Sock My Feet ® Reviews

4,6

Fantastische aanbieding om 10 paar sokken tegen 60% korting te kopen! Alleen ging er op de website iets mis, waardoor de door mij bestelde maat niet in mijn bestelling was terechtgekomen. Dus thuis me... Toon meer

Een zeer grote keus online, helaas kwam ik er elke keer bij het afrekenen achter dat een bepaald motief niet in mijn maat beschikbaar was. Dat is een verbeterpunt. Al jaren draag ik met veel plezier... Toon meer

Ik had sokken besteld voor mijn schoonzoon in de VS, na ontvangst ontdekte ik wat rode inkt op de sokken, ik heb contact opgenomen en men heeft mij toen nieuwe sokken gestuurd, geweldige service! Dus... Toon meer

De sokken die ik heb gekregen zijn echt leuk! Denk dat veel mensen afhaken omdat bestellen niet makkelijk ging. Alkes ‘wiebelig’. Daar is nog veel winst te halen. Succes! Vriendelijke groet, Daniëll... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires

Bij Sock My Feet vind je een verscheidenheid aan sokken voor mannen en vrouwen met hoogwaardige geprinte designs. Gemaakt van superzacht katoen. Er is een paar perfect bedrukte sokken voor elke gelegenheid en levensstijl. Maar je moet wel durven, want deze sokken zijn allesbehalve saai! Shop Nu!

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super!!

Snel verzenden, mooi ingepakt en prachtige sokken.

4 december 2022

Super! :) Dankjewel voor de review Gerda. Nicole - Sock My Feet

Had verkeerd besteld

Had verkeerd besteld
Ondanks dat het mijn schuld was
Kwamen ze me te gemoet zodat toch de juiste bestelling heb kunnen bestellen

30 november 2022

Fijn om te horen. Bedankt voor de review! :) Nicole - Sock My Feet

Uitstekend

Makkelijke website, snelle correcte levering!

9 november 2022

Bedankt voor de positieve review! :) Nicole - Sock My Feet

Perfecte service

Perfecte service, ik heb de foute maat besteld, maar Sock My Feet levert zonder problemen op tijd de juiste maat! Geweldig!!!

10 november 2022

Fijn om te horen! Bedankt voor de review Jitske :). Nicole - Sock My Feet

Snelle levering van de sokken, geen snel antwoord bij klachten zit nu nog te wachten op antwoord. Na excuses probleem netjes opgelost

Snelle levering van de sokken, alleen toen ik een mailtje stuurde dat er bij een paar al een gat in de sok zat kreeg ik maar geen mailtje terug . vind dit wel erg jammer dat er dan niet zo snel gereageerd word of eigenlijk niet.

Na een wel gemeend excuses voor de late reactie, is het probleem netjes opgelost. Vandaar dat ik ze nu ook 5 sterren geef in plaats van 2. Sokken zitten perfect en dragen heerlijk.

1 oktober 2022

Antwoord van Sock My Feet ®

Wat vervelend om te horen! Wat is jouw order nummer? Dan zorg ik dat er een email terug komt. Nicole - Sock My Feet

Mooie sokken prima kwaliteit.

Mooie sokken prima kwaliteit.
Alleen niet de volgende dag geleverd maar na 3 dagen.

6 oktober 2022

Antwoord van Sock My Feet ®

Fijn dat je de sokken mooi vindt! :) Helaas is het soms erg druk bij DHL. Bedankt voor de review! Nicole - Sock My Feet

Ik heb ze nu gedragen maar ze zakken…

Ik heb ze nu gedragen maar ze zakken erg snel af , zodat je ze onder de voeten hebt zitten , ik weet niet of mijn ervaring positief is , ik heb ze gekocht voor de leuke afbeeldingen

29 september 2022

Antwoord van Sock My Feet ®

Vervelend dat ze afzakken! Je mag mij altijd een mail sturen, dan kunnen we een oplossing vinden. Nicole - Sock My Feet. Nicole@smfbrands.com

Wacht al 1,5 week op mijn bestelling.

Wacht al 1,5 week op mijn bestelling.
Wel een mail sturen dat ze bezig zijn met de verzending.
Je kunt beter sokken bestellen bij een bekende organisatie.
Ik raad dit bedrijf niet aan 👎

7 september 2022

Antwoord van Sock My Feet ®

Wat vervelend om te horen! We hebben jou op 21/9 een email gestuurd met de vraag om het adres te bevestigen. Graag ontvangen we nog een reactie zodat we dit af kunnen handelen. Het kan zijn dat de email in de Spam inbox terecht is gekomen! Nicole - Sock My Feet

blije gezichten

Snelle levering en blije gezichten bij het zien van de sokken.

2 september 2022

Dat horen we graag! :) Bedankt voor de review. Nicole - Sock My Feet

Mooie sokken maar op berichten om…

Mooie sokken maar op berichten om contact te zoeken wordt niet gereageerd. De maat van de sokken op verpakking is ook niet altijd gelijk met wat er in de verpakking zit.

29 augustus 2022

Antwoord van Sock My Feet ®

Vervelend dat er niet is gereageerd. Wat is jouw order nummer? Ik hoop dat je wel blij bent met de sokken! :) Nicole - Sock My Feet

Onze zoon was blij met de mooie sokken

Onze zoon was blij met de mooie sokken, een whiskey liefhebber, maar zonder sigaren 😊

28 juni 2022

Antwoord van Sock My Feet ®

Fijn om te horen dat de sokken goed in de smaak zijn gevallen! :) Nicole - Sock My Feet