Snabbaste uttagen jag sett
Bra sajt, snabba uttag och smidigt konto i SEK. Jag diggar verkligen utbudet, hittills har jag inte haft några problem.
Snurr Casino drivs av Speedy Ltd (del av Paf-koncernen) och har svensk licens från Spelinspektionen (licens 24Si2150, giltig till februari 2030). Vinster är skattefria och dina pengar hanteras enligt svenska regler. Vi erbjuder slots och live casino, samt Snurr Jackpoten: en fyrnivås jackpot på upp till 10 000 000 kr som kan triggas på vilket spel som helst. Logga in med BankID, sätt in via Swish eller Zimpler och ta ut dina vinster på under 30 sekunder, utan avgifter. Minimumuttag är 200 kr. Lägsta insättning varierar per metod. Support når du via livechatt (efter inloggning), e-post eller telefon: +46 20 012 55 55. För ansvarsfullt spelande finns Självtest, Spelgränser och koppling till Spelpaus. Snurr vänder sig till spelare som är 20 år och äldre.
Zweden
Snurrcasino är ju helt nytt men funkar redan riktigt bra. Laddar snabbt, inga krascher. Ärligt talat förväntade jag mig strul med tanke på att dom är så pass nya. Men icke. Mycket nöjd.
i've had quicker verification processes elsewhere, they take a while to get documents approved. not the fastest but staff are friendly when you get to talk to them.
utbetalningen satt på kortet men det tog nästan 2 dagar att få pengarna inte dom 15 minuterna som dom lovar. annars är det ett bra casino med mycket spel.