Bedrijf heeft geantwoord
Min far lukkede sine øjne d. 11/10-25. Søby begr. var en kæmpe hjælp i en situation der er sløret af sorg og vildrede. Sanne og Michael var rigtigt dygtige til at at forklare sagens "gang" ( h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sanne Egebjerg er en varm, omsorgsfuld og professionel Bededame. I forbindelse med bisættelsen af vores mor, var Sanne kærligt med til at vi følte vores bisættelse som noget særligt. Sanne ordnede... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Søby Begravelse ejes af Sanne Egebjerg og hendes mand, Michael Eriksen. Vi har flere butikker i Aarhus og på Djursland, og dækker hele Østjylland/Midtjylland. Vores primære opgave er at skabe tryghed og tillid for vores kunder, der som oftest står i en uvant og sårbar situation. Det vil altid være Sanne der kommer ud til familierne og afholder samtalerne. Hun er rådgiver og giver både et overblik over forløbet, samt et økonomisk overblik over udgifterne til en bisættelse/ begravelse. Sanne er også behjælpelig med at søge begravelseshjælp og kontakt til skifteretten. Søby begravelse har et bredt udvalg af smukke kister og urner og er behjælpelig med vejledning og bestilling af blomster, dødsannoncer og gravsted/gravsten. Sanne har en lang og bred erfaring bag sig, både fra sit arbejde med kræftpatienter, terminale og kronisk syge mennesker, samt sit sorgarbejde som gruppeleder ved Kræftens bekæmpelse. Sanne varetager også samtaler med døende og mennesker der ønsker at skrive sine ønsker ned i "Min sidste vilje." Sanne er uddannet sjælesørger og sorgvejleder, og afholder sorgsamtaler og oplæg om sorg og ventesorg. I vores forretninger holder vi foredrag og mindeaftener. Vi inviterer eksterne undervisere til at formidle spørgsmål om testamente, arv, fuldmagter mv. til vores kunder. Michael står for vores IT og PR samt administrative opgaver, Han er behjælpelig ved bisættelser, ilægning i kiste og kørsel med urner til kirkegården. Vores fornemmeste opgave er, at vores kunder føler sig favnet, trygge og taget godt hånd om igennem hele forløbet hos os. Vi værner om mindet af afdøde på en respektfuld måde og at afskeden bliver en personlig og mindeværdig dag, for de efterladte. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål. De bedste hilsner Sanne og Michael.
Tordenskjoldsgade 88, 8200 Aarhus N, Døgnåbent i alle forretninger ( Brabrand/ Lystrup/ Trøjborg og Hornslet), Denemarken
Da min far gik bort, stod Sanne fra Søby Begravelse for bisættelsen, og hun gjorde hele forløbet utroligt let for os midt i sorgen. Hun tog telefonen meget tidligt en lørdag morgen og mødtes med os allerede samme dag og det gav en enorm tryghed.
Alt gik som smurt derefter. Blomsterne til kisten, som Sanne stod for, var fuldstændig i tråd med min fars natur, og hele afskeden blev både smuk og personlig.
Jeg kan på det varmeste anbefale Sanne og Søby Begravelse til alle, der ønsker en professionel, omsorgsfuld og menneskelig hjælp i en svær tid.

Antwoord van Søby Begravelse
Min far lukkede sine øjne d. 11/10-25.
Søby begr. var en kæmpe hjælp i en situation der er sløret af sorg og vildrede. Sanne og Michael var rigtigt dygtige til at at forklare sagens "gang" ( hvad gør vi - og hvad skal jeg gøre) og dette med prisværdig stor indføling.
Ved kirken var deres overblik og koordinering af højtiden, ligeledes pletfri, således at vi kunne få sagt tak til de fremmødte.
Prisen for begravelsen+hjælp står slet ikke mål med det flotte arbejde de gjorde, taget i betragtning af de kæmperegninger man har hørt om hos andre bedemænd.
Jeg vil, til alle der kommer til at stå i samme situation, til hver en tid anbefale Søby begr.

Søby begravelse,Sanne Egebjerg
Midt i sorg og kaos,da jeg mistede min samleverske,var du der til at skabe ro for mig.En fantastisk hjælp og hvor har du hjertet på rette sted.
Tak for dig i min sorg.
Jannie Bundgaard Overballe

Antwoord van Søby Begravelse
Da min mor gik bort kontaktede jeg Søby Begravelse. Sanne og Michael kom ud til plejehjemmet, hvor vi fik en rigtig god snak om forløbet. Der var styr på det hele fra deres side og de kunne klare alt de praktiske. Da min mor skulle lægges i kisten var det på en meget respektfuld måde og efterfølgende rettede Sanne på min mors tøj og hår, så hun lå rigtig fint.
Ved bisættelsen stod Sanne klar i kapellet da vi kom, hvilket gav en stor tryghed. Da kisten var båret ud i bilen havde de roser klar til os, som vi havde aftalt. Så i det store hele kan jeg varmt anbefale Søby Begravelse, hvis du gerne vil have en smuk afsked med en af dine kære.

Antwoord van Søby Begravelse
Sanne Egebjerg Søby begravelse: du er en yderst omsorgsfuld og professionel bededame. Du lytter og vejleder samt giver plads, midt i sorgen over vores tab.
Jeg har følt mig 100 procent tryg i jeres håndtering af hele forløbet med min mands død og bisættelse.
Du ordnede alt det administrative omkring bisættelsen, så jeg kunne sørge over mit tab. Du fuldte op på alt og var imødekommende, når jeg ringede til dig.
Vi fik ved bilen en smuk og værdig afsked og sagt kærligt farvel ❤️ inden du kørte, sagde du, jeg passer godt på ham, Tak for det.
De varmeste anbefalinger til Sanne

Antwoord van Søby Begravelse
Sanne Egebjerg er en varm, omsorgsfuld og professionel Bededame.
Sanne ordnede næsten alt omkring de praktiske og lovmæssige ting.
Vi fik et prisoverslag fra start. Det var rart og det gav tillid. Vores varmeste anbefalinger til Byens Bededame.
Kærligst Sanne Wind

Til Sanne og Michael (Søby Begravelse) - af hjertet tak 🙏
I skal have den største tak for yderst kompetent og professionel hjælp og vejledning i forbindelse med vores kære mor/mormors død og bisættelse.
I fortjener så stor ros for jeres meget respektfulde og empatiske tilgang til og håndtering af hele forløbet, og ikke mindst omsorgen for os pårørende.
Med en udpræget situationsfornemmelse har I på fineste vis guidet os sikkert igennem processen, og vi har følt os fuldstændig trygge hele vejen.
På en smuk forårsdag fik vi taget en meget fin og værdig afsked og sagt kærligt farvel.
Det er beundringsværdigt, at I er så dedikerede til jeres fag og virke, TAK for det.
De største og varmeste anbefalinger herfra.

Antwoord van Søby Begravelse
Da min mor døde d. 7 marts 2025, skulle jeg bruge en bedemand, og vælget blandt mange blev Søby Begravelse. Bededamen kom dagen efter og min mor blev taget kærligt om af Sanne. Og så sang vi min mor ud. Til min mors bisættelse d. 19. Marts 2025 fik jeg og min kone en lang snak med bededamen Sanne. Og efter gudstjenesten skulle der lægges roser på kisten også der hjælp Sanne til. Så alt i alt blev det en god bisættelse. Jeg kan kun rose Sanne. Hun er dygtig og hjælpsom også ved hun hvad hun gør...Jeres efterladte er i trygge hænder hos Sanne. Mine varmeste anbefalinger giver jeg til Sanne.

Antwoord van Søby Begravelse
Så måtte jeg ha fat i Sanne igen. 6 md efter min far var det mors tur. Igen var Sanne der med alt det hjælp hun kunne, følte jeg i hvert fald, hun ville godt med ind og sidde ved mig da vi ikke var sikker på min ægtefælle kunne. Vi ville skrive en hilsen på kiste og hun sikkede sig at der var tusser. 🙂
Hun har haft tålmodighed når jeg er rendt vild i de papirer der skal ordens.
Vil til hver en tid vælge hende igen ❤️

Antwoord van Søby Begravelse
Jeg måtte skifte Sanne Egebjerg ud, som bedemand i forbindelse med min mors bisættelse, modtog SMS besked om jeg ikke kunne vente med at kontakte hende, for der var lige kommet arbejde ind (altså en var afgået ved døden). Sanne Egebjerg syntes, at hun kunne tillade sig, at kontakte mig på SMS 4 gange i tidsrummet kl. 23:53 - 23:55, dette var der bestemt ikke en aftale om, manglende omtanke. Hun gav indtryk af, at have kontor i Hammel, hvilket hun meget sent fik meldt ud, hun ikke have.
Har aldrig mødt hende, hun fakturaere for ydelser, hun ikke har udført, disse ydelser er udført af anden bedemand. Sanne Egebjerg fastholder sin faktura, selvom jeg har meddelt, at jeg vil betale for faktisk udført arbejde, og intet andet. Kan ikke anbefale dette bedemandsfirma eller Sanne Egebjerg, som bedemand/bedekvinde.

Antwoord van Søby Begravelse
Mine varmeste anbefalinger til Søby Begravelse. Sanne var en fantastisk støtte og hjælp, da min mand pludselig døde. Jeg var nærmest i chok, men Sanne formåede at få styr på alle tingene, og der blev også plads til et smil.
Da afdøde havde ønsket en borgerlig bisættelse, var det Sanne, der stod for ceremonien, som blev lige efter vores ønske.

Antwoord van Søby Begravelse
Vi har i dag fået bisat et meget kært familie medlem, og selvfølgelig valgte vi at få Søby Begravelse til at hjælpe os, og det har vi på ingen måde fortrudt. Sanne er bare den bedste, hun er sød, hjælpsom, lyttende og har virkelig empati for folk.
Vi kan med 100% sikkerhed varmt anbefale Søby Begravelse til alle.
Af hjertet tak ❤️

Antwoord van Søby Begravelse
Mine svigerforældre døde med 7 dages mellemrum. Da svigermor døde var hun på Skejby sygehus, da vi kommer fra Horsens, tænkte vi at en Århus bedemand var det rigtigste. Søby bedemanden var heldigvis den første vi fandt. Aldrig har vi talt med en mere tiltalende bedemand. Sanne var ikke sælger som nogen andre bedemænd vi har mødt. Vi fik det ligesom vi ville og bisættelsen gik smertefrir. 7 dage senere måtte vi igen have en bedemand og Sanne var så sød og forstående og hun/de arbejder også fra Horsens, hvor svigerfar døde. Også her var der ingen slinger i valsen og bisættelsen gik også her uden problemer. Tusinde tak Sanne.

Absolut den BEDSTE oplevelse med Søby begravelse!!! ❤️
SÅ meget varme oven på et traumatisk tragisk tab.
Sanne og Michael er så utrolig, empatiske og varme mennesker, med hjertet på rette sted. Jeg vil til en HVER tid anbefale dem.
Sanne er sorg terapeut, og er så fantastisk et menneske. Hun hjælper med mange forskellige ting, når det kommer til emnet: at miste en som var nær.
De begge har hjulpet/hjælper så meget, I en rigtig svær tid. Bedre bededame og bedemand findes IKKE. 👍
I kan trygt lade Søby begravelse sende jeres elskede videre. 🌸
De kærligste og varmeste anbefalinger fra mig.

Antwoord van Søby Begravelse
Sanne og Michael er nærværende og professionel bedemænd. De stod for en begravelse på Bornholm og skønt de fysisk var i Jylland var der styr på det hele. Alt blev gjort i afdødes og familiens ånd.
Vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem.
Kan kun komme med de fineste og bedste anbefalinger.

Antwoord van Søby Begravelse
Vi havde den beste oplevelse i en meget svær tid. Min søde far på 67 år fik konstateret kræft i og døde efter en mdr. Det var meget hård for os alle.
Sanne kom med alt hendes dejlige energi og havde helt styr på det hele og vi kunne slappe af i at vide vi var i de beste hænder.
Min mor sagde efterfølgende at nu ved i hvem jeg gerne vil have varetager min begravelse når jeg skal her fra.
Soebybegravelser har min og min families varmetse anbefalinger.

Antwoord van Søby Begravelse
Sanne er den bedste bededame, man kan ønske sig. Hun er meget indlevende og lydhør. Hun var en kæmpe støtte, da min Far døde. Alt omkring bisættelse gik fantastisk, takket være Søby Begravelse. Priserne var fuldstændig som lovet, ingen ekstra omkostninger. Både Sanne og Søby Begravelse får mine varmeste anbefalinger. ❤️🙏🏻💐🥂🍾

Antwoord van Søby Begravelse
En bedemand skal sørge for en tryg, tillidsfuld og empatisk oplevelse, i ens sorteste timer, og det får man hos søby begravelse 🥰 alt bliver fulgt helt til dørs og man er tryg og passet godt på. Alt er til ug! Mine varmeste anbefalinger ❤️

Antwoord van Søby Begravelse
Utrolig behagelig firma, vi fik nogle rigtig god råd og vejledning, vores første gang, vælger jer igen, når tid er 🙏 kan varmt anbefale Søby Begravelsesforretning
Tak 🙏( det var 1 juli 2023, men den dato kunne jeg ikke få lov at skrive )

Antwoord van Søby Begravelse
Vi har hele vejen igennem følt os trygge ved at Søby Begravelse v/Sanne har hjulpet os med bisættelse af vores forældre.
Fsva. det formelle/profesionelle har hun dels været 100% transparent om priser og valgmuligheder, og hun har sørget for at tingene er blevet ordnet hurtigt og fleksibelt.
Samtidig har hun formået at finde en meget fin balance mellem at hjælpe i en svær tid og samtidig har der været plads til et smil.
Jeg giver Sanne mine varmeste anbefalinger!

Antwoord van Søby Begravelse
Lees meer over geverifieerde reviews.