Otroligt bra sortiment
Otroligt bra sortiment, hela övervåningen på Inter Boat är fylld till bredden med fiskeprylar. Ett mecka för fiske entusiasten. Sen är personalen med Stefan (dansken) och Samuel grymma på det de gör. Kan bara rekommenderas!
Sportfiskeprylar och fiskeutrustning för ditt fiske. Sveriges största utbud inom sportfiske. Handla online eller besök vår fiskebutik i Örebro!
Boglundsgatan 2, 703 74, Örebro, Zweden
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Alltid lika kul och komma in i butiken så sjukt grymt sortiment för både nybörjare och proffs fiskare finns allt du kan tänka dig alltid bra bemötande och dom kan allt där inne sjukt trevlig butik och personal
Så trevliga och så snälla synd att dom inte finds kvar längre
Har handlat där ett par gånger och alltid blivit bemött helt fantastiskt !!
Alltid medskickade handskrivna noteringar och önskat skitfiske
Senast hade jag beställt några drag , där ett hade utgått ifrån leverantören! Då ringer Ägaren Den galne dansken mig och beklagar det inträffade, skickar en annan färg och dessutom ett plåster på sårendrag utan kostnad .
Det är ett kundbemötande som överträffar mina förväntningar iaf
Mvh Peter
Very good service, kind owner Stephan, everything superb, Will defenitely order again, Pikefreak, Slovenia
Dålig kundservice, helt scammade, fick fel spö som vi beställde och när vi ringde och mejlade ignorerade dom
Detta är en bluffbutik. håller er borta från dem. De vägrar svara när man ska skicka tillbaka felaktiga varor.
Varning för Sporting.se. De påstår sig samarbeta med en seriös fysisk butik med ett helt annat namn, som ligger i Örebro, men är egentligen enbart en onlinebutik. Fick tag på ägaren Stephan på telefon som lovade återkomma men har sen inte hört något eller fått mina varor.
Däremot stort tack till Sportfiskearenan AB på Radiatorvägen 15 i Örebro som hjälpte mig trots att de inte är skyldiga att ta ansvar gör fel begågna av Sporting.se
Uppdatering på mitt förra inlägg!!
Dom skiter fortfarande att svara på mitt/mina mejl som jag skickade till dom om den dåliga rullen.
Nu ska jag anmäla dessa skojare till ARN så får vi se hur det går där.
Kommer skiva mer om detta så länge jag inte får hjälp av pajasbutiken Sporting..
Välgräddad kebabpizza lätt värd en 4.
Salladen 3.
La en order på sön, fick order ett automatiserat mail om mottagen på mån förmiddag, efter 3 dygn hade statusen inte ändrats så skickade ett mail med att om det inte skickades under dagen så kunde de vänligen makulera min order, inget svar, torsdag dök varorna upp och motsvarade inte alls produkterna på hemsidan så skickade iväg ett till mail. fortfarande inget svar typ 14 dagar senare. Jobbar själv på E-handel och detta är under all kritik, väldigt besviken och ingen bra köpupplevelse alls. Och att de skriver på hemsidan att nöjda kunder är viktigt är som ett hån.
Helt suverän butik, rekommenderas starkt.
Alltid lika trevligt och välsorterad
Har inte haft några större bekymmer och dansken själv ringde en gång och frågade om det gick bra att han skickade en annan färg på ETT bete av allt i min beställning, det gillade jag skarpt.
Tycker dansken och sporting är sköna lirare🤙🏻
Kommer fortsätta handla av dom!
De har inte varor i lager som står i webshopen att de finns i lager. Inte en vara utan många. De verkar inte förstå det här med inventering.
Sen säger de att de kan få fram varorna på en och en halv vecka. Det kan de inte.
Sen så svarar de inte på mail om man inte skickar väldigt många mail. Skickar man exempelvis flera mail måndag tisdag och onsdag så fick jag svar på torsdag av en Fabian att han skulle kolla upp min order och återkomma, han återkom inte.
När jag inte hade fått mina beställda varor efter över tre veckor och de två gånger hade lovar att kolla upp det och återkomma men inte återkom så tröttnade jag.
Jag blev tvungen att hota med polisanmälan och Kronofogden innan jag fick ett vettigt svar av denna butik. Det krävs alltså hot om myndighetsingripande från två myndigheter delgivet via mail, Facebook och kontaktformulär innan de gör något vettigt.
De har fortfarande inte bett om ursäkt för att de har slösat min tid, undanhållit mina pengar i flera veckor lovat saker de inte kan hålla, etc.
Undvik är mitt tips.
Bedragare: Köpte en tuppnacke, men butiken levererade, efter två veckor, en helt annan nacke än den på bilden. Efter ett tag upptäckte jag dessutom att de bedrägligt delat på nacken. De hade levererat mig en halv i en förpackning för en hel.
Du må ALDRIG købe i denne butik - total useriøst at de sender helt andre varer, end dem, vi har bestilt og betalt for. De første 2-3 gange, vi mailede og ringede sammen, var de imødekommende og gav udtryk for, at de ville løse “fejlen” - men herefter har vi ikke hørt fra dem...
Bestilte og betalte for varer til mere end DKK 1.000 i september 2020 - fik efter lang tid en pakke leveret med helt andre varer og har endnu ikke fået de rette varer tilsendt på tords af gentagne opkald på tlf. og mails.
Fordi de har annonceret med varer, som de ikke har på lager....?
Måske der er tale om en fake-shop???
ADVARSEL til alle, der måtte overveje at handle i denne forretning: GØR DET IKKE !!!
sporting.se og Örebro Fiske & Outdoor AB
Varning. Annonserar varor de inte har inne och drar ut på leveranserna utan att kontakta kund. Oseriöst företag.