4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Goede producten en uitstekende service!

Ik wilde een k&n inlegfilter voor mijn Ford Fiesta uit 2017 bestellen. Na wat research kwam ik uit bij sportfilters.nl met de scherpste prijs en snelste levering. Ik had via de site het geschikte filter besteld voor mijn auto alleen bleek deze achteraf toch niet te passen wegens een afwijking in maat van verschillende modellen rond dit bouwjaar. Na contact te hebben opgenomen heb ik zeer snel een nieuw filter toegestuurd gekregen. Het bedrag van het eerste geretourneerde filter kreeg ik meteen terug. Dit bedrijf weet wat service is! Wil je dus een k&n filter, bestel 'm hier! Ik ben er erg blij mee.

30 april 2020

K&N inlegfilter besteld

K&N inlegfilter besteld voor mijn mb vito 112 cdi uit 2004 door een fout dat mijn auto in 2004 op kenteken is gezet is het verkeerde filter binnen gekomen een fout is menselijk nu wil het bedrijf het filter niet omruilen voor de goede echt slecht en geen goed service

al 2 keer gemaild maar komen niet met een oplossing zit dus met een filter in me maag waar ik niks aan heb

25 maart 2018

Goedkoop tegen een prijs

Ik bestelde hier een filter voor mijn motor. Hier was die verreweg het goedkoopst, dus ik dacht, ik geef het een kans. Ik kende de webshop niet, e n er waren niet veer reviews te vinden.

een week na bestelling had ik niets ontvangen, en de bestelstatus (op de website) was blanco, dus ik had geen idee wat er nou aan de hand was. Een telefoonnummer is niet beschikbaar, dus maar via de e-mail geprobeerd contact te leggen.

Ik heb hier niets meer op vernomen. 10 dagen na bestellen kwam mn pakje dan toch binnen. goed verpakt, en alsof er niets mis mee is.
Dit icm de prijs is de enige reden dat ik deze website niet 1 ster geef. want een levertijd van 10 dagen, het komt wel eens voor maar wanneer er dan ook niet word gereageerd op de email, en er geen telefoonnummer beschikbaar is. tsjah, dat vind ik ronduit slecht.

PROS:
- Netjes verpakt
- Goedkoop

CONS:
- ongelofelijk lange levertijd
- geen communicatie
- website statussen werken blijkbaar niet.

Al met al zal ik hier niet gauw weer bestellen, tenzij ik het onderdeel pas over 2 weken nodig heb.

PS: Sportfilters.nl, als jullie dit lezen. met jullie prijzen hebben jullie echt iets voorhanden waar je wat mee kan. Druk de levertijd omlaag, zet iemand op de e-mail fulltime en schaf een telefoon aan. Dan hebben jullie een gouden concept!

8 oktober 2014

Is dit jouw bedrijf?