Het blijft een fijn product
Het blijft een fijn product, maar ik denk wel dat het mijn laatste bestelling is geweest.
Ben al meer dan een jaar fan, want ik slaap er redelijk op, maar de distributie en communicatie is zeer achteruit gegaan. In het begin werd er de volgende dag geleverd, na enige tijd was dat 2 dagen en nu..
Had ik na bijna 2 weken nog geen bestelling binnen en het duurde nog een week tot ik antwoord kreeg dat ze weg waren bij het distributiecentrum en dat er bestellingen verloren zijn gegaan. Nu gaat eea dus handmatig en zijn we opnieuw 3 dagen verder. Inmiddels 3 weken na de bestelling. Aangezien het een hardnekkig slaapprobleem is, kan ik niet 3 weken afwachten of het product nog een keer komt. Ook door de gebrekkige communicatie. Want enige compensatie zou wel op zijn plaats zijn. Afgelopen weken weer slaapmedicatie moeten gebruiken en andere producten.
Verder blijft het een mooi product, maar omdat het nogal een niche is en beperkt verkrijgbaar moet ik misschien toch over op een alternatief met betere verkrijgbaarheid. Zeker met de feestdagen voor de deur Voor een autist zoals mij, niet de leukste en makkelijkste periode.
Nu is het wachten tot DHL aangeeft dat de zending eindelijk de hub heeft verlaten..