Ik kom graag in de winkel in Hardinxveld-Giessendam. Erg vriendelijk personeel. Je kunt op je gemak rondkijken zonder het gevoel te hebben dat ze je iets aan willen smeren. Maar als je hulp nodig heb... Toon meer
Ik vond een mooie basic jurk van Smashed Lemon bij Solangefashion voor de helft van de prijs, de jurk zit als gegoten, heel blij mee! De persoonlijke handgeschreven boodschap maakte het uitpakken van... Toon meer
Ik had al eerder een review gestuurd doordat ik zoveel verzendkosten moest betalen en daarom baalde. Maar ik werd net vriendelijk opgebeld het was een foutje ze hadden de verzendkosten dubbel gereken... Toon meer
Bestelling gedaan, wilde deze retourneren en stond op retourformulier dat je artikel ook in de Street One winkels kon afgeven om te retourneren. Aangekomen bij Street One Winterswijk bleek dit he... Toon meer
Weg en land 24, 2661DB, Bergschenhoek, Nederland
- 0850646666
- klantenservice@solangefashion.nl
- solangefashion.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Leuke en fijne broek
Had al zo’n broek en vond die super fijn daarom nog een besteld en kwam snel
snelle en vlotte levering,
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Helaas was de broek te klein, maar ik kon hem fijn omruilen in de winkel.
Nadat ik ze aan de lijn gehad had
Nadat ik ze aan de lijn gehad had, hebben ze voor mij uitgezocht waarom er een artikel niet op de site stond. Dit hebben ze geregeld, zodat ik het kon bestellen in de goede maat. De meiden waren heel vriendelijk en behulpzaam. Top meiden. :)
Bij onvolledige bestelling rechtsbijstand moeten inschakelen
Paar keer in de fysieke winkel geweest en goed geholpen. Maar webshop service is slecht. Mijn bestelling was onvolledig, geen onderzoek hoe dit mogelijk is. Alleen mail dat volgens hun administratie alle artikelen zijn verstuurd en ik heb het nakijken. Kan nu betalen voor een artikel dat ik niet heb ontvangen. Rechtsbijstand moeten inschakelen. Hele slechte service!
Foutief retourformulier, waardoor retourkosten voor de klant zijn
Aangekomen bij Street One Winterswijk bleek dit helemaal hier niet te kunnen. Nu bleek dus dat dit alleen mogelijk is bij Street One in Berkel maar dit was niet vermeld op retourformulier. Bericht hierover gestuurd kreeg als antwoordt jammer van de verwarring en u moet retourkosten zelf betalen.
Nou vond dit maar matig, geen enkel excuses dus voor mij ben ik er wel klaar mee met Solange Fashion
Prima afhandeling van de bestelling!
Prima afhandeling van de bestelling, netjes ingepakt en op tijd geleverd. Dank!
Bestelling geplaatst ging mis met…
Bestelling geplaatst ging mis met bezorging maar fantastisch opgelost en mooie trui
Ik heb bij teee bestellingen kreeg ik…
Ik heb bij teee bestellingen kreeg ik alleen de bevestiging mail en dan hoor je verder niets meer , na een paar dagen ging ik mailen en ik kreeg wel gelijk antwoord .
netjes ingepakt en bezorgt
Erg blij met de bestelde artikelen en…
Erg blij met de bestelde artikelen en de vlotte verzending.
Ze hebben mij netjes behandeld.
Foutje prima opgelost.
Maar ik werd net vriendelijk opgebeld het was een foutje ze hadden de verzendkosten dubbel gerekent en ze zullen het terug storten dit was toch super van Solang Fashion top.
Netjes verpakt en vlotte beantwoording na de bestelling
De artikelen waren netjes verpakt en er zat alle informatie bij voor eventueel retour doen. Netjes, want meestal moet je daar naar zoeken op de website.
Suède tas opgevouwen verstuurd
Vriendelijk bedrijf maar wel een tip.
Bestelling was een week onderweg. Dat lag aan DPD maar omdat de suède tas opgevouwen verstuurd is (en voor een week in een plastic zak heeft gezeten) zit er een vouw in. Ik had de hoop dat dat er wel uit zou gaan maar dat is helaas niet zo.
Voor de toekomst zou ik adviseren om een doos te gebruiken en een suede tas niet te vouwen.
Ben super goed geholpen
Ben super goed geholpen , aardige mensen die je goed te woord staan
Hele fijne mooie winkel
Bij Ellen voel je je thuis en word je heel fijn geholpen, de collectie die ze heeft is ook erg mooi
Ik kom er graag