Wat een geweldige service! Zowel klantenservice als de dame die in locatie Arnhem werkt op 28-07. Flexibel, vriendelijk ondanks hoge werkdruk want deze dame moest wel heel veel zelf doen en werkte fli... Toon meer

Er was bij ons eerst scepsis over bezoek van de spoedtestlocatie. Het eerste contact om info bleek al dat dat niet terecht was. Bij het volgend bezoek voor de test werden wij zeer goed geholpen en ger... Toon meer

1. Centrum voor dringende medische hulp

Spoedtest.nl helpt jou met het snel en gemakkelijk testen op het COVID-19 virus.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

16K reviews

Testlocatie niet op Schiphol.

Test voor Schiphol gereserveerd en betaald. De testlocatie is NIET op Schiphol maar in Hoofddoro, erg misleidend. Uiteindelijk op Schiphol bij een ander bedrijf nog een keer moeten betalen om op tijd te kunnen testen en vliegen.

28 februari 2023

Ik ben goed geholpen door spoedtest.nl

Ik ben goed geholpen door spoedtest.nl. Kantoor Leidseplein was helaas door omstandigheden gesloten en Alkmaar heb ik zelf geannuleerd. Beide bedragen kreeg ik snel terug. Nieuwe afspraak in Alkmaar ging prima op zondag om 11 uur. Snel en vriendelijk geholpen door jongedame.

28 januari 2023

geen uitslag en onbemande helpdesk

Zaterdag 31 december heb ik een NAAT PCR test gedaan in Den Bosch.
Vandaag is de uitslag nog niet binnen. Mogen moet ik naar het ziekenhuis in Duitsland voor een oncologische behandeling. Zonder PCR kom ik het ziekenhuis niet in. Zeer belangrijk voor mij dus. Vandaag meerdere malen geprobeerd contact op te nemen via de telefoon. Ik vermoed dat er helemaal geen medewerker is. Je begint met 3 wachtende voor je. Na 10 minuten zijn er nog 2 wachtende voor je. Weer 10 minuten later ben je de eerst wachtende. Daarna kun je eindeloos wachten. Je blijft de eerst wachtende. Dit patroon heeft zich verschillende keer herhaald. Je voelt je echt voor de gek gehouden. Indien er geen uitslag komt vandaag overweeg ik gerechtelijke stappen tegen spoedtest.nl. Ik ben echt woedend.

31 december 2022

Geannuleerd en geen geld terug!!

Ik had €475 betaald via Ideal aan dit bedrijf zodat ik een spoed pcr test kon krijgen bij mij thuis. 4 dagen voor vertrek heb ik de afspraak geannuleerd omdat mijn bestemming geen test uitslag nodig had. Ik zou mijn geld terug krijgen werd mij verteld en staat ook netjes op hun website. Na 5 MAANDEN nog steeds geen geld terug. Ik heb talloze keren gebeld en emails geschreven! Ze bellen niet terug en heb ook geen mailtjes van ze ontvangen. Volgende stap is de rechtbank!

2 december 2022

Informatie over PCR test

Op vragen over een PCR test voor een reis naar China wordt verwezen naar de site van de Nederlandse overheid. De "personal response" die beloofd wordt was dus minder "personal" dan beloofd.

11 november 2022

Niet open

Had een afspraak voor pcr test. Bij aankomst is er niemand en is de deur op slot. Het landelijk nummer gebeld en daar kregen we te horen dat het dicht is en dat we een mail daar over gekregen hadden moeten krijgen. Mail niet gekregen en nu dus ook geen pcr test die ik moet laten zien als ik morgen op vakantie ga..

19 oktober 2022

Prima!

Snelle overzichtelijke manier van online boeken, lieve medewerkers, altijd een testlocatie in de buurt en voldoende plekken om snel te weten waar je aan toe bent!

14 oktober 2022

Helaas blijkt spoedtest.nl niet te functioneren!

Eerst maak ik voor de vestiging Gorinchem afspraken voor PCR testen voor mij en mijn vrouw. Omdat voor onze a.s. cruise we kunnen volstaan met een antigeen test niet ouder dan 24 uur, geprobeerd via chat deze test om te zetten. Per chat werd niet of pas de volgende dag gereageerd. Uiteindelijk zelf PCR in Gorinchem geannuleerd en annuleringskosten 2 x € 10 moeten betalen! Daarna voor vanmiddag in Den Bosch antigeen testen besproken, e-mail bevestiging ontvangen. Maar dus gewoon niemand aanwezig! Via chat contact gezocht, wat moet je anders? Pas nadat ik na een half uur wachten mijn geld terugvroeg kwam er een reactie. BETER NIET MET SPOEDTEST IN ZEE GAAN DUS!

8 september 2022
Logo Spoedtest.nl

Antwoord van Spoedtest.nl

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen. Zou uw klacht willen indienen via https://spoedtest.nl/klachten/? Wij proberen een zo goed mogelijke service te verlenen, wij betreuren deze situatie .Wij hopen dat we deze situatie met u kunnen oplossen.

Wij wensen u nog een prettige dag.

Hartelijke groet,
Team Spoedtest

Super vriendelijk en kundig

Super vriendelijk, efficiënt en kundige werknemers. Top adres voor testen met reiscertificaat.

8 september 2022
Logo Spoedtest.nl

Antwoord van Spoedtest.nl

Goedemiddag,

Bedankt voor uw review. Wij zijn blij dat we u van service konden zijn.

Een fijne dag, en hopelijk tot snel!
Hartelijke groet,

spoedtest.nl