Fantastisch zonder al te veel gedoe een gezond en lekker drankje echt genieten elke keer weer! Ik heb het al aan verschillende mensen doorgegeven want ik ben echt fan! Ik ga binnenkort ook op vakantie... Toon meer
Ik was voorheen nooit een fan van thee, sinds dat ik ooit een sample heb ontvangen van dit vloeibaar goud kan ik mij zonder niet meer voorstellen. Het is geweldig en ik merk dat ik sinds ik de... Toon meer
Spoon Moment is het nieuwste theeritueel om van te genieten. Onze biobased theelepels gevuld met Chai, Matcha, Gember, Blue Matcha of Kurkuma bieden een geluksmoment voor jezelf, waarbij je een bewuste keuze maakt om lichaam en geest te voeden! Voeg deze must-have toe aan je ochtendritueel, start je werkdag op kantoor met een momentje voor jezelf, geef jezelf tijdens de lunch een energieboost of sluit je drukke dag in alle rust af tijdens jouw self-care routine. Creëer op ieder moment van de dag jouw eigen ritueel met de Matcha Spoon, Chai Spoon, Blue Matcha Spoon, Ginger Spoon en Curcuma Spoon!
Wateringweg 60, 2031EJ, Haarlem, Nederland
- 023 532 4418
- info@spoonmoment.com
- spoonmoment.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Even wat recht trekken(:
Heb al een reactie gestuurd,beetje te voorbarig(; er zat een extra pakketje bij en die proefde ik pas later..blauwe macha heerlijk,en de curcumma ook super lekker, nog steeds vind ik dit trouwens een wereld concept! Ik werk met echte kruiden en als je een potje maakt is ook lekker te combineren met een spoon! Oprecht een genezende spoon! Prijs mag echt wel wat minder! Curcuma pasta is makkelijk gemaakt nl en heb nog een vraagje de honing in de spoons mogen toch niet te heet geschonken worden ik heb vernomen dat honing dan zijn eigenschappen verliest? Thank u en you cant pour from an ampty cup,take care of your self first.
Prachtige verpakking en lekker!
Prachtige verpakking en drink het graag. Ook handig om mee te nemen voor kopje thee onderweg. Enigste is de prijs is vrij kostbaar.
De Spoons zijn heerlijk.
De Spoons zijn heerlijk.
Ik heb op dit moment nog voldoende
voorraad.

Heerlijke gember spoon
Heerlijke gember spoon, daar kan ik echt van genieten, ik zet er 2 koppen thee mee van 1 spoon.
Tip! Ook een leuk cadeau idee om te geven, een mix van alle smaken spoons.
Blue matcha geweldig …
Drie dagen geleden de blue matcha spoons ontvangen, ik ben er gewoon zo dol op dat ik vandaag gelijk een nieuwe zak heb besteld, en een testsetje van alle smaken. Ben heel erg benieuwd!!!!
De blue matcha is echt verrukkelijk!!

Antwoord van Spoon Moment
Smaakt niet lekker, teveel honing
Mooie verpakkingen en handige portionering, maar de inhoud bestaat uit 87.5% honing en 12,5% matcha. De smaak van de matcha is te slap en echt veel te zoet. Zeer uit verhouding. De plastic lepels (ook al zijn ze bio afbreekbaar) voelen onprettig, niet duurzaam aan. Jammer, want het product is erg prijzig. PS: ik vraag mij af of de overige geplaatste reviews van (onbetaalde) gebruikers zijn.

Hemels makkelijk
Voor mij geen koffie meer........'s morgens en 's avonds mijn spoonfull momentje.
Just luv it.

Antwoord van Spoon Moment
Dit was geen gewone thee!
Dit was geen gewone thee, dit was echt een hele beleving. Super eenvoudig om te maken en daarna genieten. Mijn favoriete is echt Chai, zo bijzonder!

Antwoord van Spoon Moment
TOP producten heb al de 4 varianten…
TOP producten heb al de 4 varianten uitgeprobeerd en zéér goed bevallen !!!
Verlaagd je cortisol piek
Om een cortisolpiek in de ochtend te verminderen, drink ik 's ochtends geen koffie meer, maar begin ik de dag met een Matcha Spoon van Spoonment. Dankzij deze switch voel ik me veel meer ontspannen en blijft mijn energieniveau langer op peil. Helaas heeft mijn health-freak zoon de Matcha Spoons ook ontdekt, dus ik moet snel weer bestellen 😂. De smaak is heerlijk en ik heb zelfs een opschuimertje aangeschaft, waarmee je snel een lekkere combinatie kunt maken met opgeklopte melk. Echt een aanrader!
Heerlijke thee!
Heerlijke thee!! De chai en matcha zijn mijn favoriete. Maar de gember en curcurma zijn ook lekker hoor
Makkelijk te bereiden en snelle verzending.
Ik word zo blij van zowel de gember als…
Ik word zo blij van zowel de gember als de curcuma spoons.
Ik gebruik de gingerspoons ginger
Ik gebruik de gingerspoons. Echt heerlijk! Alleen is de hoeveelheid per spoon voor mij teveel en gebruik de helft.

Aanrader!!
Ik kwam spoon moment online tegen.
Zag dat er uitprobeer setje was en heb deze besteld, niet alleen voor mezelf maar ook om kado te geven.
Snelle levering!
Nu aan het genieten van de heerlijke spoons, vaak maak ik van 1 spoon 2 koppen thee. Dus extra lang genieten.
Ook de kados vallen in de smaak bij de ontvangers.
Echt een aanrader!

Een geniet momentje
Deze thee zorgt echt voor een momentje van ontspanning. Heerlijke smaakjes voor een geniet momentje!
Lekkere smaken Ik heb ze allemaal en…
Lekkere smaken Ik heb ze allemaal en drink het dagelijks
Spoon Moment is meer dan alleen een…
Spoon Moment is meer dan alleen een theespoon, het is een eerbetoon aan de kunst van het theedrinken. Een elegante en mindful toevoeging aan elke theecollectie, die je zal doen herleven en inspireren.
Proost op Spoon Moment!
Wat een ontdekking
Wat een ontdekking! Ik had dit nog nooit geprobeerd, maar ben alvast een fan en zal zeker nog een bestelling plaatsen. Top, een aanrader dus!

Antwoord van Spoon Moment
Spoon moment een goed werkend product en ook lekker.
Gebruik Spoon moment nu een tijdje nadat een collega mij er op
attendeerde.
Had van de collega een aantal verschillende smaken gekregen.
Daarna zelf 2 dozen Ginger spoon besteld. Ginger spoon
werkt bij mij zeer goed. Een ontsteking was na het gebruik van één week volledig weg.
Ben zeer tevreden over de spoon tea en mede over de goede uitleg van de diverse soorten spoon tea.
Heb nu alle 4 de varianten van spoon tea.
Kan het product aanraden mits met goedkeuring van deskundige indien nodig.