Soullix Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var supernemt at bestille. Dejligt at der var flere betalingsmuligheder, herunder mobilpay 🙏 sitet var nemt og overskueligt. Nu glæder jeg mig bare til at modtage ordren 💦

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt at bestille Webside kører upåklageligt Nemt overblik mht rabatter samlet pris osv Er sendt afsted som de lover, har dog ikke modtaget pakke endnu bestilte ellers for 6 timer siden 😂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg løber ca. 10 km. hver 2. dag, og allerede efter to ugers brug to x dagligt (morgen og middag), mærkede jeg en markant forbedring af mit energi-niveau. Mit hoved føltes også generelt 'klarere/skar... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super glad for de 3 HYDRIX flasker Kvalitets hydrogen flasker, flot design og pænt pakket ind Top god service. Hurtig levering

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Soullix er et dansk brand, der laver gennemtænkte produkter til hverdagen. Vi tror på kvalitet, der holder. Materialer, der kan mærkes. Og enkle løsninger, der gør en reel forskel over tid.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig nemt st bestille og god i…

Utrolig nemt st bestille og god i formation om produktet samt levering

18 augustus 2026

Tak Carsten.

Vi bruger meget tid på at forklare produktet ordentligt frem for at oversælge det, så det er rart at høre, at det virker.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klasse produkt og hurtig levering

Klasse produkt. Bliver brugt hverdag, og kan mærke tydelig forskel.
Og virkelig hurtig levering! 5 stjerne herfra 🤩

14 augustus 2026

Antwoord van Soullix

Tak Victor. Dejligt at du kan mærke forskel, og endnu bedre, at den bliver brugt hver dag 💧

Super god oplevelse

Super god oplevelse! Hurtig levering, lækkert produkt og virkelig god service.

8 augustus 2026

Antwoord van Soullix

Tak Philip. Kort, men det siger det hele.

God fornøjelse med flasken.

Fed drikkedunk

15 augustus 2026

Tusind tak, Dawod! 🙌

Mega fedt at høre, at du er glad for den. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nem måde at få mere hydrogen

Super nem måde at få mere hydrogen. Dejligt med et alternativ til at få det hos onethirtylabs

5 augustus 2026

Tusind tak, Nicki! 🙏

Dejligt at høre, at flasken gør det nemt at få hydrogen ind i hverdagen.

Vi sætter virkelig pris på din anmeldelse 💙

Virkelig fantastisk vandflaske

Virkelig fantastisk vandflaske. Jeg husker at få drukket mere vand, og så er det jo med hydrogen som hjælper på min restitution efter træning! 🤩
Kan kun anbefales 👌🏽

Hvor er det fedt at høre, Kasper! 🙌

Især at du oplever, at flasken får dig til at drikke mere vand.

Tusind tak for anbefalingen og de 5 stjerner 💙

Topklasse kvalitet!

Tusind tak, Hjalte! 🙏

Det betyder meget at høre, at kvaliteten lever op til forventningerne. Tak for de 5 stjerner!

Det fungerer vildt godt!

Det fungerer vildt godt! Jeg købte en flaske, og jeg drikker meget mere vand end jeg plejer. Kæmpe anbefaling🤝

Tusind tak, Lærke! 💙

Mega fedt at høre, at du både er glad for flasken og oplever, at du får drukket mere vand. Tak for den kæmpe anbefaling 🙌

Købte en vandflaske

Købte en vandflaske! Den virker som den skal, og jeg kan tydeligt mærke forskel i min hverdag🤘🏽

19 mei 2026

Tusind tak, Julius! 🙏

Det er virkelig dejligt at høre, at flasken fungerer som den skal, og at du allerede kan mærke en forskel i hverdagen.

Tak for de 5 stjerner 💙