SNØNIX Skibriller og Turutstyr Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lite info om hvor i løypa varene lå. Etter å ha ventet en god stund, fikk jeg en vag melding om at varene var sendt tilbake. Fikk da beskjed samtidig at varene var på vei til meg igjen. Tommel opp fo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice og en skibrille som overgikk forventningene mine! Tok kontakt med kundeservice fir å få hjelp med å velge riktig linse til skibrillene. Fikk svar på mail minutter senere... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har kaffekjele og lang turskje i titan og er kjempefornøyd! Kjøpte en 900ml kjele i gave til en venn og også den imponerer! Har nå bestilt 700ml kjele. Fra tidligere av, som gammel gramjeger, har je... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Wintersportwinkel
  2. Kampeerwinkel

Geschreven door het bedrijf

SNØNIX er en Norsk bedrift med lager i Drammen. Vi produserer skibriller til voksene og barn og en rekke turprodukter som primært er laget av titan. På snonix.no har vi et stort utvalg av titan turkjeler, turkopper og annet titan turutstyr. Som kunde hos SNØNIX kan du forvente førsteklasse kundeservice, rask levering, gratis frakt, gratis retur og gode produkter.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Treig leveranse og absolutt null…

Treig leveranse og absolutt null respons på mail eller telefon. Det er visstnok et enkeltpersonsforetak, ikke en bedrift.
Over 10 dager siden jeg bestillte en kjele, og gjentatte forsøk på å kontakte vedkommende på mail, sms og tlf., og ikke noe svar. Føles som svindel.

29 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fikk ordren etter nesten 4 uker.

Fikk ordren etter nesten 4 uker.
Har prøvd på alle mulige måter å få kontakt med Snønix, men de er fullstendig utilgjengelige.
Dette firmaet skal jeg aldri handle noe mer fra og anbefaler andre å holde seg unna Snønix.

10 juni 2025

dårlig - anbefales ikke

Fikk forespeilet at varen er sendt (fikk melding "din ordre er på vei") men varen har aldri blitt levert til posten, mens betalingen har blitt trukket fra kredittkortet umiddelbart.

Vanskelig å komme i kontakt med kundeservice, som virker å være ikke eksisterende. Service-telefonen er slått av, svarer bare sporadisk på epost.

Etter en uke fikk jeg noen bortforklaringer om at varen har blitt returnert men jeg kan se i Postens sporingssystem at pakken har aldri blitt levert til Posten, kun informasjon om en pakke.

Anbefales ikke!

Er litt spent om det kommer noen bortforklaringer fra SNØNIX her, tar det i så fall med en klype salt.

21 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke fått det jeg har bestilt og betalt for

Bestilte og betalte titan kjelesett. Fikk bare den lille og lokket til den store kjelen. Sendte video av pakken og ble lovet at stor kjele skulle ettersendes. Det er vel to uker siden nå. Enda ikke mottatt kjelen. Svarer heller ikke på henvendelser. Lang leveringstid generellt.

29 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har enda ikke fått brillene som jeg…

Har enda ikke fått brillene som jeg bestilte 19. November over 2 uker siden! Prøvd å kontakte dem men ingen respons..

5 december 2024

Hei Amalie,

Takk for at du tok kontakt. Jeg har sjekket ordren din, og det ser ut til at pakken ble sendt fra oss den 7. desember og levert til deg den 10. desember.

Dersom du ikke har mottatt pakken, anbefaler vi at du sjekker postkassen, eventuelt med andre i husstanden, eller tar kontakt med ditt lokale postkontor for å se om pakken kan ha blitt levert der.

Vi beklager hvis du har opplevd utfordringer med å kontakte oss tidligere – vi ønsker å hjelpe deg så raskt som mulig. Gi oss gjerne beskjed dersom pakken fortsatt ikke kan spores opp, så skal vi undersøke dette videre.

Takk for tålmodigheten din!

Med vennlig hilsen,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Anbefaler ikke å handle noe fra Snønix

Anbefaler ikke å handle noe fra Snønix. Bestilte 900ml titankjele og skje. Fikk kun kjelen. Produktet er bra, men det hjelper ikke når man får kun halve bestillingen. Har prøvd å kontakte Snønix gjentatte ganger siden 22 Nov på oppgitt mail, chat og tlf de har oppgitt på hjemmesiden. Null respons. Tlf nr du ringer er alltid slått av. Support er ikke-eksisterende.

2 december 2024

Hei Paal,

Takk for din tilbakemelding, og beklager så mye for opplevelsen du har hatt. Vi ønsker selvsagt å finne en løsning for deg så raskt som mulig.

Vi har tidligere sendt en e-post til deg med informasjon om at Posten har funnet skjeen din som hadde falt ut av pakken. Det kan hende e-posten ikke har nådd frem til deg, og det beklager vi på det sterkeste.

For at vi skal kunne løse dette for deg raskt, ber vi deg vennligst sende oss en SMS på 412 41 922. Vi følger opp fortløpende og sørger for at du får det du mangler.

Igjen, vi beklager ulempene dette har medført, og vi setter stor pris på din tålmodighet.

Med vennlig hilsen,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Blandad upplevelse

Verkar vara bra grejor.
Stekpanna som lock till stora kastrullen är för tight. Fungerar i packning men inte i matlagning.

Leveranstid 11 dagar.
Svarar inte på e-post.
Svarar inte på telefon.
Svarar på sms.

19 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har ennå ikke fått brillene

Jeg har ennå ikke fått brillene. Det er over en uke siden jeg bestilte. Jeg skrev til dere torsdag kveld og etterlyste dem. Jeg har ennå ikke fått noe svar på den eposten. Dette synes jeg er rett og slett for dårlig. Det var en liten gutt som ble litt skuffet da brillene ikke kom frem i tide til bursdag som var nå på fredag 25.

19 oktober 2024

Hei,

Pakken er sendt som brevpost, noe som dessverre gir begrenset sporing. Estimert leveringstid er normalt 1-4 virkedager fra pakken forlater vårt lager. Vi kan ikke garantere eksakt leveringstid da dette påvirkes av postens behandlingstid.

Vi har dessverre ikke registrert mottak av noen e-post, SMS eller telefon fra deg om etterlysning av bestillingen. Beklager at opplevelsen ikke har møtt forventningene, og vi forstår skuffelsen som oppsto.

Mvh.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.