1. Biljartbenodigdheden winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Sonny’s Billiard Supplies, one of the largest selling points for pool cues, snooker cues, carambole cues, accessories, tables etc. We sell everything what has to do with the billiards sport, not only to the consumer but also to wholesalers. Sonny’s Billiard Supplies has been a well-known brand for years now in the snooker- and pool world in the Netherlands and Belgium (but also abroad in whole Europe).

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Onbetrouwbare persoon

Onbetrouwbare persoon. Bestelling geplaatst die online op voorraad stond. Bleek niet leverbaar te zijn. Geld werd maar niet terugbetaald. Na een aantal weken bellen en mailen, geen reactie meer. Uiteindelijk geld terug moeten claimen via paypal.

24 november 2023

Bestel er niet

Mijn vorige review moeten aanpassen, die keer ben ik langsgegaan bij hem thuis en ben ik wel goed geholpen.
De laatste keer was een rollercoaster:
19-12-2022 heb ik de bestelling geplaatst
21-1-2023 heb ik via mail achter de status gestuurd maar geen antwoord ontvangen.
5-3-2023 heb ik een mail gestuurd dat ik de terugbetaling nog niet ontvangen heb na ons telefonisch gesprek.
Daarna ben ik het zelf vergeten op te volgen omwille van belangrijkere dingen.
Ineens krijg ik dit jaar dus ANDERHALF JAAR LATER uit het niets se helft van mijn bestelling opgestuurd, (van een bestelling die ik dacht dat al terugbetaalt was)
Echt een belachelijke verkoper die gewoonweg niet reageert op mails.
Bespaar jezelf de moeite en bestel ergens anders !

1 mei 2024

Tijdens bezoek zeer goede en duidelijke…

Tijdens bezoek zeer goede en duidelijke informatie gekregen, niet alleen over de soorten en verschillen tussen de bilartkeus, maar ook naar de bijpassende producten zoals soorten krijt beschermings producten voor onderhoud enzovoort. Dus dank je wel Sonny' billiard. Ik kom zeker nog eens terug

22 maart 2024

Antwoord van Sonny’s Billiard Supplies

Hartelijk dank voor uw mooie reactie

Goede service en snelle verzending

Goede service. Er werd de tijd genomen om me te adviseren. Product (Mezz keu) is uiteindelijk snel en goed verzonden. Erg tevreden!

28 januari 2024

Antwoord van Sonny’s Billiard Supplies

Hartelijk dank voor uw positieve reactie

Excellent winkel

Excellent winkel, verzenden duurt wat langer dan verwacht maar uitstekend verpakking en zeer mooi product, niet de eerste keer dat ik heb van sonny's besteld en zeker niet de laaste.

6 juli 2021

Antwoord van Sonny’s Billiard Supplies

Hartelijk dank voor de mooie review. Het spijt me van de levering maar GLS schijnt nogal wat problemen te hebben met de hoeveelheid pakketen spijtig dat wij beiden daarvan benadeeld worden. Evengoed bedankt, wordt zeer gewaardeerd. mvrgr Sjef

Top service

Op zondag een telefoontje gekregen om uit te leggen dat het product dat ik besteld had momenteel niet verkrijgbaar is en duidelijke uitleg gekregen voor een alternatief.

19 december 2020

Antwoord van Sonny’s Billiard Supplies

Hartelijk dank voor deze geweldige recentie, fijne feestdagen, mvrgr. Sjef Creuen
Sonny´s

Service was uitstekend

Service was uitstekend. Binnen de 3 werkdagen was dit geleverd

8 september 2020

Antwoord van Sonny’s Billiard Supplies

Hartelijk bedankt voor je review. Wij doen ons best en soms hebben we iets meer tijd nodig.

Keukoker en shaft

Keukoker en shaft
Keukoker en shaft besteld snel reactie gehad dat shaft niet in voorraad was en besteld moest worden.
Alles snel afgehandeld, koker had ik reeds de volgende dag in huis. Zeer vriendelijk contact en alles naar goede tevredenheid afgehandeld. Ik zou deze verkoper zeker aanbevel bij een ieder.

5 augustus 2020

Antwoord van Sonny’s Billiard Supplies

Hallo Noel, hartelijk dank voor je uitstekende review. Dit wordt zeer gewaardeerd.
Mvrgr
Sjef Creusen
Sonny´s BS

Goede service, snel geleverd

Ondanks backorder van keu binnen een week de volledige bestelling geleverd, top service weer!

14 juli 2020

Antwoord van Sonny’s Billiard Supplies

Tja wij doen ons best en soms gaat dat naar wens maar het komt ook soms voor dat je wat langer moet wachten. In ieder geval bedankt voor je review, wordt zeer gewaardeerd. mvrgr.
sjef

Goede service, opgebeld omdat er iets niet meer verkrijgbaar was ondanks veel moeite van hun zijde ,
Dus daarom ook zeer tevreden van de service

26 juni 2020

Zorgvuldig ingepakt met beschermend…

Zorgvuldig ingepakt met beschermend materiaal. Geen kans op beschadiging onderweg. Toen ik mailde om de verwachte aankomsttijd te weten in coronatijden kreeg ik vriendelijk en volledig antwoord. Jullie hebben een tevreden klant gemaakt.

3 juni 2020

Antwoord van Sonny’s Billiard Supplies

hartelijk bedank voor je reactie

Toon reviews in alle talen. (34 reviews)