Wat wil je nog meer?! Eén app waar je direct de beste aanbiedingen van alle supplementen ziet en ook nog eens korting krijgt? App is overzichtelijk, toegankelijk en linkt direct door naar betreff... Toon meer

Top app voor kortingen en om te vergelijken! Wat kan beter? Bijna niks ;) Maar de zoekfunctie wat meer uitbreiden, dus niet alleen voor kortingen. Ook om bepaalde supplementen op te zoeken en daarvan... Toon meer

Een platform door en voor sporters! De app werkt ontzettend goed en het geeft een duidelijk overzicht van alle kortingen die actief zijn bij alle supplementen aanbieders. Verder zit er ook nog een... Toon meer

Sportpoeder heb ik leren kennen door een vriendin en sindsdien ben ik helemaal fan! Ze hebben bij de belangrijkste fitness bedrijven kortingscodes die heel chill zijn om te gebruiken en sinds de nieuw... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice

Sportpoeder is een toonaangevend platform voor fitnessliefhebbers in Nederland. Het biedt gratis transparante en informatieve en amuserende content, waaronder podcasten en video's over fitness, voeding en gezondheid. Het platform is geen supplementenbedrijf, maar biedt wel waardevolle informatie over supplementen. Daarnaast kun je gratis fitnessschema's vinden die zijn ontworpen door professionals. Met de Sportpoeder app kun je supplementenbedrijven vergelijken en profiteren van exclusieve kortingen. Sportpoeder is uitgegroeid tot de grootste fitnesscommunity in Nederland, waar je kunt communiceren met gelijkgestemde sporters en ervaringen kunt delen. Sportpoeder is jouw ultieme bron voor alles wat met fitness te maken heeft. Tijdens Blackfriday kun je de beste kortingen scoren op je supplementen!

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Echt een tof bedrijf

Echt een tof bedrijf! Ze hebben me superveel geholpen, niet alleen met hun aanbiedingen maar vooral met alle tips over fitness en gezondheid. Op hun platform staat zoveel handige info – het is echt een meerwaarde. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je merkt dat ze weten waar ze het over hebben. Mega handig als je serieus met je training en lifestyle bezig bent. Aanrader!

23 mei 2025

Sportpoeder = chill

Sportpoeder heeft echt een super chille app/website. Ze vergelijken de prijzen van de bedrijven voor je zodat je meteen de beste deals hebt. Met hun code heb ik al veel eurotjes bespaard bij ESN en Myprotein. Top!

23 november 2024

Simpel weg handig

Check elke melding die ik binnen krijg van sportpoeder. Echt handig als je een sale over het hoofd ziet.

12 november 2024

Leerzaam en nuttig!

Al sinds het begin fan van de Sportpoeder podcast dus ben ook heel blij met deze app. Altijd op de hoogte van de kortingen en supplementen die door de vakmensen worden uitgelegd in de podcast. Ik heb al veel van jullie geleerd in de tussentijd, keep this up. ✨

1 augustus 2024

Top app

Mooie app om snel alle kortingen te checken en te vergelijken met de verschillende grote aanbieders.

22 november 2024

Top app

App werkt goed en houd je goed op de hoogte van de nieuwste acties en goedkoopste prijzen. Is zeker een aanrader

22 november 2024

Top bedrijf!

De app werkt super, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste actie's op het gebied van supplementen. Ook kun je nadat je de code hebt gebruikt kun je ook meedoen aan winactie's ook kan dit via de app zonder dat je een code gebruikt. Echt top service!

Aanbieders bij elkaar

Natuurlijk geen volledig overzicht van alle aanbieders, maar wel een aantal grote en prominente namen bij elkaar.
Snel, handig en altijd up to date.

21 november 2024

Lekkerste korting

Altijd de hoogste, beste en lekkerste kortingen op sportsupplementen van verschillende merken, zet pushmeldingen aan en scoor!💪🏼

18 november 2024

Must have voor iedere serieuze sporter!

Ik ben altijd op zoek naar manieren om te besparen op mijn sportuitrusting, supplementen en abonnementen, en sinds ik sportpoeder gebruik, hoef ik niet meer verder te zoeken. Deze app is een absolute uitkomst voor sportliefhebbers die willen besparen zonder in te leveren op kwaliteit. Hier zijn een paar redenen waarom SPORTPOEDER een echte 5-sterren-app is:

1. Uitgebreid aanbod van kortingscodes

sportpoeder heeft een ongelooflijk breed scala aan kortingscodes. Of je nu op zoek bent naar goedkope sportsupplementen, kleding van topmerken of een goede deal, deze app heeft het allemaal. Ik heb al tientallen euro’s bespaard dankzij de exclusieve deals die alleen via Sportpoeder of met de SPORTPOEDER code beschikbaar zijn.

2. Dagelijks bijgewerkt

Een van de beste dingen aan sportpoeder is dat de aanbiedingen en codes regelmatig worden bijgewerkt. Je hebt nooit te maken met verlopen codes of slechte deals – alles werkt perfect en is up-to-date. Het geeft je het gevoel dat je altijd de beste prijs krijgt.

3. Gebruiksvriendelijke interface

De app is super eenvoudig te gebruiken. Je kunt gemakkelijk zoeken naar specifieke producten, merken of diensten, en binnen een paar seconden heb je toegang tot de beste deals. De filters maken het nog makkelijker.

4. Exclusieve deals

Wat sportpoeder écht uniek maakt, zijn de exclusieve kortingscodes die je nergens anders vindt. Ik heb al meerdere keren gebruik gemaakt van codes die niet op andere kortingswebsites stonden. Het is fijn om te weten dat je via deze app écht unieke voordelen krijgt.

5. Breed scala aan merken en producten

De app beperkt zich niet tot een paar grote merken; het omvat een enorme selectie, van premiummerken zoals upfront en esn tot gespecialiseerde merken voor sportsupplementen zoals MyProtein.

6. Tijd besparen

Vroeger moest ik urenlang het internet afstruinen om goede kortingen te vinden. Met sportpoeder is dat verleden tijd. Alles staat overzichtelijk op één plek, wat me niet alleen geld, maar ook ontzettend veel tijd bespaart.

Conclusie:

De sportpoeder-app is een absolute must-have voor iedereen die sport serieus neemt en tegelijkertijd wil besparen. Of je nu een beginnende sporter bent of een doorgewinterde fitnessfanaat, deze app helpt je om slim te shoppen en je budget optimaal te benut

Top app, maaaarrrr... ;)

Top app voor kortingen en om te vergelijken!
Wat kan beter? Bijna niks ;) Maar de zoekfunctie wat meer uitbreiden, dus niet alleen voor kortingen. Ook om bepaalde supplementen op te zoeken en daarvan de reviews te kunnen zien (en te vergelijken met die van andere producenten) zou erg fijn zijn! Nu moet je vaak nog kijken onder welk kopje ze vallen (eiwitten, vitamines, etc etc).