Skulle bruge en Gemina Termix, de havde to modeller en billig unden udvendig display og en lidt dyrere med udvendig display. Valgte den lidt dyrere da jeg fortrækker at kunne se hvis der... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg stod og manglede byggematerialer akut. Fandt det jeg manglede på sparpaavvs.dk, til under halv pris af hvad Stark, AO mm. forlangte for tilsvarende. Jeg ringede til kundeservice og fortalte de... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er en af Danmarks billigste internet-butikker indenfor vores fag med et stort vareudvalg og den hurtigste levering. Kontakt os på telefon eller e-mail, vi har åbent i dagtimerne og er altid klar til at rådgive dig.
Skjulhøj Allé 20, 2720, Vanløse, Denemarken
Heeft 55% van zijn negatieve reviews beantwoord
Valgte den lidt dyrere da jeg fortrækker at kunne se hvis der skulle opstå fejl i systemet.
Desværre kunne de ikke levere denne model men tilbød mig “en lidt dyrere model til samme pris”.
Fedt!
Men, det var altså den billigere model hvor de lige havde hævet prisen. Kunne stadig se den tidligere pris, på Googles søgning men linket viste nu en ny højere pris.
Flinke mennesker, men den der var lidt for smart i en fart.
Til info: Der er ingen forvirring, man forsøgte at sælge mig en unit der stod til 16.931, til 18.500.

Nemt og enkelt køb
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Sparpaavvs.dk. Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge, og hele bestillings- og betalingsflowet fungerede hurtigt og enkelt.
Det var også positivt, at varen var på lager, så man ikke skulle vente unødigt. Alt i alt en god og problemfri oplevelse.
Rigtig god oplevelse med Sparpaavvs!
Jeg bestilte via deres hjemmeside, og hele processen var nem og overskuelig. Leveringen var hurtig, og produkterne levede fuldt ud op til forventningerne. Kvaliteten var i top, og priserne er meget konkurrencedygtige.
Gennem sparpaavvs.dk sparede jeg rigtig meget på mine vvs artikler til mit badeværelse. Fik allerede artiklerne dagen efter bestilling og alt var helt i top
Min anbefaling til alle jer “‘gør det selv folk” er absolut at købe det I skal bruge gennem sparpaavvs.dk
de snyder med førpriser så kunderne tror der er stor rabat.
du skal ikke handle ved dem
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos sparpaavvs med deres leveringstid og deres gode service
Jeg fra købt Vola armatur til mit nye badeværelset.
Til en super god pris
Priserne på sparpaavvs.dk er skarpe, og jeg føler virkelig at jeg har fået meget for pengene
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Sparpaavvs. Jeg bestilte et toilet gennem dem, og hele processen forløb fuldstændig problemfrit. Bestillingen var nem at lave, leveringen kom til tiden, og kommunikationen undervejs var klar og professionel.
Det er tydeligt, at de har styr på deres arbejde og lægger vægt på god kundeservice. Alt fungerede præcis som aftalt, og jeg følte mig tryg gennem hele forløbet. Jeg kan klart anbefale dem til andre, der har brug for en pålidelig VVS-leverandør.
En rigtig positiv oplevelse!
Det forlyder, at virksomheden er taget under konkursbehandling. Lad for guds skyld være med at handle der. I vil højest sandsynligt aldrig modtage jeres varer.

Antwoord van Sparpaavvs.dk
Den 12/3-26 købte jeg en vare for 168,50 kr og modtog dagen efter en mail fra sparpaavvs, at min vare var gået i rest. Siden har jeg ikke hørt fra dem!!
Jeg har forgæves sendt dem mails men intet sker.
Er firmaet mon under konkursbehandling ? De svarer ikke mails og afviser kontakt via telefon. Man oplyser ved opkald at man er underbemandet, har sygdom eller bare for travlt til at svare. Har prøvet flere gange med kontakt. Og sendt mail med ønske om kontakt. Intet sker. Det tyder på at firmaet er i vanskeligheder, hvilket jeg nu må meddele den producent som bruger dem som salgskanal. Vi har jo brug for at komme videre med vores oprindelige udfordring.

Antwoord van Sparpaavvs.dk
Jeg bestilte i december et Vola produkt. Det var ridset ved ankomst. Efter adskille forsøg på at kontakte Sparpaavvs lykkes det endeligt at får konkluderet at de ville sende det tilbage til Vola. Nu er det ikke længere muligt at komme i kontakt med dem. Intet produkt og de har mine penge. Deres telefon virker heller ikke længere.

Antwoord van Sparpaavvs.dk
Havde bestilt 5 varer, hvorefter ordren bliver bekræftet. 14dage efter får jeg en mail om at ordren er gået i rest. Jeg forsøger at ringe til deres kundeservice, men deres telefoner er midlertidigt ude af drift, så jeg skriver til deres kundeservice og får intet svar, derefter skriver jeg igen, at eftersom jeg ikke får svar, bedes de annullere hele ordren. Flere dage efter får jeg svar om at ordren er annulleret.
SVAR 17/4-26
Jeg har ikke hørt/set noget rygte om jeres konkurs!
Dette var blot en antagelse, idet I ikke svare jeres kunder eller kommer med en uddybelse af jeres meget ringe service og håndtering af min ordre, I spildte 2 uger af min tid, som kunne have været undgået ved simpelt kundeservice håndtering! Dybt utilfredsstillende netshop I kører !

Antwoord van Sparpaavvs.dk
Jeg bestilte nogle varer 11/3 med leveringstid "1-3 dage". Nu er det den 22/3 og jeg har stadig ikke modtaget mine varer. Deres telefon er "midlertidigt lukket" og de svarer ikke på mail.
Dårlig oplevelse.
Gode priser & INGEN service
Sørg for at købe det rigtige, der er INGEN hjælp at hente hvis du køber forkert størrelse eller skal bytte noget, hverken pr telefon eller mail !

Antwoord van Sparpaavvs.dk
Der bliver ikke svaret på mails.
De påstår 1-3 dages levering, men efter 6 dage (5 hverdage) er pakken ikke engang sendt. Kan ikke annullere den da ordre bliver “behandlet”

Antwoord van Sparpaavvs.dk
Bestilte vare søndag er ikke blevet sendt endnu torsdag kan ikke komme i kontakt med dem

Antwoord van Sparpaavvs.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.