1. Online marketingbureau

Bij Social Waves helpen wij bedrijven groeien door de kracht van social media marketing te benutten. Ons team biedt doelgerichte campagnes en volledige ondersteuning, van strategie tot uitvoering. We werken nauw met klanten samen om hun boodschap te vertalen naar impactvolle advertenties en posts die echt aanspreken. Elke campagne is op maat gemaakt en gericht op het verhogen van naamsbekendheid, verkeer en leads. Met pakketten die variëren van startersopties tot full-service plannen, helpen wij zowel nieuwe bedrijven als gevestigde namen om hun online aanwezigheid te versterken. Onze expertise ligt in het begrijpen van jouw doelen en het vertalen van die visie naar concrete resultaten. Daarbij nemen wij het hele proces uit handen, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming. Bij Social Waves geloven we dat een effectieve marketingcampagne als een golf is: de juiste inzet creëert de grootste impact.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Daan helpt ons groeien

Met de inzet van Daan hebben we via…
Met de inzet van Daan hebben we via onze social media campagnes steeds meer traffic naar onze website gericht op verandazeilen. De afgelopen week hebben we 4 verkopen gegenereerd via de ads!

Ik denk dat we in het seizoen, het najaar en voorjaar, onze website nog flink kunnen laten groeien.

Social waves is gewoon een goede club die weten waar ze mee bezig

17 juli 2025

Uitstekende social media dienstverlening met zichtbaar resultaat!

Ik ben ontzettend tevreden over de diensten van Social Waves. Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat ze echt weten waar ze mee bezig zijn. Het team is professioneel, vriendelijk en gedreven in het leveren van maatwerk dat perfect aansluit bij mijn wensen. Dankzij hun strategieën zie ik nu echt een groei in mijn online aanwezigheid. Ik kan Social Waves dan ook zeker aanraden aan iedereen die serieus wil investeren in zijn social media en digitale marketing. Thanks voor de goede service en resultaat!

15 april 2025

Gedreven, betrokken en doelgericht

Social Waves maakt echt het verschil. Met veel kennis van social marketing én specifieke ervaring met softwarebedrijven weten ze precies wat werkt. Met name Daan zelf: hij denkt actief mee, is altijd betrokken en voelt als een verlengstuk van ons team. Dankzij zijn inzet groeit niet alleen onze zichtbaarheid, maar ook ons professionele profiel. We hebben op ieder moment inzicht in onze online marketing activiteiten die bovendien continu worden gemonitord en geoptimaliseerd. Bij uitdagingen of problemen komt Daan met oplossingen. Wij raden Socal Waves zeker aan!

29 april 2025

Daan werkt erg professioneel

Daan werkt erg professioneel en neemt zijn verantwoordelijkheid als het gaat om het succesvol opzetten van een social media campagne. Hij koppelt alles terug en houd je betrokken en op de hoogte van de vorderingen. Dat is erg prettig wanneer je als ondernemer druk bent met andere zaken.

17 januari 2025