Voor de 2e keer een eigen agenda gemaakt en besteld, ik wil niks anders meer! Het proces is super makkelijk en het systeem gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Er is ruime keuze uit veel opties en j... Toon meer
Dit bedrijf mag NOOIT stoppen!! Ik kan niet meer zonder. Ik wil echt nooit meer een andere agenda. Als ik meer sterren had kunnen geven dan had ik dat gedaan. Ik heb nu mijn tweede agenda besteld... Toon meer
De agenda is echt serieus super mooi. Ben er heel blij mee! Prachtige foto op de voorkant, drukwerk is mooi, stevig papier en helemaal de persoonlijke indeling natuurlijk… Klein minpunt, beide best... Toon meer
Makkelijke tool om agenda vorm te geven zoals je wenst. Het finaal product is net zoals het ontwerp. Enkel foto op cover is van semi slechte kwaliteit. Al bij al zeer tevreden van het resultaat.
Over So Typical Me
We’re So Typical Me. We believe that the best planner is created by you!
With So Typical Me, you can easily create the best custom planner or notebook for you and your life. Customize every detail: design a cover that brings you joy and motivation, and compose a layout that helps you keep track of what is important to you.
- Choose your own start month (it’s never too late in the year for a new custom planner!)
- Add custom events: birthdays, anniversaries or maybe little reminders of how awesome you are?
- Upload your own cover image or choose from our gallery of unique options
- 3 different sizes available: Petite A6, Classic A5 or a Large B5 with Hardcovers
- Printed on high quality 3.8-ounce/110 gsm Amber Graphic paper
- Printed on order, assembled by hand
- All customizations are included in the listed price - no hidden fees here!
BOX 3101, 35043, Växjö, Zweden
- info@sotypicalme.com
- sotypicalme.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mooie agenda van goede kwaliteit en…
Mooie agenda van goede kwaliteit en levering was in goede verhouding met bestellen van maatwerkproduct.
heerlijk dat je kunt kiezen
Ik vind het heerlijk dat je kunt kiezen hoe je je eigen agenda indeelt. Zo kon ik kiezen wat werkt voor mij!
Wat ik wel echt jammer vind is dat er geen A4 formaat agenda is. Dat zou voor mij nog beter werken. Ik heb nu toch te weinig schijfruimte en kan daardoor niet altijd goed lezen wat ik heb opgeschreven en het zou meer overzicht geven

Antwoord van So Typical Me
mooie planner naar eigen ontwerp
Prima planner, met week-verzicht naast elkaar op twee bladzijden.

Verwachting nagekomen
Mooie agenda. Precies zoals besteld. Stevige kast. Levering op tijd
Fantastische en duurzame producten
Fantastische en duurzame producten, geheel aan te passen met veel opties, snelle levering.
Zeer tevreden, terugkerende klant
Sinds 3 jaar koop ik hier mijn agenda en ik wil niet meer anders!
Mooie agenda
Makkelijk te ontwerpen, veel keuzemogelijkheden, snelle afhandeling en verzending. Blij mee.
Veel opties en mooie achtergrond stijlen
Een hele brede keuze aan mogelijkheden. Fijn hoe je pagina's kan kiezen, en alternatieven voor de maandoverzichten wanneer je die niet gebruikt. Het enige onduidelijke was de eindvolgorde van mijn extra pagina's, maar bij het ontvangen bleek het voor mij zeker praktisch ingedeeld, dus geen klagen. Leuk dat er stickers bij zaten, die had ik niet verwacht. Ze zijn gevarieerd en een leuke stijl.
Leuke keuzes voor de achtergronden, randjes, voorkant en achterkant. Heel blij met het resultaat!

Antwoord van So Typical Me
Voldoet aan alle beloftes!
Voledoet aan alle verwachtingen, ook heel veel keuzevrijheid en dat voor een goede prijs ook nog!
Mooie agenda snel geleverd
Mooi
De agenda is echt serieus super mooi. Ben er heel blij mee!
Klein minpunt, beide bestelde agenda’s kwamen met een kleine beschadiging aan met de post. Ze waren stevig verpakt maar kennelijk niet afdoende. Nu is een agenda toch een gebruiksvoorwerp, dus vroeg of laat… maar toch jammer.
Ondanks dat, ik denk dat ik hem volgend jaar weer bestel!

betrouwbaar
betrouwbaar
vlotte levering
mooie kwalitatieve agenda zoals weergegeven in het uitgebreide programma

Super !!
Super om zelf je planner samen te kunnen stellen. Eindelijk eentje waar ik alles in kwijt kan. Zowel zakelijk als privé
Super fijne agenda met veel mogelijkheden
Snelle levering en ik vind het een uitkomst dat ik zelf mijn agenda kan samenstellen en dus kan afstemmen op mijn behoeften
Super fijn en snel weer geholpen
Super fijn en snel weer geholpen, helemaal happy met het resultaat, voor volgend jaar toch weer een grotere, maar ach, wilde weer wat anders proberen!