Bedrijf heeft geantwoord
Vi har haft en sofa fra Sofa Nova i ca. 3 måneder, da vi første gang reklamerede over folder i stoffet. Vi fik dengang at vide, at det ikke ville blive værre, hvilket desværre viste sig ikke at hol... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk service hele vejen i gennem lige fra vi trådte ind i sofanova i Odense til fragtmand kom med vores sofa. Tror aldrig vi har oplevet så flink og hjælpsomt fragt mand som jeres 5 stjerner t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sofanova – Skræddersyede sofaer med fokus på kvalitet, komfort og design Hos Sofanova brænder vi for at skabe møbler, der kombinerer smukt design med høj komfort og holdbarhed. Vi specialiserer os i skræddersyede sofaer, hvor du som kunde selv vælger størrelse, farve, stof og funktioner – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Vores mission er at gøre det nemt og trygt at finde den perfekte sofa, uanset om du handler online eller besøger os i vores showroom i København, Frederikssund eller Odense. Vi tilbyder personlig rådgivning, fleksible løsninger og gennemsigtig kundeservice, hvor ærlighed og kvalitet er i centrum. Vi samarbejder med nøje udvalgte producenter i Europa og har et skarpt øje på detaljer i både materialevalg og håndværk. Hos os får du ikke en standardløsning – du får en sofa, der passer til dig og dit hjem. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Sofanova – din specialist i sofaer med komfort og sjæl.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Har købt en lækker flyder af en sofa, levering inden for tidsrammen, og rigtig sød chauffør der kom med den. Kvalitet er i top og sød medarbejder på Vesterbrogade som kunne huske os da vi kom igen, for anden gang, denne gang for at købe. Kan ikke huske hvad han hedder men en ung høj gut. Han klaret det hele for os.

Antwoord van Sofanova
Vi har haft en sofa fra Sofa Nova i ca. 3 måneder, da vi første gang reklamerede over folder i stoffet. Vi fik dengang at vide, at det ikke ville blive værre, hvilket desværre viste sig ikke at holde stik.
Efter ca. 9 måneder reklamerede vi igen, da problemet var blevet værre. Her blev oplyst om, at den tidligere udmelding var forkert, og vi l løbende kan forvente folder i sofa. En stofpolstrer har igennem sofa Nova vurderet, at det kunne forbedres, men han turde ikke udbedre det, da han ikke kunne garantere et pænt resultat ved samlingerne, hvorfor vi ikke turde sige ja. Vi har fået afslag på anden løsning flere gange (tilbud om udskiftning eller kompensation). Vi passer godt på vores ting og behandlet sofaen normalt (60 og 80 kg i husstanden). En tilsvarende sofa hos en kollega har ikke samme problem.
En sofa i denne prisklasse bør holde en højere kvalitet efter under et år. Vi forventede en reel løsning, men står nu tilbage uden.
Jeg skriver normalt ikke anmeldelser på trustpilot, men i dette tilfælde føler vi, at det er nødvendigt for at andre ikke kommer i samme situation.

Antwoord van Sofanova
Særligt chaufføren der leverede, skal have min varmeste anbefaling. Meget hjælpsom👍

Antwoord van Sofanova
Tror aldrig vi har oplevet så flink og hjælpsomt fragt mand som jeres 5 stjerner til ham også..
stor tak fra os i Thy

Antwoord van Sofanova
Jeg bestilte en ny sofa i showroomet i Odense i februar efter noget tænketid omkring størrelsen på sofa, farve osv. Den søde medarbejder kunne huske, at jeg havde været forbi noget tid forinden og vi fik hurtigt sat bestilling igang. Det var en virkelig god og personlig betjening og Sofanova kan varmt anbefales ☺️🙌🏼
Jeg har ikke modtaget sofaen endnu, men det er også forventeligt med producering osv., hvilket også blev afklaret ved besøget ☺️

Antwoord van Sofanova
Super god service. Fik byttet et modul uden problemer. Hjælpsom og sød chauffør.

Antwoord van Sofanova
Super god service og vigtigst af alt er sofaen virkelig god at sidde i. Jeg har lige fået en mail om at sofaen er færdig og er i dk allerede efter 4 uger så jeg glæder mig til den snart kommer. Men ja, hurtig leveringstid ser det ud til. Jeg har længe været på jagt efter en sofa som ikke bare ser pæn ud men også er fantastisk at sidde i, og nu fandt jeg endelig en sofa der har alt hvad jeg søger. Der var endda flere gode bud ved denne forhandler, hvor jeg tit synes at andre steder har flotte sofaer men ikke har kunne levere i blødheden hvilket jo er vigtigt hvis man bruger meget tid på den. Man kan virkelig se de har udviklet nogle gode idéer og ikke gået på kompromis i deres egne sofaer, hvilket nok også er derfor de har fået gazelle prisen. Meget tilfreds. Det er dog første gang jeg køber en stof sofa med puder, så jeg er spændt på hvordan den holder faconen.

Antwoord van Sofanova
Der var fejl i stoffet på min sofa efter 1 år. Jeg får en ny sofa som enda er dyrere end den med fejl.

Antwoord van Sofanova
Super lækker sofa! Vores sofa kom inden for forventet tidsperiode, samt en en leveringsservice i højeste kvalitet. Leveringen kom på præcist aftalt klokkeslæt og han var yderst dygtig og hurtig til at bærer modulerne ind. Kan på det kraftigste anbefales, hvis man skal have ny sofa!

Antwoord van Sofanova
Vi har modtaget vores nye sofa og er meget glade for den. Det er en virkelig smuk og behagelig sofa. Tak til alle medarbejdere hos Sofanova for deres fremragende arbejde.

Antwoord van Sofanova
De to stjerner gives for at leveringstiden blev overholdt.
Vi gav +17.000kr for vores sofa tilbage i ca. Januar 2025. Vi fik den leveret i Marts. Vi har haft sofaen i ét år og rygpuderne i sofaen er nærmest kaput. Indmaden fremstod ret robust i butikken, men er nu så krøllet sammen og ikke til at rette op. Puderne ser herrens ud. Jeg køber ikke sofa igennem Sofanova igen, desværre..

Antwoord van Sofanova
God service, og god vejledning!
Vi glæder os til vores nye sofa 😊

Antwoord van Sofanova
En absolut fantastisk service af 2 friske gutter. De fjernede mine gamle sofaer, pakkede de nye møbler ud, monterede dem og tog al emballage med retur. Kunne ikke være en mere tilfreds kunde hos Sofanova

Antwoord van Sofanova
God service ,gode aftaler så derfor håber vi også på et godt produkt.

Antwoord van Sofanova
Jeg var en tur i sofanova den 12.2 for at kigge på sofa, da vi kom var der ingen medarbejder som kunne hjælpe mig, da jeg og min familie havde været der i 15 min eller mere og der stadig ingen medarbejder kom, ja så valgte vi at gå.
Kommer er aldrig mere. Ingen service

Antwoord van Sofanova
Imødekommende og meget hjælpsomme. Hurtig svar og levering af det ønskede.

Bestilte en COZY MODULSOFA den 4-10-2025 og fik den leveret 10-11-2025
Vi besøgte udstillingen i frederiksund og der var fin service.
Så ikke rigtigt noget at klage over.

Antwoord van Sofanova
Jeg har bestilt stofprøver og har fået hurtigt svar om at de er afsendt - så glæder mig til at se stofprøverne hjemme. Det gør det lidt lettere at beslutte sig for hvad for farve der passer i mit hjem. taaak

Antwoord van Sofanova
Mega god kundeservice og gode kvalitets sofaer.
Kan klart anbefale sofanova hvis man skal have ro i maven over sit valg af køb.
Ordre nr. 80028

Antwoord van Sofanova
Lees meer over geverifieerde reviews.