Reageert altijd snel op je vragen en hanteert ook de laagste prijsgarantie. Je vindt nergens anders betere prijzen. Daarnaast is de service super top! Ze zoeken altijd naar oplossingen, zodat jij als... Toon meer
aantal onderdelen voor mijn vespa sprint besteld. zag een advertentie op marktplaats. heb besteld stylingkit , spiegels, Ledjes levering duurde 1 dag. verder prima en netjes alles. Blij mee.
Ik heb tot op de dag van vandaag mijn pakketje niet ontvangen wat zogenaamd 1 dag zou duren ben ik nu al 4 weken aan het wachten, ook reageren ze maar niet op me mails. Zwaar ontevreden
Had hier een hele tijd geleden besteld, maar echt top bedrijf. Ze verzenden snel en de medewerker van de klantenservice was heel erg behulpzaam. Had ook een beschadigd artikel en kreeg zonder onnodige... Toon meer
Welkom bij Sprintparts, Wij bieden Vespa onderdelen aan tegen de scherpste prijzen van Nederland & België ! Neem een kijkje op onze webshop indien er vragen zijn horen we dat graag !
Hertshooistraat, 24, 3056 RG, Rotterdam, Nederland
- 06 16144690
- info@sprintparts.nl
- sprintparts.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik heb tot op de dag van vandaag mijn…
Kapotte spiegels ontvangen
Kapotte spiegels ontvangen, vervolgens verkeerd advies ontvangen, waardoor ik nog meer geld kwijt was.
En nadat niets hielp, was het ja je hebt de spiegels zelf kapot gemaakt.. terugsturen moest op eigen rekening, en zodra je aangeeft dat je niet akkoord bent krijg je vervolgens geen reactie meer.
Uiteindelijk de spiegels moeten weggooien
Betreft echt slechte kwaliteit rechtstreeks uit China, geef iets meer uit en koop meteen kwaliteit is mijn advies.
Bestelling
Ik had vespasprint spiegels, windscherm en ledjes besteld. Was binnen 1dag binnen :)) helemaal blij mee
Slechtste Scooterzaak
Verkopen spullen met een beschrijving die totaal niet klopt met het omschreven product!! Veel geld kwijt eraan daardoor zeker het niet waard, ik raad het ten strengste af om wat bij deze tent aan te schaffen. Ze leveren je kapotte spullen en zodra je er wat van zegt negeren ze het en laten ze niks meer wat van zich horen!! Heel slecht & onprofessioneel.
Ik heb tot op heden geen antwoord…
Ik heb tot op heden geen antwoord gekregen op mijn vraag. De vespa spiegel werd met een barst geleverd en ik heb om een retour gevraagd maar kreeg geen antwoord en nu zit ik met een gebarsten spiegel die zo geleverd werd en waarvoor ik betaald heb.
Kapotte spiegels beginnen gekregen
Kapotte spiegels beginnen gekregen. Vervolgens een mail gestuurd maar geen antwoord op gekregen. Onprofessioneel !
Leuke shop en goede verzending
Heel goed
Heel goed. Mijn pakket was spoorloos, ik kreeg gewoon een nieuw pakket opgestuurd. Hele fijne communicatie
Zeer netjes , Goedkoop en snel
aantal onderdelen voor mijn vespa sprint besteld.
zag een advertentie op marktplaats.
heb besteld stylingkit , spiegels, Ledjes
levering duurde 1 dag. verder prima en netjes alles.
Blij mee.
Ik probeer mijn bestelling retour te…
Ik probeer mijn bestelling retour te sturen en daarvoor heb ik een retourformulier nodig. Meerdere keren mail gestuurd en gebeld, maar krijg geen formulier. Wat een slechte tent is dit.
Ik heb een maand geleden een achter…
Ik heb een maand geleden een achter rekje van een Vespa sprint besteld maar hij nogsteeds niet gekomen
Prima bestelproces met juiste…
Prima bestelproces met juiste prijs/kwaliteit verhouding.
Spiegels Vespa sprint
Spiegels besteld
Alles zeer goed verpakt en heel snel binnen gehad
Bedankt voor de service.
Ik wou mijn pakketjes retourneren!!!
Ik wou mijn pakketjes retourneren ik probeer contact opte nemen maar krijg geen reactie alsof er niemand werkt
Hele fijne mooie scooter gekocht.
Hele fijne mooie scooter gekocht.
Goede en eerlijke service , reageert netjes en direct.
Top scooter
Top scooter, goeie service snel geleverd en zonder problemen.