Bedrijf heeft geantwoord
Mega glad for mine produkter, har købt sort/gold og grå og føler jeg kan matche det virkelig godt med min tøjstil, det et dejligt Flex når man lige hiver den op a lommen og kan lugte sig selv haha fed... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Som titlen fortæller så er Sovana virkelig et produkt jeg ikke vidste jeg manglet. Jeg er tit på farten i forbindelse med mit studie, fitness og arbejde. Jeg har altid haft min store prada parfume... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Holder din parfume heller ikke nok i løbet af dagen? - Nu kan du forblive velduftende med en parfumebeholder fra Sovana. Præsenter din signaturduft med stil og prestige ved hjælp af vores eksklusive og genopfyldelige parfumebeholdere. Sovanas kompakte størrelse og design gør det nemt at få plads til den i lommen, træningstasken eller enhver anden rejsebagage.
København, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Mega lækker kvalitet og fungerer godt!
Nem at genopfylde og virker praktisk
Øjenåbner for mig.... Har aldrig rigtig tænkt over at jeg havde behov for denne beholder inden jeg prøvede den af. Nu har jeg den med mig på farten - det er perfekt!

Antwoord van Sovana
Et virkelig klasse produkt. Stilrent, simpelt og nemt at transportere.
5 store stjerner herfra!!

Antwoord van Sovana
Pakkerne var mega fede! Jeg købte to, en sort og en blå, og de var altså også virkelig flotte – fik dem bare et par dage efter jeg havde bestilt. Nu går jeg aldrig hjemmefra uden dem. De er nemme til brug, simple, stylish, og jeg altid velduftende fra nu af, tak for det👍🏽

Antwoord van Sovana
Jeg er typen, der altid har en parfume med mig, så jeg altid dufter godt. I forbindelse med min kommende rejse besluttede jeg mig for at prøve de små beholdere. Jeg er overlykkelig over produktet – både designet og farverne! Det er nemt at anvende og virkelig en lifesaver i dagligdagen, og jeg er sikker på, at jeg vil få stor glæde af det på min rejse. Så simpelt, men alligevel virkelig nyttigt!

Antwoord van Sovana
Jeg har en Sovana parfumebeholder, og jeg synes virkelig, den er lækker. Guiden, der medfølger er super brugervenlig. Jeg har den altid med i tasken!

Antwoord van Sovana
Supergod service, lækre produkter, hurtig forsendelse!

Antwoord van Sovana
Den kan tages med alle steder og fylder ikke meget👍🏼👍🏼

Antwoord van Sovana
Perfekt til at have med i tasken samtidig med at det er et super flot design! Især den lyseblå farve er smuk. Kan kun anbefales herfra!

Antwoord van Sovana
Meget fin kvalitet til prisen. Hurtig levering.

Antwoord van Sovana
Elsker dette produkt, så nemt at bruge og have med over alt, uden at tage for meget plads i din taske🤩.

Hurtig levering.
Godt produkt.
God Pris.
Kan man ønske andet👍🏽👍🏽

Antwoord van Sovana
“Sovana” produkter er meget komfortable til rejser. Jeg købte dem til mig selv, da jeg rejser ofte, og store formater er upraktiske for mig, men jeg vil altid gerne have min yndlingsparfume ved hånden. Jeg kan også godt lide, hvordan det ser ud; jeg har den gule og den blå, og den blå er min favorit. Meget enkelt, men komfortabelt. Jeg anbefaler det til alle, især hvis du ligesom mig elsker at rejse, men ikke ønsker at belaste dig selv med ekstra vægt. Jeg vil også gerne fremhæve emballagen, da jeg elsker at lægge mærke til små detaljer. Emballagen er generelt meget sød. 💔

Antwoord van Sovana
Virkelig udført og gennemtænk produkt, kan varmt anbefales ! Noget du ikke vidste du manglede!

Antwoord van Sovana
Sovana er sådan et godt, praktisk og veludført produkt. Det er noget jeg bruger til dagligt, kunne ikke være mere tilfreds med mit køb😍

Antwoord van Sovana
Super produkt, ville helt klart købe dem i alle farver

Antwoord van Sovana
Lees meer over geverifieerde reviews.