Vi fik sprøjtelakeret et 15 år+ ikeakøkken plus delene til en ikea-hack køkkenbænk. Lågerne var ret slidte og misfarvede, men fremstår som nye nu. Efter begge besøg var der ryddet omhyggeligt op. Rigt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi har fået et helt nyt køkken! Køkkenet er meget pænere nu end det var før. Hele forløbet var så glimrende, fik meget god vejledning angående valget af farve. Personale så imødekommende og service er... Toon meer
Super flot malearbejde, god service og hurtig levering. Vi havde købt et helt nyt køkken, men i den forkerte farve. Låger og skuffer blev afleveret lørdag og hentet næste lørdag. De faste elementer i... Toon meer
Super service og alle aftaler er blevet overholdt igennem processen. Super flot maler arbejde, eneste jeg har som bekymring er at jeg ikke helt ved hvor slidstærkt malingen er. Virker ikke som om d... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Dit gamle køkken bliver som ny. Højkvalitets sprøjtemaling af køkkenlåger. Få et nyt køkken klar om en uge.
Contactgegevens
Rugvænget 17, 2630, Taastrup, Denemarken
- info@sprojtemaling.dk
- sprojtemaling.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
God dialog fra start til slut
God dialog fra start til slut. Fik hurtigt svar på alle mine forespørgsler. Afmonterede selv alt, fik hentet og leveret af virkelig sød chauffør, der informerede om alt ifm. vedligehold og efterfølgende rengøring mm. Kom til aftalt tid. Kan varmt anbefales. Hvis jeg kunne vedhæfte billeder, ville jeg gøre det.
Vi kan kun anbefale dette firma21.6
Vi kan kun anbefale dette firma, som overholder alle aftaler og virkelig udfører et perfekt stykke arbejde.
Flinke chauffører som er meget omhyggelige med vo-
res ting og yderst hjælpsomme.
Bibi og Palle Bay Hansen.
Virkeligt høj kvalitet
Virkeligt høj kvalitet. Omhyggelig afmontering af fronter i køkkenet. Maling på stedet af de elementer, der ikke kunne afmonteres. Levering og omhyggelig påmontering af perfekt lakerede fronter. Alle aftalte tider overholdt. Vores køkken er som nyt :-)
Jeg er simpelthen så glad for mit nye…
Jeg er simpelthen så glad for mit nye køkken! Håndværkerne var ikke bare dygtige og grundige, men også meget behagelige og imødekommende gennem hele processen. De holdt tidsplanen, arbejdede effektivt og ryddede pænt op efter sig hver dag. Hele forløbet har været præget af god kommunikation, gennemsigtighed og stort professionalisme. Det færdige køkken lever fuldt ud op til mine forventninger- og det er blevet virkelig smukt. Jeg kan på det varmeste anbefale dem til alle, der overvejer at forny deres køkken.
Pænt og omhyggeligt arbejde og meget…
Pænt og omhyggeligt arbejde og meget venlig betjening såvel i aftalefasen som i udleveringsfasen.
Vi fik rådgivning efter at have modtaget vores låger, og fik lov at indlevere en lille front, vi havde glemt i første omgang. Det blev lavet uden beregning
Super oplevelse
Super oplevelse
Vores badeværelse er som nyt.
Lågerne er 24 år gl. det ses ikke mere.
“Ærgerligt” at vores køkken er nyere ;-)
Vi vil anbefale det til alle.
De laver et super arbejde og er de…
De laver et super arbejde og er de sødeste mennesker. Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger.
Vi har et nyt projekt i tankerne og bruger helt sikkert dem igen.
Super flot resultat og virkelig god…
Super flot resultat og virkelig god kundeservice fra A-Z i processen. Kæmpe anbefaling.
Hele processen har bare været nem
Hele processen har bare været nem, fra jeg fandt hjemmeside, indtastede mine ønsker, fik tilbud sendt, der blev fulgt op på tilbud og givet gode råd, og der har efterfølgende været super god kommunikation - både fra kontor og chauffør.
Lågerne er blevet så pæne.
Alt blev aftalt og produkter er helt…
Alt blev aftalt og produkter er helt som forventet.
En klar anbefaling herfra.
Fået spøjtemalet køkkenlåger som blev…
Fået spøjtemalet køkkenlåger som blev rigtig flotte og til en rimelig pris.
Very very good experience
Very very good experience!
Professional team, quick work, amazing color finish. We are very happy with the outcome and highly recommend!
Varme anbefalinger
Vi har nu over to omgange både fået sprøjtemalet vores køkkenlåger og tre døre. Resultatet er flot og prisen rimelig. Og tidsplanen er klar: afleveres lørdag og afhentes ugen efter. Kan varmt anbefales!
FANTASTISK FLOT ARBEJDE
Vi stod med et gammelt køkken, bygget i 1975. Valget stod mellem at rive det ned og gå med en IKEA løsning, eller sprøjtemale de gamle låger samt få malet kanter, sokler mv. Vi nænnede ikke at rive køkkenet ned, det er godt håndværk. I dag er vi meget glade for at vi tog den beslutning, og MEGET glade for at vi valgte sprojtemaling.dk.
Vi valgte en løsning hvor vi fik afhentet låger, og returneret efter færdigt arbejde. Vi har sat pris på, at sprojtemaling.dk prioriterer, at det er samme maler som starter og færdiggør arbejdet. Vi har været utrolig glade for Mahmouds arbejde, som er perfektionisme. Alt er smukt udført.
Derudover har hele forløbet været med femstjernet service.
Vi kan VARMT anbefale sprojtemaling.dk. Vores gamle køkken står som nyt. TUSIND TAK!
Maling af køkkenlåger og faste elementer
Jeg har fået afmonteret og malet lågerne samt malet de faste elementer, og resultatet er virkelig flot! Jeg har oplevet en fremragende service og kan varmt anbefale Sprøjtemaling.dk. Alt blev udført til den aftalte tid og til en rimelig pris.
God service og meget flot arbejde
Kan kun anbefale sprøjtemaling.dk
Meget hurtig og positiv betjening både på mail og tlf.
god pris til det flotte arbejde der er lavet.
Meget positivt besøg derude - nemt at aflevere og hente ugen efter :o)
Maling af køkkenlåger
Har fået afmonteret, malet køkkenlåger rammer og monteret igen. Alt til tiden og profesionelt og virkelig flot
Virkelig tilfreds
Jeg vil helt klart anbefale Sprojtemaling.dk
Jeg har lige fået mine køkkenlåger tilbage og de er så fine. God service hele vejen igennem.
Super service og fantastisk resultat
Hurtigt tilbud. Flot malerarbejde
Hurtigt tilbud, super venlig og professionel modtagelse og udlevering igen. Helt perfekt malerarbejde. Kan klart anbefales
Lees meer over geverifieerde reviews.