Snelle corecte levering, mooie prijs! Door de duidelijk geschreven recentie heb ik deze aankoop gedaan. Had niet eerder van deze artiest gehoord.😮 Top artiest! Complimenten voor Sound for sure.... Toon meer
Ik kwam via Google-Search terecht bij de tweede hands PL's van Sounds-for-Sure. De platen keuze was ruim en ik ben erg tervreden over de uitstekende & snelle levering van het platen pakket. Ongetwi... Toon meer
lp Prelude - How long is forever snelle levering, lp was zeer goed, zoals beschreven, hoes is netjes, alles goed verpakt. Nostalgisch vliegtuigje zat erbij als extra,goede service en vriendelijkh... Toon meer
Sounds for Sure is een webwinkel die zich met name bezighoudt met de verkoop van tweedehands vinyl LP's tegen aantrekkelijke prijzen. Het aanbod bestaat overwegend uit 60's, 70's en 80's pop en rock platen. Sounds for Sure heeft klantentevredenheid als hoogste prioriteit. Tweedehands items worden met grote zorg en aandacht beoordeeld op kwaliteit, welke helder wordt weergegeven bij de betreffende artikelen. Vanzelfsprekend biedt Sounds for Sure garantie op elk aangekocht artikel.
Wilgenhof 12, 3355PA, Papendrecht, Nederland
Alles goed verpakt en de LP's precies in de staat zoals beschreven. Niet duur ook. Heel erg blij mee!

Antwoord van Sounds for Sure
Snelle verzending, leuk aanbod en persoonlijke service.

Antwoord van Sounds for Sure
Snelle verzending, prettige persoonlijke communicatie, en een eerlijke beoordeling van de kwaliteit van het product (VG+ is VG+). Fijn!

Antwoord van Sounds for Sure
Snelle levering, topkwaliteit van de bestelde artikelen tegen een prima prijs. Ben er zeer blij mee!

Antwoord van Sounds for Sure
Aandacht voor vinyl en fijne persoonlijke benadering. Ik kan deze winkel alleen maar aanbevelen!

Antwoord van Sounds for Sure
Prima afhandeling van de bestelling. Alles was goed verpakt en in orde.

Antwoord van Sounds for Sure
goude oudes om terug te vinden! :)

Antwoord van Sounds for Sure
LP's van prima kwaliteit. waren heel degelijk verpakt. Levering en aankondiging er van waren heel goed en snel.

Antwoord van Sounds for Sure
Snelle, complete levering en alle platen waren om perfecte staat!

Antwoord van Sounds for Sure
Vlotte duidelijke afhandeling en levering, zeer goed verpakt, en vinyl in prima staat. kortom een aanrader.

Antwoord van Sounds for Sure
Een fijn en vriendelijk winkeltje!
Ben blij met de producten dat ik besteld heb en de snelle levering.
Bedankt!

Antwoord van Sounds for Sure
Zeer goede, snelle en persoonlijke service! Bezorging binnen 2 dagen, ondanks de drukte bij de bezorgdiensten. Er zat een persoonlijk kaartje bij, erg attent. De LP was goed verpakt, helemaal gaaf bezorgd. Ik zou deze zaak zeker aanraden. Tegen zo'n service en liefde voor muziek kan een grote keten of online winkel zoals bol.com niet op.

Antwoord van Sounds for Sure
De bestelde lp's heb ik de volgende dag opgehaald. Hij wist dat ik lopend kwam, dus de lp's zaten al netjes in een tasje!
Als hij had gezegd dat ze nieuw waren, had ik het ook geloofd, ze zagen er perfect uit!!

Antwoord van Sounds for Sure
goede en snelle afhandeling en scherpe prijzen
het aanbod 2e hands vinyl is niet erg ruim maar voldoende
kortom een prima adres

Antwoord van Sounds for Sure
Zeer snelle levering. De website is informatief en betrouwbaar. De prijzen zijn zeer fair. Zal zeker weer gaan bestellen.