Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en rigtig god oplevelse med SR Entertainment og Simon. Kommunikationen var nem, hurtig og professionel hele vejen igennem. Vi fik alt det, vi havde brug for, og vores DJ manglede ingentin... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simon leverede lyd og lys til vores bryllup på Kilden d.3/8-24 og stod selv bag pulten hele aftenen. Mega god og professionel oplevelse, lige fra første mail til sidste nummer på floor! Simon fo... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Feestapparatuur verhuurbedrijf
  2. Dj
  3. Dj-benodigdheden winkel
  4. Podiumverlichting leverancier

Geschreven door het bedrijf

SR Entertainment: Udlejning af lyd-, lys- og dj udstyr til fester, events, receptioner mm. Skal du bruge en dj til din fest eller event er det også noget vi kan hjælpe med.

4,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en rigtig god oplevelse med SR…

Vi havde en rigtig god oplevelse med SR Entertainment og Simon. Kommunikationen var nem, hurtig og professionel hele vejen igennem. Vi fik alt det, vi havde brug for, og vores DJ manglede ingenting på dagen.

Opsætningen var klar i god tid, og det hele gik både hurtigt og problemfrit. Det gav en stor tryghed og gjorde, at vi bare kunne nyde arrangementet.

Vi kan klart anbefale SR Entertainment til andre, der ønsker god service, effektiv planlægning og en løsning, hvor alt bare spiller.

23 april 2026

God service og pris

God service og pris! Fik godt tilbud da vi ikke kunne have røgmaskine i det lejede lokale. Simon var meget fleksibel og tilbød andet udstyr uden ekstra beregning.
Afhentning og tilbagelevering foregik nemt og smertefrit.

17 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En virkelig god oplevelse...

Kommunikationen op til var super nem og behagelig. Simons DJ-skills betød, at dansegulvet var (endnu mere) fyldt til den årlige julefrokost. Han evner at læse dansegulvets crowd og skabe et musikalsk rum, der på samme tid udfordrer og pleaser.

12 december 2025

Firma arrangement for knap 1000 deltagere

Jeg kan med ro i sindet sige, at Simon satte helt nye standarder for, hvad et dansegulv kan være! Han formåede at holde gang i festen hele aftenen – uden et eneste kedeligt øjeblik.

I evalueringen efter arrangementet blev der blandt andet sagt:
“Vi kan jo aldrig booke andre end ham fremover.”
“Et legendarisk dansegulv med en legendarisk DJ.”
"jeg er jo ikke en dansetype, men damn det var god musik"
“Irriterende type, der ikke lod os holde pause på floor – alt for mange bangers.”

Kort sagt: Hvis du vil have en DJ, der løfter stemningen, læser publikum og holder dansegulvet fyldt fra start til slut, så er Simon den eneste rigtige løsning.

3 oktober 2025

En fantastisk DJ!

Som titlen siger - en fantastisk DJ! Han formået virkelig at skabe en fest! Derudover var det meget professionelt, og al udstyret blev afleveret og afhentet effektivt og til tiden.

11 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk performance til bryllup!

Simon var DJ til vores bryllup på Strandhotel Røsnæs d. 14 juni 2025.

Simon er en kæmpe vinder! Fra første til sidste sang, var der fuld knald på festen, og der var ild i dansegulvet hele natten! Formåede at læse publikum rigtig godt og spille det rigtige stykke på det rigtige tidspunkt. Planlægning gik nemt, Simon er nem at komme kontakt med, svarer hurtigt og fleksibel.

Alt i alt, en kæmpe anbefaling herfra - hvis vi selv skal bruge DJ igen i fremtiden, er der ingen tvivl om det bliver Simon.

Tak er et fattigt ord!

14 juni 2025

Så tjekket

Så tjekket! Altid fremragende service og udstyr. Jeg har benyttet Srent flere gange, både til firmafester og bryllupper. Jeg har altid fået ros for at finde en fantastisk DJ, som har tilpasset sig til den fest der bookes til. Kæmpe anbefaling!!

31 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste Dj og dejlig åben for…

Bedste Dj og dejlig åben for forhåndsønsket musik til en uforglemmelig aften. Large med hvordan og hvor ledes med setups og helt igennem en fantastisk og rar person! Kan varmt anbefales.

1 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt oplevelse til både bryllup og firmafest!

Simon har stået for musikken til både mit bryllup og en personalefest for mit firma, og begge arrangementer har været intet mindre end 10 ud af 10! Fra planlægning til udførelse har alt været helt perfekt. Både lyd og lys fungerede upåklageligt, og dansegulvet var fyldt hele aftenen takket være hans musikvalg.

Jeg vil helt klart bruge Simon igen til alle fremtidige arrangementer. Kan varmt anbefales!

31 augustus 2024

Verdensklasse DJ!

Simon forstår at starte en fest og holde den kørende hele natten!
Kæmpe tak for at sætte ild under festen!
Den største anbefaling får du herfra!

3 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel og god service!

SR Entertainment og Simon har været super profesionelle og ydet en rigtig god service. Alt spillede - bogstavelig talt! Og de var søde at give lidt ekstra betalingsfrist. Jeg kan klart anbefale dem.

4 oktober 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt service, humør og eksekvering!

Simon og Emil var begge enormt imødekommende og venlige. De arbejdede med et stort smil på læben, selvom vi andre vimsede lettere stressede rundt om ørene på dem under opsætningen. De var gode til at give og deres råd og mening, samtidig med de var åbne for hvordan vi havde forstillet os det. Og så spillede det bare max – bogstavelig talt – da det hele var sat op!

Klart den bedste oplevelse jeg har haft med lyd+lys udlejning+opsætning... og jeg har prøvet lidt af hvert ;-)

27 september 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.