Geweldige dekbedovertrek en keurig ingepakt met gewoon 1 kartonnetje i.p.v. al die overbodige rommel bij andere leveranciers. Vandaag 1 overtrek gewassen en op bed gelegd, opmaken was een feest. Koos... Toon meer

Wij zijn telefonisch geholpen door Fransien Lindenbergh, eigenaresse van Sofiben. Ze weet alle inns en outs en kan derhalve goed advies geven. Helpt mee zoeken naar eerder gekochte dekbedovertrekken.... Toon meer

Laatst een bezoekje gebracht aan het atelier in Bergen op Zoom. Was erg leuk, Francien en haar man hebben alle geduld en wij hebben weer 2 mooie designs uitgezocht. Ook deze werden weer snel geleverd,... Toon meer

Ik belde het bedrijf even om dat er geen levertijd op de site vermeld was en ik wilde graag dekbedhoezen vlot hebben.Ik kreeg direct een uiterst vriendelijke en kundige mevrouw aan de telefoon, en ge... Toon meer

1. Slaapkamermeubilair winkel

Het verschonen van een dekbedovertrek is geen eenvoudig karwei: het neemt vaak nogal wat tijd in beslag voor alles goed en netjes ligt. Met de Sofiben-dekbedden behoren deze ergernissen tot het verleden. Het speciale Sofiben rits systeem zorgt ervoor dat u het dekbed eenvoudig in de hoes kunt krijgen. De 7 punten waarom u een Sofiben dekbedovertrek zou aanschaffen. 1 Verwisselen gaat snel en gemakkelijk door de doorlopende rits over drie zijden. 2 Punten van het dekbed in 1 keer goed in de hoes eruit zakken is verleden tijd. 3 Dekbedovertrek is naar uw persoonlijke wensen aan te passen. Standaard met instopstrook. 4 Bestel een hoeslaken in hetzelfde dessin voor een mooi geheel. 5 Extra slopen in het dessin zijn bij te bestellen. 6 Vijf jaar garantie op de rits 7 Goede service, zie ook onze reviews.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

1K reviews

Super en vlot,vriendelijk aan de…

Super en vlot,vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam.

6 januari 2023

Goedenavond Wim Renders,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.

Zeer attente service

Zeer attente service, direct contact opgenomen bij vragen en aan passingen snel en goed verwerkt!

3 januari 2023

Goedenavond Monica,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik ben nu wat later met het beantwoorden van de reviews, omdat we naar de stoffenbeurs in Frankfurt zijn geweest. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.

Geweldig goed geholpen

Geweldig goed geholpen. Na een online vraag gesteld te hebben kreeg ik snel een reactie terug. Daarnaast gebeld door medewerkster met de vraag of het allemaal lukte. Via haar de bestelling gedaan en na betaling had ik de artikelen de volgende dag al in huis. Dit was mijn 2e bestelling , en ik weet dat de overtrekken prijzig zijn maar het gemak ervan is toch ook veel waard. Heb 2 sets van de budget lijn waar ik super tevreden over ben. Mooie dessins en zachte kwaliteit.

1 januari 2023

Goedenavond Marjorie de Baar,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik vind het fijn om te horen dat u de budgetline dessins en de kwaliteit van de stof zo goed waardeert. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.

De snelle levering!

27 december 2022

Goedenavond Theo Huizer,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Goed om te horen dat de post goed heeft meegewerkt om u pakket snel bij u thuis te krijgen. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.

Top service, top kwaliteitzeet

Zeer behulpzaam, je kan alles op maat zelfs laten maken, voor als je bijvoorbeeld andere kussenafmetingen hebt. En prima kwaliteit, zels de budgetline. En zeer handig om je dekbed te vervangen.

29 december 2022

Goedenavond Michael F.

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Goed om te horen dat u de budgetline een goed kwaliteit vind. En dat u het kunt waarderen dat het op maat kan worden gemaakt. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.

Goede kwaliteit, snelle levering

Ze hebben nog even gebeld om zeker te weten dat de maat klopte. En het pakket werd snel geleverd, ondanks de drukte van de feestdagen. Daarnaast is het gewoon een goed product van goede kwaliteit.

3 januari 2023

Goedenavond Cs.

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop. Exuses voor de late reactie.

Wat een gemak

Had eerder via een beurs dekbedovertrekken gekocht. Fijn omdat je dekbed gemakkelijk in de hoes kan. De rits is ideaal.
Alleen naast de grote keuze, mis ik toch wat kleurrijkere hoezen. Jammer dat ik te snel doorklikte en nu een witte kant heb.

8 december 2022

Goedenavond C.D,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ook voor u, excuses voor de late reactie. We zijn weer op de stoffenbeurs in Heimtextil geweest en hopen dat er voor u misschien een mooi dekbedovertrek tussen zit. Voor nu wens ik u heel veel plezier met uw aankoop.

Perfect

Het verwisselen vd overtrekken is een fluitje van een cent, ze zijn kostbaar maar zeker de moeite waard 👍👌

28 december 2022

Goedenavond Maria,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Excuses voor de late reactie. We zijn heel erg blij met uw review en hopen dat u hier nog lang plezier van mag hebben.

Prachtig nieuw flanellen overtrek en…

Prachtig nieuw flanellen overtrek en super snel verzonden .Heel erg tevreden.

20 december 2022

Goedemiddag Stultiens,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. In de winter is een flanellen dekbedovertrek inderdaad heerlijk om onder te slapen. Fijn om te horen dat u het dekbedovertrek prachtig vind en dat de post goed heeft meegewerkt om u bestelling snel bij u te krijgen. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.

Product voldoet heel goed aan de verwachting

Product voldoet aan de verwachting. Stevig verpakt, op tijd geleverd en keurig afgewerkt.
Heerlijke flanel stof in de koudere tijd van het jaar.
Aanrader.

14 december 2022

Goedemiddag E.C.M. Goossens,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn om te horen dat het dekbedovertrek aan u verwachting voldoet. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.

Zeer vlug netjes ontvangen

Zeer vlug netjes ontvangen
! Jammer dat het niet met een “ gewone overschrijving “ kan betaald worden Ik hou niet zo van die “ betaalapps “

15 december 2022

Goedemiddag Raimonda,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. U heeft het over een gewone overschrijving. Als u niet met een app wilt betalen, kunnen de factuur via de mail sturen en kunt u zelf bepalen hoeu wilt betalen. We wachten dan even tot deze binnen is en sturen het pakket naar u op. Ik ben blij dat het dekbedovertrek wel naar u zin is en ik hoop dat u heel veel plezier van uw aankoop heeft.

Heel goede kwaliteit 👌🧑🏻‍🎄👍

Prachtige kwaliteit!
Heel mooie design.
Zeer aangenaam om in te slapen.
Zeer goede service!!

24 december 2022

Goedemiddag Nicole,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Kort maar krachtig omschreven waar wij het voor doen. We wensen u heel veel plezier met uw aankoop.

Goed product

Goed product, snelle levering

21 december 2022

Goedenavond Smeulders,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Excuses voor de late reactie. Goed om te horen dat ook de post goed heeft meegewerkt om uw pakket snel bij u te krijgen. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.

Steeds een correcte en vlugge levering

Steeds een correcte en vlugge levering. Zeer stipt.

15 december 2022

Goedenavond J. Verheyden,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. We streven ernaar om een bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Goed te horen dat het bij is gelukt. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering
Super fijn dekbed!

9 december 2022

Goedenavond J. Mestrom

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Excuses voor de late reactie. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.

ben zelfs nog sávonds gebeld door…

ben zelfs nog sávonds gebeld door Fransien Lindenbergh voor hulp en advies; erg fijn

6 december 2022

Goedenavond Ecc Bubbert,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Excuses voor de late reactie. Als ik denk dat het met de bestelling misschien niet goed gaat, probeer ik contact op te nemen. Fijn dat u het kan waarderen dat ik dit doe. Veel plezier met uw aankoop.

Mooi en handig dekbedovertrek

Dekbedovertrek zat keurig mooi verpakt in een tas.
Leek wel een cadeautje.
Mooie kwaliteit stof.
Tevens werd ik d.m.v. Email goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling werd verwerkt of verzonden.

1 december 2022

Goedenavond Danielle Land,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het geleverde dekbedovertrek. Ik hoop dat u heel veel plezier mag beleven van uw aankoop.