDRIJF. Ik had schoenen besteld bij SNEAKIO en het duurde erg lang voordat ik ze kreeg. Ze bleken niet de goede maat te zijn dus ik had ze retour gestuurd. Er zat geen brief bij de schoenen waarop stond hoe ze retour moesten. De site lag er opeens uit door een zogenaamde 'verbetering' van de site. Uiteindelijk heb ik een mail gestuurd naar het bedrijf hoe de schoenen retour moesten. Na een lange tijd kreeg ik een geautomatiseerd bericht terug. Hierin stond dat ik de retour zelf moest betalen. Dit heb ik gedaan (achteraf bedacht ik me dat ik de schoenen had moeten bewaren om zelf door te verkopen) Ik heb het bedrijf nog een aantal mails gestuurd over wanneer ik mijn geld terug krijg, maar ik heb nooit meer een bericht ontvangen. Ik heb nooit mijn geld teruggekregen en ben hierdoor 110 euro kwijt. BESTEL NIET BIJ SNEAKIO

2 februari 2024

Wat een waardeloos bedrijf is dit

Wat een waardeloos bedrijf is dit! Schoenen ontvangen, blijken het nep schoenen te zijn die ook nog eens veel te klein zijn! Ben nu met Klarna in geschil omdat zij nog steeds geen bevestiging van de retour hebben ontvangen van Sneakio. Deze retour kostte mij alleen al 26, 00euro, zo belachelijk. Het retouradres blijkt ook nog eens in China te zijn, wat een oplichters. Blijkt nu ook dat de hele webwinkel uit de lucht is en ze niet te bereiken zijn... bahhh!
KOOP HIER DUS OOK NIET, JULLIE ZIJN GEWAARSCHUWD!

9 februari 2024

Tevreden!

Na het lezen van veel slechte reviews nooit gedacht dat ik mijn bestelling zou krijgen. Maar ik heb de schoenen binnen en ze zijn perfect! De levertijd is precies zoals aangegeven in de bestelbevestiging. Alleen de link naar de transporteur deed het niet. Ik heb ze ook nog gemaild en ik kreeg gelijk antwoord. Maak je dus geen zorgen, je moet even geduld hebben...

29 januari 2024

Neppe artikelen

Schoenen besteld, direct een DHL aanmelding. Toen duurde het ontzettend lang, na een aantal mail waarin ik aangaf aangifte te gaan doen zijn ze verzonden en inmiddels ontvangen. Schoenen zijn helaas nep. Terugsturen is mogelijk naar een schimmig adres, maar of je je geld dan ooit nog terug ziet...NIET BESTELLEN!

1 februari 2024

Ik vond het ook lang duren maar ze zijn er!

Ik vond het ook lang duren, 19-1 besteld en dhl stond erg lang op aangemeld maar er gebeurde vrij weinig, door de recensies hier dacht ik dat ik opgelicht werd maar ze zijn vandaag keurig binnen gekomen!
Heb geduld mensen, hier is het goed gekomen 💪🏻

31 januari 2024

Net mijn schoenen binnengekregen

Net mijn schoenen binnengekregen. Heeft zeker 13 dagen geduurd maar ze zien er wel heel goed uit voor de prijs. Betwijfel of ze echt zijn, maar zo niet zijn ze super goed nagemaakt.

31 januari 2024

Nooit bestelling hier

Verschrikkelijk bedrijf. Zodra je iets besteld krijg je een link waarmee je de bestelling kan volgen. Die werkt na een paar uur niet meer. Je krijgt geen normale reactie als je ze mailt, maar vage geautomatiseerde berichten. Nu is oppeens ook de website offline.

28 januari 2024

Schoenen niet ontvangen

Ook schoenen besteld aantal weken geleden maar niet ontvangen. In eerste instantie wel DHL trackcode ontvangen maar die werkt niet meer. Website is schijnbaar aan het updaten (?) Krijg wel mailtjes dat ze onderweg zijn maar kan geen enkele link meer volgen. Gelukkig met Klarna betaald..

26 januari 2024
Reviews in alle talen tonen. (15 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken