Fik leveret 2 varer den ene i rigtig størrelse den anden forkert. Havde klippet mærket før jeg opdagede det. Ut vil betale for den rigtige vare, hvis de vil betale fragten. Det blev afvist. Den ansatt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Købte en pakke med 4 stk. trusser fra Sloggi. Ved første vask af det ene par trusser, gik syningen i stykker mellem elastik-kant og bomuldsstof. Efter kontakt til butikken blev det bekræftet, at rekl... Toon meer
Jeg købte nogle hyggesokker på Black Friday til min mors fødselsdag, og bestillingen blev sendt næste dag. Jeg nåede endda at skrive til butikken næste morgen, før pakken blev sendt, om de kunne bytte... Toon meer
Kæmpe ros for rigtig god service. Jeg fik en BH i fødselsdagsgave, som desværre var i forkert størrelse, og som ovenikøbet havde overskredet returfristen. Alligevel blev jeg mødt med stor forståelse o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi sælger alle de kendte lingeri brands i vores webshop og i vores fysiske butikker i Aalborg, Thisted og Nykøbing Mors.
Contactgegevens
Algade 21, 7900, Nykøbing Mors, Denemarken
- 51620822
- support@sofielingeri.dk
- sofielingeri.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fin side og hurtig levering
Fin handel, præcis produktbeskrivelse og hurtig levering. Det kan klart anbefales.

Antwoord van Sofie Lingeri
Købt en bh til min kone julegave har…
Købt en bh til min kone julegave har den på en dag
Begyndt den at nappe i den en side ligesom stoffet trak sig væk. Sendte den retur først havde vi klippet i den sagde de det havde vi ikke så må vi ha vasket den forkert sagde de ( aldrig vasket ) de vil ikke erstatte den.Men vi kan få den tilbage imod at betale 98kr i porto. Usmagelige webshop

Kanon service
Jeg Bestillte en julegave samt fødselsdagsgave fra sofielingeri lige op til jul, hvorefter begge pakker kommer frem nydeligt pakket, og i perfekt stand. derudover er kundeservicen fantastisk, da jeg fik kontakt med dem i bekymring for om pakken nåede frem inden jul, hvilke den gjorde
Fantastisk
Tak jeg bestilte undertrøje og kom 2 dage efter og flot indpakket til julegave , det er service ud over .
God jul
Hurtig levering og top service
Hurtig levering, nem returnering med returlabel - pga. ombytning - og endnu hurtigere levering anden gang af varen i en anden størrelse. Kan varmt anbefales, og jeg handler gerne hos Sofie Lingeri igen.

Kan varmt anbefales
Hurtig levering, god service og gode produkter, omgående svar på spørgsmål.
Kan varmt anbefales.

Fantastisk service & gode varer
Jeg kan varmt anbefale Sofie Lingeri - de har en fantastisk service og virkelig gode varer - så kan det ikke være bedre!

God kommunikation
God kommunikation, gode priser og hurtig levering.

Antwoord van Sofie Lingeri
Super god info og super super billeder på jeres…
Super god info og billeder på jeres hjemmeside, derfor passede bh'en perfekt. Så jeg har allerede bestilt en til🙂 og kun 1,5dages leveringstid 👍

Antwoord van Sofie Lingeri
Jeg handlede her til gode priser
Jeg handlede her til gode priser. Måtte desværre levere en vare der ikke passede tilbage, men den blev fint tilbagebetalt som den skulle :)

Antwoord van Sofie Lingeri
Handlede hos Sofie Lingeri da de stadig…
Handlede hos Sofie Lingeri da de stadig var i Aalborg, super god oplevelse med massere af hjælp til en fortvivlet herre. Tænker det må være samme oplevelse på tværs af butikkerne, og ellers virker hjemmesiden til at være overkommelig :)

God pris
God pris, hurtig fragt.
Fandt Anecita løbe BH med 50% rabat
Har ikke set samme BH med lignende rabat i nogen anden butik, hver nu eller tidligere og så var der oven i købet mange størrelser at vælge imellem.! Normalt i andre butikker der har 50% så er det kun meget store, eller meget små størrelser der er tilbage.
Modtog pakken 1,5 døgn efter bestilling. Her handler jeg gerne igen.

Antwoord van Sofie Lingeri
Har fået de smukkeste undertøj
Har fået de smukkeste undertøj. Tak for den personlig hilsen og smukt pakket :)
Tak for en mega god service 😊
Tak for en mega god service 😊
Hurtig leveret og flotte vare
Ikke sidste gang jeg handler hos jer❤️

Antwoord van Sofie Lingeri
Super god og fin hjemmeside
Super god og fin hjemmeside. Gode tilbud, sød kundeservice, hurtig tilbagebetaling efter dele af ordren skulle returneres. Det er 4 gang jeg handler her og det er bestemt ikke sidste gang.

Fantastisk Kundeservice!
Fantastisk Kundeservice!
Jeg skulle finde en gave til kæresten, og personalet hjalp mig med at finde lige den model og størrelse hun skulle have. Her handler jeg gerne gaver igen!

Dårlig kundeservice
Jeg havde en reklamation over en Femilet BH købt hos Sofie Lingeri for godt 6 mdr siden. Sofie Lingeri afviser reklamationen og siger, at det har Femilet også gjort.
Efter lidt skrivelser frem og tilbage via mail og Trustpilot, gik jeg videre til Femilet og fortalte dem historien.
Femilet har været YDERST behjælpelig og skriver bla. til mig:
"I Danmark kan du reklamere inden for 2 år efter købet. Bevisbyrden for det første år ligger hos sælgeren, bevisbyrden efter det første år ligger hos kunden. I din situation blev købet foretaget inden for et år, så bevisbyrden ligger hos butikken."
Så på trods af, at jeg ikke har købt direkte fra Femilet (men igennem Sofie Lingeri) - så hjælper Femilet mig og jeg ser frem til at handle direkte med Femilet nu.
(Femilet får dermed en 5* anmeldelse)
Super hurtig levering og fantastisk…
Super hurtig levering og fantastisk produkt

God handel
Bestilte varer i påsken og fik leveret som lovet. Penge blev også først trukket da varen blev sendt. Modtog varer fin pakket i silkepapir og med en personligt underskrevet hilsen. Jeger tilfreds😁

Fantastisk service i Thisted
Fantastisk service i Thisted, jeg bor i KBH området, men køber altid bh'er og badetøj i butikken i Thisted. Deres store udvalg, viden og service er fantastisk og kan kun anbefale dem. De tager sig altid tid, er super hjælpsomme og har et rigtig godt blik for hvad der passer til en & ens stil.