Jeg bestiller nogle bambus sokker, og opdager at jeg har fået bestilt lange sokker. Jeg skriver til dem at det var en fejl og det skulle have været ankelsokker. Inden de svare og cirka 3 timer eft... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi har gennem mange år, med stor tilfredshed, handlet vores bambus strømper hos sortesokker.dk En enkelt gang har vi oplevet en fejl på et produkt, hvor vi kontaktede virksomheden pr e-mail.... Toon meer
Købte i uge 3 10 par sokker. Modtog hurtigt min bestilling,men ved gennemgang af sokkerne var der desværre en sok med et lille hul. Dette gjorde jeg opmærksom på med et billede af sokken. Der blev st... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alt som forventet. Kassen tingene ankom i var gået temmelig meget i stykker men lod til at være pakket fint, så det er nok nærmere et problem med postvæsenet. Edit: Blot til uddybning efter... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Vallensbækvej 22A, 2605, Brøndby, Denemarken
- hej@sortesokker.dk
- sortesokker.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Skuffende
40-47...
Er 43-44. De strammer og virker kunstige selvom der reklameres om masser af bomuld :( Har ikke vasket dem, så det er ikke det. Datoen jeg har sat er efter at have prøvet 2. par indenfor en uge.
Varen er i top kvalitet samt hurtigt…
Varen er i top kvalitet samt hurtigt levering dag til dag
Super kundeservice og god kvalitet
Nemt at bestille og finde den kvalitet der ønskes. Fik leveret for lidt, men fik hurtigt svar fra kundeservice og der blev straks eftersendt det manglende. Fik tilbud om refundering - men valgte selv eftersendelse.
Indtørret appelsinskræl i mellem sokkerne
Jeg købte en 5-pakke med sokker, men mellem sokkerne lå en indtørret appelsinskræl.
Ikke jordens undergang, men stadig lidt ulækkert.
Mit største problem er egentlig, at jeg flere gange har skrevet til deres kundeservice flere gange og aldrig har hørt noget
Opdateret: Problemet er løst.

Mediano
Fin service. Køber fast hos dem pga. deres Mediano-sponsorat.
Mener selve indkøbet er vildledende
Mener selve indkøbet er vildledende, man sælger sokker i 5 stk pak, man når man vælger 1 pak under bestilling, kan man min vælge 5. Så vildledes man til at tro man køber 5 pakker a 5 stk. Det er ikke i orden

Antwoord van Sortesokker.dk
Hurtig levering og god info hele vejen…
Hurtig levering og god info hele vejen igennem, og en ordenlig kvalitet.
skrøbelige sokker
Jeg købte 20 par bambussokker i januar. Sokkerne er rare at have på, pasformen er fin osv. Men de går meget nemt i stykker, især i hælen og ved storetåneglen, og de er ikke brugt mere end 3-4 gange.

Antwoord van Sortesokker.dk
Fine priser, gode strømper og hurtig levering
Fine priser, gode strømper og hurtig levering. Jeg handler engang igen.
Hurtig levering og de skønneste sokker…
Hurtig levering og de skønneste sokker i str. 47, som er svært at finde i Esbjerg
Simpelthen den bedste service
Simpelthen den bedste service
Selv retursager er en helt fornøjelse👏👏
Har brugt deres bambussokker i flere år…
Har brugt deres bambussokker i flere år nu, og bestilt flere gange - Super tilfreds. Sokkerne er bløde og behagelige, og de sender hurtigt og effektivt
Hurtig levering og super bløde sokker 👍👍
Hurtig levering. God kvalitet! Dog ikke økologisk bambus, derfor kun 4 stjerner!
Markedets bedste strømper
Nu gå jeg i sort
Bedre kvalitet end forventet, meget god pris, hurtig og ukompliceret levering med PostNord. What's not to like 😍
super hurtig levering af sokker
super hurtig levering af sokker, og dejlig nemt at bestille til god pris 🎊🎉👍🏻tak 🙏🏻
Kæmpe anbefaling
Havde sagt til mig selv, at jeg ville vente med at anmelde sokkerne, til de var gennemtestet - men det er svært når man er blevet så positiv overrasket over sokkerne allerede efter kun at have brugt 3 par.
Led meget under sure tæer, med sure sokker og sure sko til følge. Sidder meget stille og kunne nogle gange ikke holde mig selv ud, og det var pinligt når der var kunder. Havde hørt bambus sokker skulle være bedre - havde købt 10 par, og nu har jeg bestil 10 mere til mig selv, og 20 par til fruen, og nu ryger alt andet ud.
Kæmpe anbefaling herfra.
Et lille indskud, er at sokkerne strammer lidt om anklen på mig, men jeg har også kraftige knogler som man siger