Spiru Reviews

1.527
TrustScore 4 uit 5

4,2

Super. Bestellen ging soepel, was binnen 2 dagen geleverd. Product zoals omschreven. Gewoon zoals je het graag wilt hebben.

Mijn levering kwam laat, maar dat was op zich geen probleem, maar alle armbanden zijn zeer krap aan de maat. De mala ketting met rozenkwarts is qua kleur niet hetzelfde als op de foto ( op de foto... Toon meer

Echt snelle levering ! Superfijne producten voor een hele redelijke prijs, affirmatie kaartje was echt leuk! Zo’n vriendelijke benadering van klanten zou ieder bedrijf kunnen hanteren. Vriendelijkhei... Toon meer

Ik had een bijzonder goede ervaring, in brede zin, met de door mij bestelde mooie onderzetters van Spiru. Omdat de 2e onderzetter helaas niet bij mij was aangekomen, is deze kosteloos voor een 2e k... Toon meer

1. Meditatiecentrum

Bewust, authentiek en soms met de hand gemaakt. Producten voor een Zenvol leven! Bij Spiru vind je alles op het gebied van meditatie & yoga. Voor Wierook,Spiritualiteit en Edelstenen

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.527)

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer tevreden

Super snel verzonden! De ene dag besteld en de volgende dag had ik het al in huis. Zeer uitgebreide keuze aan wierook: goede stokken, kegeltjes en hars. Vier en geen vijf sterren, omdat ik niet zo tevreden ben over alle harssoorten die ik ontvangen heb. De Styrax is onbrandbaar, het brandt op geen enkele manier op. Zeer jammer wel, ik keek uit naar deze geur. Alleszins ben ik over het algemeen wel zeer tevreden over deze website en hun dienstverlening. De Styrax is echt het enige dat ik kan opmerken. Nogmaals bedankt voor de super dienstverlening en het mooie uitgebreide aanbod!

30 januari 2025

Namasté 🙏✨

Dankjewel voor je mooie en uitgebreide review! 💜 Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze snelle verzending en brede wierookcollectie. Jammer dat de Styrax niet helemaal naar wens is. Als er iets mis is met een product, neem gerust contact met ons op via klantenservice@spiru.nl, dan kijken we graag met je mee voor een oplossing. 😊

We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 🍀✨

Zeer veel producten en top kwaliteit…

Zeer veel producten en top kwaliteit aan goede prijzen, uiterst snelle levering TOP👍

30 januari 2025

Namasté Alice 🙏✨

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons assortiment, de kwaliteit en de snelle levering! 😊 We doen ons best om een mooie selectie producten aan te bieden tegen goede prijzen. Dankjewel voor je mooie woorden en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Spiru! 🌸

Goede kwaliteit prijs verhouding

Goede kwaliteit prijs verhouding. Echter zouden jullie de pakketten met een andere bezorger dan post.NL kunnen afhandelen. Maak nog te vaak mee dat ondanks dat ik op het afgesproken adres aanwezig ben, dat mijn pakketten anders dan met hun track and trace wordt overeengekomen, alsnog bij vreemden in de buurt worden achtergelaten?! Over Spiru ben ik absoluut tevreden, maar de naweeën van post.NL zullen mij in de toekomst naar andere aanbieders laten uitwijken die wel via meer punctueel bezorgende koeriers werken. Aftekenen voor bezorging plus identificatie is voor mij bijv. altijd nog een pre...

29 januari 2025

Namasté, 🙏✨

Dankjewel voor je eerlijke feedback! We begrijpen dat het erg frustrerend kan zijn als de bezorging niet volgens verwachting verloopt. Helaas hebben wij geen invloed op de werkwijze van PostNL, maar we willen je geruststellen dat onze klantenservice altijd klaarstaat om te helpen als er iets misgaat met de levering.

In de PostNL-app kun je zelf aangeven waar je het pakket wilt laten bezorgen, bijvoorbeeld bij een pakketpunt of in een pakketbox, zodat je meer controle hebt over de levering. Als er toch iets niet goed gaat, raden we zeker aan om een klacht bij PostNL in te dienen, zodat ze de betreffende bezorger hierop kunnen aanspreken.

We waarderen je tevredenheid over Spiru en hopen je in de toekomst toch weer te mogen verwelkomen! 🌿✨

Spiru 🍀

Mooi op tijd geleverd en duidelijke…

Mooi op tijd geleverd en duidelijke website

20 januari 2025

Namasté Debby 🙏✨

Wat fijn om te horen dat je bestelling mooi op tijd is geleverd en dat je onze website als duidelijk ervaart! Daar doen we ons best voor. 💛

We hopen je snel weer terug te zien bij Spiru! 🌿

goede communicatie

goede communicatie , prima kwaliteit van koperen waterflessen, levering binnen tijdvak

23 januari 2025

Antwoord van Spiru

Bedankt voor je mooie review! 😊🙏

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie, de kwaliteit van de koperen waterflessen en de snelle levering! ✨💙 We waarderen je vertrouwen in Spiru en hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Team Spiru 🍀💫

Alleen maar Spiru voor ons

Alleen maar positieve woorden over de mooiste en beste webshop Spiru.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik en mijn dochter heel tevreden zijn hierover.
Als ik niet weet wat ik mijn dochter moet geven ,dan kan ik haar zeker wel altijd blij maken met een cadeau van Spiru, of dat nu een cadeaubon is of een leuk cadeau. Dat maakt haar niet uit. Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze was ook heel erg blij met de trommelstenen kwarts mix die ik haar heb gegeven in een kistje met cadeaubonnen erbij. Deze bewaart ze op een leuk tafeltje met heel veel andere stenen die een betekenis hebben voor haar. Superbedankt voor de fijne service die jullie altijd leveren. Ga zo door.

30 december 2024

Antwoord van Spiru

Wat een prachtige review, dankjewel! 😊✨

Zo fijn om te horen dat jij en je dochter zo blij zijn met Spiru. Cadeaus met een mooie betekenis zijn altijd speciaal, en het klinkt alsof de trommelstenen kwarts mix perfect past bij haar verzameling. Een kistje met cadeaubonnen erbij is echt een geweldig cadeau-idee.

Heel fijn dat je zulke positieve ervaringen hebt en dat onze service wordt gewaardeerd. We blijven ons best doen om je altijd blij te maken.

Spiru 🍀

Sterke energie en snel en goed…

Sterke energie en snel en goed ingepakt.en de stemvorken zijn de perfecte voor mij.dankjewel !!!

26 januari 2025

Dankjewel voor je mooie review, Alex! 😊✨

Wat fijn om te horen dat de energie zo sterk aanvoelt en dat de stemvorken perfect voor je zijn. Ook super dat alles goed en snel is ingepakt. Geniet ervan en bedankt voor je vertrouwen in Spiru!

Spiru 🍀

Bedrijf met hart en ziel!

Mooi assortiment, een heel fijn contact en een probleem werd ontzettend snel en goed opgelost. Je merkt gewoon de passie die ze hebben voor de artikelen.
Ik vind dit dus echt een topbedrijf.

23 januari 2025

Dankjewel voor je prachtige review, Laura! 😊✨

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons assortiment en de service. We doen alles met liefde en passie, en het is geweldig om te weten dat dit voelbaar is. Blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen!

Mooi op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd, netjes verpakt en dus in goede staat geleverd. Prima.

24 januari 2025

Dankjewel voor je fijne review, Hans! 😊✨

Super om te horen dat je bestelling **mooi op tijd** en in **goede staat** is aangekomen. We doen altijd ons best om alles netjes te verpakken en snel te leveren. Heel fijn dat het goed is bevallen!

zeer goede service

Ik bestelde een aantal zaken en deze zijn zeer vlot hier toegekomen. Ik was ervan verbaasd dat het zo snel zou toekomen. De edelstenen zijn echt prachtig en de uitleg op de website zeer duidelijk. Jammer dat het zo ver is om de winkel te bezoeken

20 januari 2025

Dankjewel voor je mooie review, Laetitia! 😊✨

Wat fijn dat je bestelling zo snel en vlot is aangekomen. We doen ons best om de edelstenen met zorg te selecteren, dus het is geweldig om te horen dat je ze zo prachtig vindt. Ook fijn dat de uitleg op de website duidelijk is.

Spiru is een webshop, dus alles is gemakkelijk online te bestellen. We blijven ons best doen om je de mooiste producten en de beste service te bieden.

Spiru 🍀

GEWELDIG. De communicatie is goed en ze doen dit…

De communicatie is goed en ze doen dit op een leuke en creatieve manier. De producten zijn goed en worden netjes verpakt verstuurd.
Ik heb al tig keren bij ze besteld en er zijn nooit problemen.
Kortom: Geweldig!!

8 januari 2025

Namasté Gabrielle 🙏

Wat een prachtige review, dankjewel! Wat fijn dat je onze communicatie en service zo waardeert, en dat je al zo vaak tevreden bij ons hebt besteld. 🌟 Jij maakt ons helemaal blij!

Een geweldige dag gewenst! 🌸

Top service!

Alles was heel duidelijk! Kon makkelijk mijn pakketje tracken en het arriveerde snel. In het doosje zat wel een deuk, maar niks ontbrak. Verder ben ik blij met mijn aankoop.

18 januari 2025

Namasté Sky 🙏

Dankjewel voor je fijne review! Wat fijn dat alles duidelijk was en je je pakketje snel kon volgen én ontvangen. Dat maakt ons blij! 🌟

Mocht je ons nog tips willen geven om van 4 naar 5 sterren te gaan, horen we dat graag via klantenservice@spiru.nl! 💌

Geniet van je bestelling en een prachtige dag gewenst! 🌸

- alles liep volgens verwachting

- alles ging volgens verwachting
- snelle en degelijke verzending
- kwalitatief in orde

15 januari 2025

Namasté Hans 🙏

Wat fijn om te horen dat alles naar verwachting verliep en dat je tevreden bent over onze snelle verzending en de kwaliteit van onze producten! ⭐

Mocht je nog iets missen of heb je tips om ons van 4 naar 5 sterren te brengen, horen we dat graag via klantenservice@spiru.nl! 😊

Een mooie dag gewenst! 🌟

top bedrijf

top bedrijf! Snel, persoonlijk. Alles wat ik nodig heb, hebben ze!

17 januari 2025

Namasté Erik 🙏

Dankjewel voor je enthousiaste review! Wat fijn dat je zo tevreden bent. Dat maakt ons dag! 🌟

Een mooie dag gewenst! 🌸

Mooie diamant en keurig ingepakt en…

Mooie diamant en keurig ingepakt en snel geleverd

16 januari 2025

Namasté Diana 🙏

Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn dat je blij bent met de diamant en onze snelle levering. 🌟

Geniet ervan! 💎

Mooie producten voor een eerlijke prijs

18 januari 2025

Namasté Vincentv🙏

Dankjewel voor je mooie woorden! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en service. Daar doen we het voor! 🌟

Een fijne dag gewenst! 🌼

2x 5 sterren en 1x 3 sterren

Klantvriendelijkheid. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Producten prima in orde. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Maar …., ondanks dat alles volgens de website op voorraad was, 2,5 week moeten wachten op mijn bestelling! 25 december besteld, 11 januari pas geleverd.
Andere webshops leverden rond de feestdagen wel binnen 1 à 2 dagen.
Enorme tegenvaller!

17 januari 2025

Namasté Karin 🙏,

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback! We zien inderdaad dat jouw bestelling er langer over heeft gedaan, omdat artikelen bij ons nog niet in het hoofdmagazijn waren op moment van bestellen. Dit kan, zoals op de website vermeld, 1 tot 8 werkdagen duren in zo'n geval.

De pech was echter dat de levering naar ons hoofdmagazijn door de feestdagen er aardig wat langer over deed dan we gewend zijn. En daar ben jij helaas de dupe van geworden.

Nogmaals onze oprechte excuses hiervoor! Dit is natuurlijk niet waar we naar streven en willen voor de klant.

We hopen dat dit in de toekomst niet nogmaals zal gebeuren en we je hopelijk weer terug zien op www.spiru.nl.

Een mooie dag toegewenst! ✨️

Ik heb oorbellen besteld waar 1 ervan…

Oorbellen besteld en 1 oorknopje was kapot
Ze hebben gelijk een nieuwe opgestuurd service is uitstekend!

14 januari 2025

Namasté Fay 🙏

Wat fijn dat je onze service zo waardeert, ondanks het kapotte oorknopje! We zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. 🌟

Geniet van je nieuwe oorbellen en een prachtige dag gewenst! 🌸

Betrouwbaar

Betrouwbaar, kwalitatief hoogstaande producten.

14 november 2024

Namasté 🙏

Dankjewel voor je mooie woorden! Wat fijn dat je onze betrouwbaarheid en kwaliteit zo waardeert. 🌟

Een fijne dag gewenst! 🌼

Unieke items, goede service

Mooie unieke dingen in de webshop van landen en goede service. Top combinatie! Ik ben heel blij met mijn aankopen!

12 januari 2025

Namasté Petra 🙏

Dankjewel voor je mooie woorden! Wat fijn dat je onze items als uniek ervaart en tevreden bent met de service. Dat doet ons echt goed! 🌟

We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en wensen je een prachtige dag toe! 🌸