Wat een top bedrijf! Ik heb onder andere een parfum allergie dus het is soms best lastig om producten te vinden waar ik tegen kan. Maar elke keer als ik iets probeer waar ik niet tegen kan krijg ik ge... Toon meer
Mooie eerlijke producten van Uoga Uoga. Keurig op tijd geleverd. De kleur vd oogschaduw en lipstick zijn heel mooi en precies waar ik op gehoopt had. Best lastig om online te bepalen maar dankzij d... Toon meer
Mijn bestelling al na 1 dag ontvangen, keurig verpakt. Met handgeschreven bedankkaartje! Fantastisch. Evenals de proefmonsters van een ander merk. Producten proberen we nu uit. Eerste indruk is erg g... Toon meer
Was blij met mijn pakketje, prima Make-up Een heerlijke deodorant besteld, ben hem de volgende dag gaan gebruiken, binnen twee dagen ontplofte mijn oksels van een allergische reactie, Telefonisch... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Leuk dat je er bent! Je zit hier helemaal goed als je op zoek bent naar mooie, eerlijke en natuurlijke cosmetica. Dierproefvrij én ook VEGAN opties. Alle producten zijn ZONDER: *parabenen, *ftlaten, *minerale oliën, *tolueen, *oxybenzone, *synthetische geur- kleurstoffen, *synthetische parfum *siliconen, *SLES/SLS/sulfaten en paraffine. Gezonde huidverzorging én cosmetica voor iedereen! -bestel- en ontvangstgemak -uit voorraad geleverd -3600+ afhaalpunten -score klantwaardering 9,5 -1500+ producten -VEGAN opties Mail of bel ons gerust bij vragen.
Kwekerijweg 2B, 3709JA, Zeist, Nederland
- 0343-755293
- info@solobiomooi.nl
- solobiomooi.nl
Snel geleverd
Snel geleverd,
Product laat wel bruin achter in je lijntjes haha... dus dames met oudere huid zou ik hem niet aan raden
Heel blij met de producten..vooral dat…
Heel blij met de producten..vooral dat het allemaal natuurlijk aanrader .
GOEDE
GOEDE
service en goede natuurlijke producten!
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Erg tevreden over mijn nagellak. Erg mooi en goed dekkend. Ik weet waar ik ze voortaan moet bestellen
Mooie producten en goede service
Mooie producten en goede service. Lipstick was niet de juiste kleur. Ruilen kon niet maar heb gelijk mijn geld terug gekregen om vervolgens weer op zoek te gaan naar een andere kleur.
Super !!!
Fijne producten met regelmatig een…
Fijne producten met regelmatig een leuke korting en een snelle levering.
Goed assortiment
Goed assortiment, snelle levering en netjes verpakt incl. een lekker gratis snoepje! :)
Goede producten en zeer…
Goede producten en zeer klantvriendelijk
persoonlijk
Netjes afgeleverd en met een leuk handgeschreven kaartje erbij. Dat maakt het persoonlijk.
De crème tegen droge plekken en jeuk werkt heel goed. Je moet wel van tea tree geur houden want daar ruikt het naar. Voor ons is dat geen probleem
Ben blij met mijn aleppo weep.werkt…
Ben blij met mijn aleppo weep.werkt goed. Gebruik het al jaren
Aanbevolen bij huidproblemen.
Correct en snel verzonden
Correct en snel verzonden, alles zat erin,.. Kleine snoepje is een toffe attentie :) Heb hier al veel besteld en alles is altijd correct verlopen!
Mooi, verzorgd en supersnel!
Mooi verzorgd. Mooie producten. Supersnel bezorgd en goed verpakt.
Bedankt voor de snelle levering
Bedankt voor de snelle levering. Echt verrast met de kleine attentie van jullie. Een klein flesje met baby bubbels voor in bad, erg leuk. En nog een lekker snoepje. Ga zeker vaker bij jullie bestellen. Zelf geef ik baby massage en deze olie is daar zeer geschikt voor.
Shampoo
Shampoo, conditionering en verf gekocht. Vooralsnog bevalt alles prima. Nu nog even afwachten of de henna ook grijs goed dekt na wasbeurt.
Erg genoten van mn pakketje uitpakken
Erg genoten van mn pakketje uitpakken. Het voelde als n cadeautje ontvangen. Heerlijk om producten te kunnen kopen die mijn lichaam ondersteunen.
Tevreden
Oogschaduw en lippenstift gekocht. De kleuren zijn in werkelijkheid net zo mooi als op het beeldscherm. De bestelling was makkelijk te plaatsen en is vlot geleverd.
prima service