Door externe omstandigheden in bezit gekomen van twee flessen. Deze wil ik retour brengen, maar al dagen via telefoon, sms en email geen enkele reactie. 50 euro statiegeld per fles, en zie maar dat... Toon meer
Spacegas heeft mijn bestelling keurig verzorgd en snel afgeleverd, met een cadeautje erbij. Ik was blij verrast. Ien Doddema
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Leverancier voor lachgas en toebehoren. Spacegas biedt ook lachgasservice voor evenementen aan.
Beek en Donk, Nederland
- +31636202779
- info@spacegas.nl
- spacegas.nl
Niet bereikbaar
50 euro statiegeld per fles, en zie maar dat je het terug krijgt.
Spacegas heeft mijn bestelling keurig…
Ien Doddema
Beteld op maandag en op donderdag nog…
Beteld op maandag en op donderdag nog niets ontvangen
Op 5 mei een bestelling geplaatst
Op 5 mei een bestelling geplaatst. Op 12 mei een mailtje gestuurd met de vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Tot op heden geen antwoord. Dit is waarschijnlijk dan ook gelijk de laatste keer dat ik wat heb besteld bij hun. Gewoon diep triest.
Slechte ervaring. 50 euro betaald voor helemaal niks.
Er is inmiddels contact met me opgenomen en administratief is het prima afgehandeld. Ik heb m'n geld netjes teruggestort gekregen met daarbij een welgemeend excuus. Daarom wil ik graag mijn onderstaande review rectificeren en de beoordeling upgraden naar 4 sterren!!
Ik moet voor 1 ster kiezen maar eigenlijk is het 0!!
Ik heb betaald en niks ontvangen.
Heb ze inmiddels ook nog ergens anders moeten kopen omdat ik ze nodig had. Dubbele kosten dus.
Via mail de bestelling geannuleerd en voicemail ingesproken. Totaal geen reactie op gehad.
Nu maar hopen dat ik m'n geld nog terug krijg en als dat niet kan alsnog de patronen geleverd.
Nu heb ik 50 euro betaald voor helemaal NIKS!!
Als het geregeld wordt zal ik dit in een positieve review herschrijven.
Snelle levering en goede kwaliteit gas!
Ik heb het product 10 dagen geleden…
Ik heb het product 10 dagen geleden gekocht en heb het nog niet ontvangen, wat is deze slechte service?
Top service en snelle levertijd
Vrijdag 7 januari besteld
Vrijdag 7 januari besteld, levering de volgende dag, ik wacht 4 dagen later nog altijd op levering en 2 mails blijven onbeantwoord. Mijn ervaring tot nu toe, slecht
2 weken stilte
Online een lachgastank besteld voor nieuwjaar. Na 2 weken nog niks van Spacegas gehoord. Inmiddels heb ik er 2 mailtjes achteraan gestuurd waar ik ook geen reactie op heb ontvangen. Wel 2 herinneringsmails ontvangen of ik de bestelling wil beoordelen, wat ik bij deze dan maar doe.
Bestelling gedaan, niks ontvangen, geen reactie
Bestelling gedaan, zou binnen 1 werkdag geleverd worden. Inmiddels weken verder. Geen reactie op mail, chat of whatsapp en bovenal geen spullen geleverd.
Jammer dit.
Super fijn bedrijf paar dagen geleden…
Super fijn bedrijf paar dagen geleden besteld vandaag in huis Super vriendelijk klantvriendelijkheid is er aan te bevelen deze site super bedankt
Er ging vanalles fout op post nl
Er ging vanalles fout op post nl. Bestelling is woensdag gedaan en is er nog steeds niet op track en trace zou hii al geleverd moeten zijn

Antwoord van Spacegas
niks is gekomen en niemand antwoord op…
niks is gekomen en niemand antwoord op email ik heb geen gegevens gekregen op men email voor de items te tracken en ten miste te weten waneer het komt

Antwoord van Spacegas
Ik had een blauwe demper besteld
Ik had een blauwe demper besteld, maar hij is zilver. Werkt verder wel hoor, maar toch jammer.

Op woensdag besteld
Op woensdag besteld, zaterdag nog steeds niks gehoord. De bestelling is schijnbaar in behandeling maar we zullen het zien. Ik zou hier in de toekomst in elk geval niks bestellen.

Top leverancier
Meerdere bestellingen geplaatst altijd op tijd geleverd en zonder gedoe. Zeker een aanrader. Ook op verschillende locaties.