Binnen de 2 dagen geleverd
Binnen de 2 dagen geleverd, mijn kleineoon vindt het reuzefijn
Vraagt klanten om een review
Binnen de 2 dagen geleverd, mijn kleineoon vindt het reuzefijn
Deze maand heb ik 2 keer quad gekocht
TOOOOOPERS dank u wel
Ik werd snel en heel vriendelijk geholpen via WhatsApp
Ik had een aantal vragen en daar kreeg ik snel antwoord op
De levering was ook sneller dan ik had verwacht
En ik kon via klarna in 3 termijnen betalen wat voor mij super handig was
Maar het allerleukste is een happy kleinzoon die helemaal blij is met zn auto ..
Heel tevreden..
Wij hebben onze zoon een kinderquad voor ze verjaardag gegeven maar helaas deed de muziek het niet. 1 mailtje en alles was super goed en snel geregeld top bedrijf dank jullie wel
In de middag besteld en begin avond werd de Quad al bezorgd.
Eenmaal in elkaar merkte we dat de quad erg langzaam ging. Gelijk over bericht en volgende dag al opgehaald om op te lossen. Dag later netjes thuis gebracht en werkte hij helemaal goed.
Klantvriendelijk en zeer goede service