SoSchjelde Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte bogen, Resten gør forskellen onsdag aften og har hentet pakken lige over middag fredag. Kan det gøres hurtigere - NEJ Medsendte skind og lynlås falder lige i min smag. Og så et håndskreve... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet hos Tine mange gange, og er en meget glad "stamkunde". Jeg får altid de varer jeg regner med. Kvalitet og håndarbejde er i top, min varmeste anbefaling til Tine fra Soschjelde. Har j... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Meget fine mærker, og fin kundebetjening da de først afsende mærker ikke kom frem blev der sendt nyd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg sendt mail 2.juledag. Jeg havde ingen forventning om svar før tidligst 1.hverdag efter jul. Der kom svar nærmest straks, fejlen på hjemmesiden blev rettet, jeg kunne bestille, jeg fik bekræftelse... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tassenwinkel

Geschreven door het bedrijf

SoSchjelde tilbyder et udvalg af håndlavede lædertasker og strikketilbehør. Vores produkter er skabt med omhu og bruger overskudslæder fra møbelproduktion for at minimere spild. Med et enkelt design inspireret af nordisk stil, stræber vi efter at levere kvalitetsprodukter til kunder, der værdsætter både stil, funktionalitet og bæredygtighed. Vores lædertasker, fra rummelige shoppers til elegante clutches og praktiske toilettasker, er designet med inspiration fra den enkle og tidløse nordiske stil. Vi tror på, at ansvarlighed ikke behøver gå på kompromis med luksus, og hver taske fortæller en historie om stil med en positiv indvirkning på miljøet. For de, der elsker at strikke, har vi skabt et udvalg af håndlavet strikketilbehør med høj funktionalitet. Vores strikketasker er ikke blot designet til at være smukke, men også til at være praktiske, med rummelige lommer og smart opbevaring, der gør strikkeoplevelsen endnu mere fornøjelig. Etuier til strikkepinde og andet udstyr er også en del af vores kollektion, alt håndlavet med fokus på kvalitet og brugervenlighed.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Resten gør forskellen

Kan det gøres hurtigere - NEJ
Medsendte skind og lynlås falder lige i min smag. Og så et håndskrevet kort. Så bliver man glad.
Super service.

21 november 2025
Review zonder uitnodiging

Lækker bog

Jeg købte en bog, som lige passer til mig og min hobby. Elsker den. Så var der også overraskelse med i form af skindrester til at sy til noget af det, som er i bogen.
Den kom til aftalt tid.

4 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anmeldelse af webshop og bog

Jeg har lige købt den nye bog "Resten gør forskellen" via SoSchjelde,s webshop. Det fungerer 100 % og det er den lækreste bog, jeg længe har haft i hænderne. Kvalitet hele vejen, efter min mening.

2 oktober 2025
Logo SoSchjelde

Antwoord van SoSchjelde

Tusind tak Alice, det er jeg virkelig meget glad for at høre. Det har også været mit mål, så dejligt du synes det er lykkedes. God fornøjelse med bogen. Tag mig gerne på sociale medier, hvis du har lyst 🥰.
Mange hilsner Tine/SoSchjeldd

God oplevelse

Hurtig levering, og et håndskrevet kort med. Det betyder, at jeg ikke bare er en anonym kunde, men en hun sætter pris på.

2 oktober 2025
Logo SoSchjelde

Antwoord van SoSchjelde

Tusind tak, nej du er bestemt ikke bare en i mængden. Tak for din tid her og god fornøjelse med bogen.

Tine/SoSchjelde 😀

Lees meer over geverifieerde reviews.