Jeg ble massert av Marija på Lillestrøm Torg. 2. gangen jeg går til henne og hun er utrolig dyktig. Fikk en varm velkomst også denne gangen da jeg kom og hun etterpurte hvilke områder jeg slet med, sa... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fikk en nakke og rygg massasje av Kanokrat på Squeeze på sirkus shopping i trondheim. Det var helt nydelig, hun hadde sterke hender og gjorde det slik at knutene jeg har hatt lenge i mellom skuldrene... Toon meer
Endelig har dere kommet til Fredrikstad. Bestilte 25 minutter nakke og rygg. Jeg er veldig fornøyd. Terapeuten, Ralf, var flink og profesjonell. Deilig med en benk som var oppvarmet. Rolig musikk og e... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Massasje reduserer stress, stivhet og muskelspenninger, forbedrer søvnkvaliteten, og øker energinivå og fokus. Hos Squeeze får du profesjonell massasje med lange åpningstider.
Contactgegevens
Noorwegen
- hei@squeeze.no
- squeeze.no
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Karoline s
Karoline s. Var en veldig flink massør. Fokuserte på alle områdene det ble bedt om. Jeg er generelt veldig kritisk til massasje da det som regel ender opp med å bli mye kosing, men hun var veldig flink til å finne punktene og legge godt med press på. Ordentlig massasje.
Dyktig terapeut og god opplevelse
Jeg hadde en fantastisk opplevelse hos Squeeze.Fra det øyeblikket jeg kom inn, ble jeg møtt av en avslappende atmosfære og et vennlig personale. Massøren var svært profesjonell og lyttet nøye til mine behov og preferanser. Behandlingen var perfekt balansert mellom avspenning og massasje. Lokalene var rene. Jeg setter også stor pris på abonnementsløsningen deres, som gjør det enkelt å prioritere jevnlig velvære.
God massasje
God massasje. Dypt i muskler i rygg og nakke. Flink massør til en rimelig penge
Kommer definitivt tilbake
God informasjon, spørsmål underveis, flinke folk!
Veldig enkelt booking god behandling
Veldig enkelt booking, enkel og nyttig behandling, men det varierer hvor flink behandler en får. Må prøve seg fram litt og finne de som er best for en. Legg de til favoritter.
Veldig god massasje med hardt trykk
Løren Squeeze er alltid veldig proffe
Løren Squeeze er alltid veldig proffe, sterke og flinke folk
Alltid god massasje hos squeeze
Alltid god massasje hos squeeze. Fantastisk atmosfære å veldig dyktige massører.
Proff massasje av en superflink terapeut😊
For det første var det en kjempegod massasje, terapeuten kan virkelig sitt fag. Det er reint og ryddig i lokalene, med rolig bakgrunnsmusikk. En stille stund med egentid og nytelse.
Like bra massasje og kundebehandling…
Like bra massasje og kundebehandling denne gangen
Linn er veldig profesjonell og gitt meg…
Linn er veldig profesjonell og gitt meg en fantastisk massasje til å bedre min spenningssmerte på rygget
Hjalp der det trengtes mest
Terapeuten traff de punktene som var mest vonde og løsnet opp musklene som var extremt stive. Ga tips og råd og forklaring. Var vennlig. Snakket ikke lite, ikke mye. Jeg gikk fra klinikken med en finere holdning og mindre stiv, mer komfortabel. Hjalp med en gang. Kommer neste gang også til Arne
Veldig flink massør!
Veldig fornøyd!
Terapauten var veldig flink. Fine og rene lokaler
Exceptional Massage with Expert Guidance!
I had a great experience at Squeeze! My masseur was very patient and attentive, making sure to address my concerns with care. He not only provided a relaxing and effective massage but also gave me valuable insights into the pain I was experiencing. His advice was really helpful, and I left feeling much better and more informed. I highly recommend Squeeze for anyone looking for professional and thoughtful care!
Just amazing feeling very good right…
Just amazing feeling very good right now , coming back for sure again and again. Every touch with those soft hands had magic
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.