Var lidt sketch på hjemmesiden, siden de brugte shopify, men antager nu at hele processen er ligesom snusdiscount. Jeg fik mine vare 2 dage efter jeg havde bestilt dem, og alt var som det skulle være... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har hermed modtaget 2 ruller af fake Velo crispy peppermint. Der er taget billeder, for sammenligning, og kontakt til Velo er hermed påbegyndt. Bøtterne stinker, er våde, og er total off... Toon meer
poserne føles flaske så vil ik råde nogle til at købe, de er alt for stærke og har ingen ide hvor de rigtigt kommer fra. de er klisteret og lugter super dårligt
God service. Hurtig behandling af ordre. Jeg bestilte 2 ruller snus fredag omkring kl. 14 og kunne hente min bestilling lørdag eftermiddag 👍
flaske poser
Fake!
Fake!
Bestilte en rulle Velo Crispy Peppermint.
Det var bestemt ikke det jeg fik, i hvert fald ikke den originale.
Nikotin indholdet var for højt, poserne lugtede meget af nikotin og specielt datoen på dåsen så mistænksom ud.
"Svejsningerne" på poserne var også anderledes.
Så det er helt klart et fake produkt de sælger.
Har altid bestilt der før, men efter denne oplevelse er det slut.
Fy for pokker, man ved jo slet ikke hvad de fylder i det skidt?!
De skider i snusen
Bestilte Velo Crispy peppermint som så mange gange før, men da det ankommer stinker det helt vildt og smager mindst ligeså ulækkert.
Ved nærmere inspektion af pakkerne er det tydeligt at der er noget galt med både farverne på bøtterne, og teksten står uskarpt. Det er altså ikke original emballage.
Efter at have skrevet en mail, og fulgt op på den mail 3 gange, er der stadig ikke noget svar.
Der er flere i min omgangskreds, der har haft samme oplevelse de sidste par uger.
Så hold jer væk! Det er næsten med sikkerhed for gammelt snus, de selv har pakket igen. Og muligvis lagret det samme sted de skider (I en fugtig kælder).
Jeg har prøvet og kontakte snuskick 3…
Jeg har prøvet og kontakte snuskick 3 gange på e-mail nu. Og de har ikke kunne finde ud af og svare tilbage en eneste gang endnu. Det er sku sørgelig.
Det som er leveret lugter af røg/kælder/ og direkte vammelt.
Og det er umulig og bruge.
Og når man trykker på kontakt snuskick og trykker på deres e-mail som de henviser til kommer kode 404 med den slet ikke er i brug nu.
SÅ HVAD POKKER SKER DER FOR JER SNUSKICK.
Få dog svaret på de e-mail jeg og også mange andre har sendt jer som jeg ser det nu😡.
Jeg har forsøgt og komme i kontakt med jer 3 gange siden 28 maj nu. Men I har åbentbart ikke tid til og svare os GAMLE KUNDER.
Kan absolut ikke anbefale jer og bruge dem. Før de får styr på det her.
Det lugter langt væk af svindel lige nu.
Snuskick: svarer ikke mails, sender ikke pakke
Har bestilt tre ruller fra Snuskick, har intet hørt fra dem på mail, selvom jeg har sendt 4-5 stykker. Fik besked for to dage siden om at pakken var afsendt, men GLS har ikke fået pakken endnu, så den er stadig hos Snuskick.
Jeg har ellers altid været meget glad for Snuskick, da de plejer at være virkelig hurtige, og der ikke har været noget at sætte en finger på. Har endda anbefalet det til flere venner, så vi egentligt er en hel gruppe der bestiller derfra, tænker jeg deler oplevelsen med dem, og siger at de nok skal finde et andet sted at købe deres snus.
Oplevede også at de sidste tre ruller som jeg fik fra Snuskick, lugtede mærkeligt og heller føles ligesom det plejer. Valgte at ignorerer det, men nu tænker jeg da at det er sidste gang jeg har bestilt derfra.
Replica Velo snus
Bøtterne stinker, er våde, og er total off i indpakning ift. de originale.
Hvis ikke min mail bliver besvaret inden for nærmeste fremtid, vil der blive lagt sag an, samt kontakt til Forbrugerombudsmanden vil forekomme.
Virkelig ringe.
Alle bøtterne / stykker stinker af våd…
Alle bøtterne / stykker stinker af våd hund og smager forfærdeligt.
Jeg kan ikke bruge dem.
De er ikke våde eller for gamle, jeg ved ikke hvad der er sket. De er virkelig klamme at lugte til og smage.
Snyd
Aldrig bestil herfra.
De trækker penge fra din konto, og så hører du aldrig fra dem igen og får ingen produkter.
Ingen svar på deres mail.
Leverer ikke som lovet og svarer ikke…
Leverer ikke som lovet og svarer ikke mails. 3 ubesvaret mails nu.
Lad være med at bestille fra dette firma.
Har bestilt herfra flere gange
Har bestilt herfra flere gange, og modtaget pakken dagen efter jeg lagde en ordre. Super god service og ekstrem hurtig levering!!
Godt nok træt.
Godt nok træt.. Jeg får at en bekræftelse i søndags om pakken er sendt fra lager, vi skriver tirsdag i dag og pakken er endnu ikke blevet sendt fra lager.. (Efter snakken med kundeservice) jeg får at vide at den vil blive sendt i dag, men den er ikke sendt kl 17. Og kan stadig ikke tracke den. Øv oplevelse.
Svindel
Svindel. Du modtager ikke en eneste dåse snus fra denne forhandler.
God service og gode priser … Kan kun…
God service og gode priser … Kan kun anbefales 👍
Var lidt skeptisk da jeg bestilte varer.
Men blev glædeligt overrasket da jeg modtog det jeg havde bestilt efter 3 dage. Vil helt sikkert bestille her igen,😀👍
God service. Hurtig behandling af ordre.
Var lidt usikker på siden
Var lidt usikker på siden!
Men har købt puff bar og snus og fået det hele hjem 3 dage efter bestilling🙌🏽
Var lidt sketch på hjemmesiden
Bestiller igen når der kommer et ligeså godt tilbud som sidst :-)
SCAM site
SCAM site. Modtager nyhedsmails fra dem, som minder om Snuscorps mails. Hvis du klikker på Trustpilot linket i deres nyhedsmail, så kommer du til SnusCorps trustpilot og ikke denne side.
Det er godt og billigt
Det er godt og billigt, leveringen er også hurtig, intet at komme efter.
Billig priser
Billig priser og rimelig hurtig leveringstid. Alt i alt super fint.
Lees meer over geverifieerde reviews.