SnikSnack Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og venlig kundekontakt. (Vandt en konkurrence) Hurtig levering. Her er tale om et “grønt” selskab som sætter en ære i at gøre de rigtige ting for kunderne såvel som miljø & klimaet. Produktern... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kookwinkel

Geschreven door het bedrijf

Snackfade til hele familien. Dansk design, produktion og kvalitet.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget lækkert produkt med mange…

Meget lækkert produkt med mange anvendelses muligheder.

2 mei 2022

Antwoord van SnikSnack

Vi vil mega gerne se hvad du bruger fadet til inde på Instagram - hastag dit opslag med #mitsniksnackfad, så deltager du i lodtrækningen om lækre snacks hver måned 🍿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og hurtigt svar på…

Hurtig levering og hurtigt svar på spørgsmål inden køb (besked på Instagram) 😊

Rigtig fint produkt, som kan bruges i mange sammenhænge 😊

31 maart 2022

Antwoord van SnikSnack

Tusind tak fordi at du tog dig tid til at anmelde vores lille virksomhed Line! 🚀

De største anbefalinger!

De største anbefalinger! God handel med hurtig svar på min henvendelse til dem og mega hurtig levering. Så lækre fade! Elsker at de er produceret af genbrugsplads og i Danmark,at de er uden skidt kemi og kan gå i opvaskemaskinen.
Min tre-årige søn begejstres af et fad med eftermiddags-snacks og motiveres til at spise flere forskellige grøntsager hvis de er arrangeret i adskilte rum..

13 maart 2022

Antwoord van SnikSnack

Tak for din anmeldelse Mette! Fadet er lavet af PP-plastik som er 100% genanvendeligt, men ikke af genbrugsplast, da det ikke er muligt at få fødevaregodkendt, da man ikke kan garantere sammensætningnen fra produktion til produktion. Dejligt at din søn er blevet mere grøntsagsglad af fadet, det er vi så glade for 👏

Virkelig hurtig ordrehåndtering

Virkelig hurtig ordrehåndtering, der gjorde at jeg havde tre styks lækre snakfade hurtigt efter jeg havde betalt 👍🏻 Produktet er sinpelthen så lækkert udformet, god kvalitet og bare en GENIAL opfindelse! Et must have i alle børnefamilier ⭐️👌🏼

10 maart 2022

Antwoord van SnikSnack

Tak for anmeldelsen, Natasja! Dejligt hvis fadene kan gøre det lidt nemmere at få ungerne til at snacke på en masse gode ting. 👏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig smart og prisværd fad

Så fint og prisværd fad - perfekt til børnene hjemme hos os. God kvalitet og størrelse, og hurtig levering! Vi er rigtig begejstret, kan varmt anbefale Sniksnack!

10 maart 2022

Antwoord van SnikSnack

Mange tak fordi du dig tid til at anmelde vores lille biks, Mie 😁

Perfekt fad

Perfekt fad. God størrelse og dejlig kvalitet.
Blev leveret dagen efter bestilling.

Antwoord van SnikSnack

Tak As, vi er glade for, at du er glad. 🏆

Fantastiske snack-fade

Fantastiske snack-fade. Er så glade for dem, lækkert materiale og meget lette så børnene kan nemt selv bære dem til bordet. Super hurtig levering også
Kunne være fedt hvis i også laver dem i farver- måske pastel farver

Antwoord van SnikSnack

Tak for anmeldelsen Michella. Vi vil mega gerne lave hele regnbuen, men hver farve koster en ganske klækkelig sum penge at få fødevaregodkendt, så vi går lige og pønser på hvordan vi skal skære den. 🤟

Tilfreds kunde

Jeg købte en pakke med tre fade, og de har alle været i brug i denne uge. Det er en super fin måde at kunne servere lidt forskelligt, og min datter på 2 år kan rigtig godt lide selv at vælge fra tallerkenen. Kvaliteten føles god, og det er skønt, at de bare kan komme i opvaskeren uden at fylde mere end en almindelig tallerken. Jeg er meget glad for mit køb og overvejer at købe flere til værtindegaver 😊

Antwoord van SnikSnack

Det er sjovt så sultne de små kan blive, når bare de selv får lov at vælge - dejligt at fadet gør glæde hjemme hos jer, og tak for anmeldelsen. 😍

Super lækker kvalitet

Super lækker kvalitet. Mine børn er helt vilde med dem. Hurtig levering og lækker indpakning :)

Antwoord van SnikSnack

Tak, Liljan, vi er super glade for at du også er træt af at slås med overflødig indpakning - og tak for anmeldelsen. 🥳

Har foræret 3 stk

Har foræret 3 stk. til mit skønne barnebarns forældre😏
De er meget glade for dem 👏🏼👏🏼
Nem bestilling, hurtig levering .. emballagen fejler heller ikke noget👍🏼

Antwoord van SnikSnack

Det lyder heller ikke som en dårlig gave at få, tak for anmeldelsen, Ole! 👏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønne snackfade i god kvalitet

Købte tre snackfade for et par dage siden og mindst to af dem har været i brug hver dag indtil videre. Min 4-årige er vild med dem og overskueligheden af de forskellige rum. Kvaliteten er rigtig god og de passer fint i opvaskemaskinen. Og stor ros til emballagevalget og at de ikke kommer pakket ind i alt muligt gøgl ;)

Antwoord van SnikSnack

De bedste snackfade er dem, der aldrig når ned i skuffen, men er i brug hele tiden 🥳 Tak for anmeldelsen Katrine.

Lees meer over geverifieerde reviews.