Valgte personlig levering
Valgte personlig levering. Det var indehaveren af webshoppen selv, der bragte puslespillet. God service, et behageligt møde.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Jeg har købt puslespil hos Spiloteket flere gange og det er en kæmpe fornøjelse! Spillene er pakket godt ind og der er kort leveringstid. Hjemmesiden er nem at navigere i og udvalget er virkelig godt. Lisbeth sørger for at skaffe fine motiver, der ikke er tilgængelige hos andre forhandlere i DK. Kan kun anbefale at købe her 🥰☀️👏
Overskuelig shop, hurtig levering, lækker og forsvarlig indpakning.
En god oplevelse, glæder mig til fremtidige køb.
Kære Lisbeth
Jeg tror simpelthen, du har knækket koden til den perfekte webshop! 🙌
Min oplevelse med Spiloteket.dk har været intet mindre end fantastisk – og jeg mistænker kraftigt, at der bliver lagt lidt ekstra kærlighed i pakkerne derfra 😄
Udvalget af puslespil er spot on (jeg kom for ét… og endte med flere – klassisk!), og kvaliteten er helt i top. Bestillingen gik let som en leg, og leveringen var så hurtig, at jeg knap nåede at savne mit næste puslespil 🧩
Og så lige en ekstra stjerne for den personlige service – man mærker virkelig, at der sidder et rigtigt menneske bag, som går op i det. Det er altså ikke bare endnu en webshop.
Så tak Lisbeth – du har skabt et sted, hvor man både bliver fristet, forkælet og en lille smule afhængig 😅
Vi ses helt sikkert igen!
Jeg har vundet et puslespil derfra, og modtog det flot pakket ind.
Har været i pop up shoppen i Kolding i, og nydt den venlige betjening, og muligheden for at mærke brikkerne i hånden.