Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Skulle bruge en Gemina Termix, de havde to modeller en billig unden udvendig display og en lidt dyrere med udvendig display. Valgte den lidt dyrere da jeg fortrækker at kunne se hvis der... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg stod og manglede byggematerialer akut. Fandt det jeg manglede på sparpaavvs.dk, til under halv pris af hvad Stark, AO mm. forlangte for tilsvarende. Jeg ringede til kundeservice og fortalte de... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Badkamerinstallateur

Geschreven door het bedrijf

Vi er en af Danmarks billigste internet-butikker indenfor vores fag med et stort vareudvalg og den hurtigste levering. Kontakt os på telefon eller e-mail, vi har åbent i dagtimerne og er altid klar til at rådgive dig.

3,4

1 ster

Heeft 55% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Skulle bruge en Gemina Termix

Valgte den lidt dyrere da jeg fortrækker at kunne se hvis der skulle opstå fejl i systemet.

Desværre kunne de ikke levere denne model men tilbød mig “en lidt dyrere model til samme pris”.

Fedt!

Men, det var altså den billigere model hvor de lige havde hævet prisen. Kunne stadig se den tidligere pris, på Googles søgning men linket viste nu en ny højere pris.

Flinke mennesker, men den der var lidt for smart i en fart.

Til info: Der er ingen forvirring, man forsøgte at sælge mig en unit der stod til 16.931, til 18.500.

6 mei 2026

Hej Mikkel,

Vi er kede af forvirringen i forbindelse med din bestilling. Den model, du kiggede på, er desværre udgået hos producenten Termix, hvilket vi ikke selv har indflydelse på. Vi forsøgte derfor at finde et alternativ til dig ved at kontakte producenten.

Vi forstår godt din frustration, og det er bestemt ikke vores intention at fremstå som “for smarte i en fart”. Vi bestræber os altid på at finde den bedst mulige løsning for vores kunder, men i dette tilfælde har vi været begrænset af, at produktet ikke længere produceres.

Mvh.
Sparpaavvs.dk teamet

Nemt og enkelt køb

Nemt og enkelt køb

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Sparpaavvs.dk. Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge, og hele bestillings- og betalingsflowet fungerede hurtigt og enkelt.

Det var også positivt, at varen var på lager, så man ikke skulle vente unødigt. Alt i alt en god og problemfri oplevelse.

1 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gennem sparpaavvs.dk sparede jeg rigtig…

Gennem sparpaavvs.dk sparede jeg rigtig meget på mine vvs artikler til mit badeværelse. Fik allerede artiklerne dagen efter bestilling og alt var helt i top
Min anbefaling til alle jer “‘gør det selv folk” er absolut at købe det I skal bruge gennem sparpaavvs.dk

29 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Sparpaavvs. Jeg bestilte et toilet gennem dem, og hele processen forløb fuldstændig problemfrit. Bestillingen var nem at lave, leveringen kom til tiden, og kommunikationen undervejs var klar og professionel.

Det er tydeligt, at de har styr på deres arbejde og lægger vægt på god kundeservice. Alt fungerede præcis som aftalt, og jeg følte mig tryg gennem hele forløbet. Jeg kan klart anbefale dem til andre, der har brug for en pålidelig VVS-leverandør.

En rigtig positiv oplevelse!

21 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det forlyder at det er et konkursbo

Det forlyder, at virksomheden er taget under konkursbehandling. Lad for guds skyld være med at handle der. I vil højest sandsynligt aldrig modtage jeres varer.

14 april 2026

Hej,

Vi er opmærksomme på, at der cirkulerer rygter om, at vi skulle være under konkursbehandling - det er IKKE korrekt.

Vi har desværre været igennem en periode præget af sygdom og udskiftning i personalet, hvilket har påvirket vores svartider og levering i en kort periode. Det beklager vi selvfølgelig meget.

Vi er nu tilbage med fuldt fokus på at levere den 5-stjernede service, som mange af vores anmeldelser også afspejler, og vi gør vores bedste for at sikre en god oplevelse for alle kunder.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har IKKE modtaget min vare!

Den 12/3-26 købte jeg en vare for 168,50 kr og modtog dagen efter en mail fra sparpaavvs, at min vare var gået i rest. Siden har jeg ikke hørt fra dem!!
Jeg har forgæves sendt dem mails men intet sker.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er firmaet mon under konkursbehandling…

Er firmaet mon under konkursbehandling ? De svarer ikke mails og afviser kontakt via telefon. Man oplyser ved opkald at man er underbemandet, har sygdom eller bare for travlt til at svare. Har prøvet flere gange med kontakt. Og sendt mail med ønske om kontakt. Intet sker. Det tyder på at firmaet er i vanskeligheder, hvilket jeg nu må meddele den producent som bruger dem som salgskanal. Vi har jo brug for at komme videre med vores oprindelige udfordring.

1 april 2026

Konkurs?

Jeg bestilte i december et Vola produkt. Det var ridset ved ankomst. Efter adskille forsøg på at kontakte Sparpaavvs lykkes det endeligt at får konkluderet at de ville sende det tilbage til Vola. Nu er det ikke længere muligt at komme i kontakt med dem. Intet produkt og de har mine penge. Deres telefon virker heller ikke længere.

24 maart 2026

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virker til at nethandlen er ved at gå konkurs

Havde bestilt 5 varer, hvorefter ordren bliver bekræftet. 14dage efter får jeg en mail om at ordren er gået i rest. Jeg forsøger at ringe til deres kundeservice, men deres telefoner er midlertidigt ude af drift, så jeg skriver til deres kundeservice og får intet svar, derefter skriver jeg igen, at eftersom jeg ikke får svar, bedes de annullere hele ordren. Flere dage efter får jeg svar om at ordren er annulleret.

SVAR 17/4-26
Jeg har ikke hørt/set noget rygte om jeres konkurs!
Dette var blot en antagelse, idet I ikke svare jeres kunder eller kommer med en uddybelse af jeres meget ringe service og håndtering af min ordre, I spildte 2 uger af min tid, som kunne have været undgået ved simpelt kundeservice håndtering! Dybt utilfredsstillende netshop I kører !

20 maart 2026

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Gode priser & INGEN service

Gode priser & INGEN service
Sørg for at købe det rigtige, der er INGEN hjælp at hente hvis du køber forkert størrelse eller skal bytte noget, hverken pr telefon eller mail !

20 februari 2026

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der bliver ikke svaret på mails og ordre bliver ikke sendt

Der bliver ikke svaret på mails.
De påstår 1-3 dages levering, men efter 6 dage (5 hverdage) er pakken ikke engang sendt. Kan ikke annullere den da ordre bliver “behandlet”

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte vare søndag er ikke blevet…

Bestilte vare søndag er ikke blevet sendt endnu torsdag kan ikke komme i kontakt med dem

Sparpaavvs.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.