Soft Skills Training Nederland BV Reviews 5

4,0

1. Trainingscentrum
  2. Coachingcentrum
  3. Commerciële ontwikkeling

Soft Skills Training Nederland biedt vooruitstrevende ontwikkelprogramma's aan op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden oftewel Soft Skills. Met ons eigen ontwikkelde en bewezen Soft Skills Competence Framework richten we ons op zowel het individu als teams en management. Door het maken van een profiel met een 360 graden feedback ontstaat er een duidelijke beeld van de persoon of het team. Daarnaast bieden wij een e-learning platform met diverse ontwikkel modules die we zelfs op maat kunnen inrichten.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Goede, leerrijke training.

De training was leerrijk en heeft me goed bevallen. De begeleiding was goed. Er wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie, jouw vraag/ probleem en ook jouw beschikbaarheid voor het inplannen van afspraken en maken van oefeningen. Het is altijd mogelijk om tussen de afspraken door via de telefoon/ Whatsapp contact te hebben om dingen op te helderen die eventueel niet duidelijk zijn. Ik heb uiteindelijk wat tips en kennis meegenomen die mij in mij zowel privé als op werk helpen.
De duur van de training was hiernaast ook goed voor mij, maar dit kan individueel aangepast worden als het nodig/ gewenst is.

8 februari 2024

Een mooie kans.

Mijn ervaring is positief. Snelle hulp bij het opstarten van het programma. En ook de weg vinden binnen het programma.
Er is veel te vinden binnen het programma. Je kunt overal aansluiting vinden. Vanwege de vele mogelijkheden en mijn persoonlijkheid heb ik er voor gekozen om dat niet te doen. Individueel was voor mij voldoende.
Goede bereikbaarheid van de organisatie.
Ik had een goed bij mij aansluitende coach.
Goede tips en relativerende verhalen gekregen van haar.
Het online gesprekken voeren was prima te doen.
Het lesmateriaal is goed leesbaar.
De verantwoordelijkheid ligt bij jou wat je er mee doet en eruit haalt.
Het huiswerk naast het gewoon werken was prima.

Dankjewel Helene en organisatie.

23 maart 2023

Betrokken en behulpzaam

Erik was zeer betrokken bij mijn situatie. Mede daardoor heb ik veel geleerd en heb ik de lesstof goed kunnen toepassen.
Door deze training ben ik professioneler en zekerder op mijn werk.

1 september 2023
Logo Soft Skills Training Nederland BV

Antwoord van Soft Skills Training Nederland BV

Dank je wel, Jasper. Het heeft ook zeer zeker goed gewerkt, omdat jij je openstelde. Succes!

Een leerzame training met fijne begeleiding

Ik heb een individueel trainingstraject gevolgd. Onder begeleiding van Erik Eerhart kon ik zelf aan de slag met opdrachten die ik op eigen tempo kon doen. De online coachingsmomenten tussendoor vond ik erg fijn en hebben mij nieuwe inzichten gegeven.

1 maart 2023
Logo Soft Skills Training Nederland BV

Antwoord van Soft Skills Training Nederland BV

Mooi om te lezen, Ines. Het was een feestje om te zien hoe jij elke keer bewust met de methodes aan de slag ging.

Toon reviews in alle talen. (5 reviews)