Brukt denne leverandøren i flere år og er superfornøyd! Og levering er virkelig upåklagelig og helt egen klasse! Går 1-2 dager så er den i postkasse mi. Gratis. Love it!
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Mottok mine varer i utmerket kvalitet og i korrekt mengde. Ekspedisjonstiden opplever jeg som meget rask og fleksibel. De kan ofte levere dagen etter, eller en annen nærliggende dag, de gangene det... Toon meer
Jeg har bare positivt og si enkelt og bestille, billigste sted og kjøpe den typen snus jeg bruker. Servicen e super, raske svar og hyggelige svar og de fikser opp eventuelle problemer på 1-2-3, og... Toon meer
Din lokale snusbutikk på nett med fornøyde kunder og et stort utvalg. Vi har alltid ferske produkter, tilgjengelig hele døgnet. Varene sendes raskt rett hjem i postkassen din. Snus.com skal alltid være best på kundeservice. Vi jobber kontinuerlig for at kundene våre skal få en god opplevelse, både når de bruker produktene våre og når de handler hos oss.
Sandstuveien 70G, 0680, Oslo, Noorwegen
Brukt denne leverandøren i flere år og er superfornøyd!
Og levering er virkelig upåklagelig og helt egen klasse!
Går 1-2 dager så er den i postkasse mi. Gratis.
Love it!

Antwoord van Snus.com
Første gangen jeg har bestilt fra snus.com. Flere tilbydere, men snus.com var billigst. Bestilte 8 desember og fikk de 11 desember, så kjempefornøyd. Hele bestillingen gikk via postnord og rett i pakkeskap. Blir flere bestillinger hos snus.com
Fytti katta det her e den beste plassen å bestille snus fra! Har ALDRI opplevd å få levert «pakke» i posten til Troms på under 3 daga fra sør, men det klare pinade denne gjengen! Bestilt hver mnd siden januar i år og de imponere hver gang! Fantastisk nettside med steike råe ansatte som virkelig står på! Fast kunde så lenge snusleppa e på plass ;)
Alltid rask levering - og når det er problemer som at pakken har forsvunnet hos Postnord, så er kundeservice enkle å nå og de løser det raskt. Ringte inn kl 10 igår, ny leveranse ble sendt og levert 3 timer senere! Hører til at dette var i Oslo, men dog; god service.
Ekstremt rask leveranse fikk varene under 24 timer etter bestilling. Mektig imponert over dette og skjønner ikke de dårlige anmeldelsene her.
"Logg inn på Min side på snus.com for å enkelt se og betale fakturaene" Ikke så lett når man ikke husker passordet og aldri får tilsendt noe ny passord. Så glemmer man hele saken for deretter å få purregebyr i posten. Handlet der 2 ganger og har skjedd begge ganger. Jupp, jeg er glemsk! Men skal faen ikke glemme dette nå igjen! Snusdirect.no er kjappere, billigere og mulig med Klarna slik at betalingen er 700 ganger enklere!

Antwoord van Snus.com
Kjøpt fast hos disse i et års tid. Normalt sender de varen kjapt og jeg får den tilsendt i løpet av et par dager maks. Men nå har jeg ventet over en uke uten at det skjer noe.

Antwoord van Snus.com
Fikk snus raskt, men det er vanskelig å holde styr på hvor mye man har betalt dem og ikke. Fordi plutselig en måned senere etter bestillingen har kommet i posten, får man en faktura, når man har allerede prøvd å betale med Vipps. Bruker ikke denne nettsiden igjeb, utrolig frustrerende opplegg. Skjedde flere ganger.

Antwoord van Snus.com
De leverer raskt, får varene levert i postkassen, grei pris og har aldri hatt problemer - MEN - de siste leveringene i år er kun halve boksene med fulle snusposer, mens resten av halvparten av snusposene er sikkert 30% fulle.. Det ser veldig ut som om noen ett sted prøver å spare penger, før i tiden sto det vekt på boksene, nå står det "20 stk"... Og dér er det stort rom for tolkning. Det er ikke _nødvendigvis_ Snus.com sin feil, men jeg vil si det er deres ansvar å se over eller fikse, og gjøre noe med.. Alle 10 boksene jeg får hver 3. uke i sikkert 6 mnd har vært slik. Så vurderer å avslutte abonnementet og prøve en annen side. Kjipt å betale 100% pris på 70% vare...

Antwoord van Snus.com
Bestilte 10 bokser snus, fikk 9 bokser levert. Det ble litt misforståelse fra min side men dette har blitt løst gjennom forståelse & hyggelig kundeservice. Jeg er fornøyd med handelen jeg gjorde på denne nettsiden og kommer gjerne tilbake igjen. Kjapp levering. Godt utvalg. God kundeservice. Alt i alt er jeg meget fornøyd.

Antwoord van Snus.com
Jeg lover å aldri kjøpe noe hos dere igjen. Det er umulig å få kontakt med dere. Hvor er varene?

Antwoord van Snus.com
Fant nettopp ut at jeg har 17 leveranser jeg har betalt frakt for, som opprinnelig skulle vært gratis. Rett i postkassa/ og eller på døra. Har konfrontert dem med dette på mail, men de gidder ikke å svare. Sist jeg la inn en anmeldelse på dem her så fikk jeg en mail og de beklaget at det hadde skjedd en feil og vippsa meg 29kr for en frakt…. Gikk inn på ordrehistorikken min og ser det har skjedd 17 ganger til… Rett og slett bare juks alt de driver på med…. Tyveri!

Feil leveranse - Rettet opp
Bestilte 10 stk G3. snus men fikk levert 10 stk. LD snus som er nesten halve prisen. Maria på kundeservice har ordnet opp i dette nå og det settes det veldig pris på.

Antwoord van Snus.com
Ble lovet levering dagen etter, det skjedde ikke. Pakken var ikke en gang kommet inn til budfirmaet og pakken ble flere dager forsinket. Når pakken ikke kom til avtalt tid forsøkte jeg å ta kontakt med snus.com men aldri fått noe svar fra dem. Anbefaler alle å styre unna og heller gå til et firma som tar kunden på alvor.

Antwoord van Snus.com
Bestilte tidlig torsdag morgen med express levering. Betalte ekstra for denne tjenesten. Ble ikke levert før tirsdag. Som da er det samme som normal levering. Har da betalt for en tjeneste jeg ikke har fått. Prøvd å klage, men de sier at alt er rett. Helt ræva service. Bestiller ikke herfra igjen.

Antwoord van Snus.com
Bestilte 30 bokser av Snus.com en fredag og varene kom mandagen etter. Kan ikke annet enn å anbefale. Min opplevelse var rask , trygg og billig. Håper dere fortsetter som dette!

Antwoord van Snus.com
Når man stiller spørsmål ved å få purring nr 2 uten en første purring, så var svaret at det bare var å betale. Du får heller en plutselig månedlig nedbetaling som er deres svar på purring. Noe man tydeligvis burde vite, uten at der står noen plass. Sendte mail om spørsmål av hva dette var, fikk aldri svar heller. Elendig kundeservice, kommer aldri til å kjøpe der igjen. Ikke er de de billigste på nett lengre heller!

Antwoord van Snus.com
Bestilt mange ganger tidligere, når de benyttet Klarna som betalingsløsning. Fungerte problemfritt. Etter de byttet til Avarda mottok jeg ikke noe faktura ved leveranse. Men sms med jevne mellomrom med delbetaling og e-post som naturlig havnet i spamfilter. Så nå har opprinnelig beløp pålydende 769 resultert i 1036. i tillegg til at jeg har betalt 108 kr. Flere ganger siden august. Ja, som kunde er jeg ansvarlig å følge opp regningen ect. Men her legges det opp til at det skal være vanskelig å få oversikt og renter og administrasjonsgebyr øker, fremstår med forsett for å svindle meg som kunde. Kommer aldri å kjøpe noe på nett der Avarda står som formidler av betalingsløsing.

Antwoord van Snus.com
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.