Så nöjd med våra posters! Jättefin kvalitet och superbra service. Det visade sig att vi bor precis i närheten så istället för att hämta leveransen hos ett ombud fick vi dem personligt levererade hem.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Snabb hantering på beställning och trevligt bemötande av kundtjänst vid frågor. Hade varit på jakt i flera veckor efter de perfekta posters till mitt kök innan jag snubblade in på SoPoster och hittade... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Otrolig kvalitet, fina art prints och fantastisk kundservice. Extra plus för den snabba leveranstiden. Har bara gott att säga om So Posters!
Bedrijf heeft geantwoord
Så bra bemötande. Enkelt att beställa (dock svårt att välja på allt fint som finns) snabb leverans, snabbt svar på mejl och otroligt bra och proffsig service. Kommer definitivt beställa från SoPoster... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Prints från en samling svenska kreatörer. Affischer för alla rum och stilar.
Bergvägen 24, 64534, Strängnäs, Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Snygga bilder/posters. Snyggt och personligt förpackade vid leverans.

Antwoord van SoPosters
Snabb leverans och tryckkvalitén är super!

Antwoord van SoPosters
Jag hade inte kunnat bli mer nöjd! Snabb, smidig leverans och ett mycket trevligt bemötande! Supersnygg poster och en stadig ram. Tack!

Antwoord van SoPosters
Jättefina posters med ordentlig färgmättnad! Snabb leverans! Rekommenderas!

Antwoord van SoPosters
Superfin kvalité! Köpte två och beställde hem en tredje just tack vare den fina kvaliteten

Antwoord van SoPosters
Smidig beställning, lättnavigerad hemsida, bra paketerat och snabb leverans. Tiptop upplevelse!

Antwoord van SoPosters
Min plansch med ram kom hem blev glatt överraskad att planschen satt i ramen redan
Allt gick perfekt

Jättenöjd!
Snabb leverans, bra paketerat och bra kvalitet.

Antwoord van SoPosters
Fantastiska och unika tryck på väldigt bra papperskvalitet. Och verkligen prisvärt för den kvaliteten! Så nöjd!

Antwoord van SoPosters
Fina posters trycka på fint papper, känns riktigt exklusivt! Stor variation bland motiv att välja mellan och snabb leverans. Jag är så nöjd!

Antwoord van SoPosters
Mycket fina posters i bra kvalitet!
De hittade hem till mig snabbt och lätt och tycker mycket om färg och form på dem. Gillar utbudet och de konstnärer och kreatörer som medverkar.

Antwoord van SoPosters
Så nöjd med Soposters som leverantör och återförsäljare! Jättefin kvalitet på trycken och alltid snabb leverans. Bästa servicen. Kan verkligen rekommendera Soposters!!

Antwoord van SoPosters
Superbra! Både som leverantör och återförsäljare. Även väldigt bra kundservice och snabb leverans.
100% nöjd, rekomenderar starkt!
//Lisa

Antwoord van SoPosters
Snabb leverans, fint bemötande och bra kvalité på pappret. Gillar hållbarhetstänket och att mina posters inte har levereras från andra sidan jorden.
Jätte fina posters med unika motiv. Mycket bra kvalitet på pappret. Trevlig och snabb service, man kan inte vara annat än mycket nöjd!!! 👍
Mycket nöjd med Soposters! Trevligt bemötande, snabba och säkra leveranser. Och framförallt mycket snygga posters!

Antwoord van SoPosters
Snabb leverans och riktigt fin papperskvalité, kändes lyxigt att få paketrullen.