Niklas fra Spanrep har været og repareret vores opvaskemaskine. Meget behagelig ung mand, der hurtig fandt ud af, hvad problemet var. Bestilte reservedel og kom i ugen efter og lavede den. Begge g... Toon meer

Analytisk tilgang. Havde besøg af Martin R. Bragte høje kompetencer ind i mit køkken. Ordnede fejlen og indstillede i øvrigt min opvaskemaskine. Dagen efter, opfølgende telefonopkald for at høre om al... Toon meer

Jeg har ikke tjekket om min vaskemaskine virker endnu, men rigtig god service fra vedkommende der skiftede min defekte dør på vaskemaskinen. Stort tak til ham - send lige roserne videre. Dbh. Maria (... Toon meer

Som altid, en rigtig behagelig reparatør. Rigtig fin service, dygtig mand der bliver ved til fejlen er fundet. Han møder i hjemmet velforberedt, høflig og venlig. Bestemt en mand der er værd at sende... Toon meer

4,7

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,7

Alle reviews

43 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Han er dygtig til det

Han er dygtig til det, han gøre, og er god til at kommunikere.
Fortælle hvad der er galt med opvaskemaskine. Og skifte noget ledning. Efter han er kørt, tænder jeg for den, og den kører bare igen. Jeg ér super glad. Tusind tak

12 december 2024

Svindel firma pas på dette firma ?

Svindel firma pas på dette firma ?
De flyttede service på min vaskemaskine til tids punkt hvor jeg ikke kunne være hjemme jeg prøve forgæves at kontakte firmaet i 4 timers telefon kø hver gang jeg var først i køen røg jeg igen ned som nummer 5 meget underligt de svare ikke på mails så plate service montøren en skrue i pumpen så jeg endte med en regning som ellers var aftalt så lad være med at lukke dette firma ind i jeres hus varen er købt i Elgiganten de vasker bare hænder ved håndvasken Samsung fra skriver sig et hver ansvar så på pas jeres penge handel et andet sted hver de ved hvad service er føj hvor er C.J hvidevare service et svindel firma

11 december 2024

Havde en tekniker ud at lave min…

Havde en tekniker ud at lave min Samsung fryse skabs dør, har kun varme anbefalinger🙏🙏🙏 hurtig, effektiv og meget professionelt arbejde, Alt i alt en meget positiv oplevelse.
En tekniker som virkelig har styr på sit arbejde ☺️🙏

29 oktober 2024

Is dit jouw bedrijf?